Συνεχίζει να νοσηλεύεται από τη Πέμπτη (19/11) ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, αφού διαγνώστηκε με κορονοϊό, σε μονάδα αυξημένης φρονίδας του Νοσοκομείου “Ευαγγελισμός”

Η κατάσταση της Υγείας του Αρχιεπισκόπου χαρακτηρίζεται σταθερή και η νοσηλεία του, για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, είναι προληπτική στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου. Σημειώνεται ότι, νοσηλεύεται στον 9ο όροφο σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας και παρακολουθείται στενά από ομάδα γιατρών.

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος ακολουθεί ενδεδειγμένη φαρμακευτική αγωγή, ενώ σύμφωνα με το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν,

η κατάσταση της υγείας του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου κ.κ. Ιερωνύμου παραμένει σταθερή. Έχουν πραγματοποιηθεί όλες οι απαιτούμενες εξετάσεις και ακολουθείται η ενδεδειγμένη φαρμακευτική αγωγή, σύμφωνα με τις υποδείξεις των θεραπόντων ιατρών».

Καλή κλινική του εικόνα

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, κ. Χάρης Κονιδάρης, ο οποίος ήταν καθησυχαστικός για την κατάσταση της υγείας του σημειώνοντας ωστόσο ότι ανέβασε 38 πυρετό «η κλινική του εικόνα είναι η ίδια με το πρωί (της Πέμπτης)», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Όλοι θα υπερνικήσουμε»

Πριν ο Μακαριώτατος εισαχθεί στον «Ευαγγελισμό», έστειλε είχε στείλει το δικό του μήνυμα:

«Μετέχω και προσωπικά ως ποιμένας στη δοκιμασία που αφορά σε χιλιάδες αδελφούς μας στην πατρίδα μας και σε εκατομμύρια σε ολόκληρη την Οικουμένη. Μετέχω στην αγωνία και στον πόνο και στον φόβο όλων, που με την Πίστη μας στον Θεό όλοι θα υπερνικήσουμε»

ανέφερε ο κ. Ιερώνυμος.

Κόρινθος: Τρεις άνδρες και μία γυναίκα διασωληνωμένοι με κορονοϊό διακομίσθηκαν στην Αθήνα

Νοσοκομείο Κορίνθου: Aύριο το πρωί ανοίγει η ΜΕΘ για ασθενείς με κορονοϊό

Κορινθία: Σε οικοτροφείο τα 21 από τα 31 κρούσματα σήμερα.