Καθήκοντα Ειδικού Συμβούλου για τη συνεπικουρία του έργου του Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας καί για την κάλυψη αυξημένων αναγκών του γραφείου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κυρίου Παναγιώτη Νίκα ανέλαβε η Ιωάννα Κασίμη που ήταν και υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Πελοποννήσου.

 

Το βιογραφικό της Ιωάννας Κασίμη

Η Ιωάννα (Γιαννούλα) Κασίμη, με καταγωγή από τα Ιωάννινα και συγκεκριμένα από το Ανατολικό Ζαγόρι, γεννήθηκε στην πόλη Wuppertal της Γερμανία, στις 8 Ιουλίου του 1975.
Κατοικεί στον Άσσο Κορινθίας με την οικογένειά της. Έχει τρία τέκνα ηλικίας 24, 23 και 20 χρόνων. Τη Χαρούλα, Νηπιαγωγό, το Γιώργο, Ηλεκτρολόγο Συστημάτων Αυτοκινήτου και τον Κωνσταντίνο Μηχανολόγο Οχημάτων.

Είναι απόφοιτος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών, Στοιχεία Ψυχολογίας και Special Training for Executives και εργάζεται ως Τραπεζικός Υπάλληλος και Σύμβουλος Πελάτη στην Τράπεζα Eurobank Ergasias Α.Ε.

Είναι γνώστης της Γερμανικής και Αγγλικής γλώσσας.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
Δημοτική Σύμβουλος Περιστερίου με το συνδυασμό του Ανδρέα Παχατουρίδη. Την περίοδο 2002-2006 διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Περιστερίου καθώς και μέλος άλλων επιτροπών. Επίσης, ήταν υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Άσσου-Λεχαίου με το συνδυασμό του Γεώργιου Πίσκοπου.

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
Από τον Μάιο του 2018 είναι αιρετό μέλος της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής (ΝΟ.Δ.Ε.) της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Κορινθίας και υπηρετεί στη θέση του Γραμματέα.

ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ
Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία της ως γραμματέας προέδρου στην εταιρία ΑΝΑΛΚΟ-ΑΛΤΟΠ η οποία δραστηριοποιείται στην κατασκευή αλουμινίων. Για τέσσερα χρόνια ασχολήθηκε επιχειρηματικά με την εισαγωγή και εμπορία μεταχειρισμένων οχημάτων, από τη Γερμανία αλλά και την εσωτερική αγορά, στην περιοχή των Μεγάρων.

Από το 2006, εργάζεται ως τραπεζικός υπάλληλος. Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής της σταδιοδρομίας έχει συμμετάσχει σε πλήθος ημερίδων, συνεδρίων, εκπαιδευτικών προγραμμάτων και workshops.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ & ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
Έχει συμμετάσχει σε προγράμματα εθελοντισμού στον Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών. Υπήρξε επί 24 συναπτά έτη  υπεύθυνη πολιτιστικών & δημοσίων σχέσεων Εθνικοτοπικών Συλλόγων για την Αθήνα και την Κορινθία. Επίσης, ασχολήθηκε με θέματα της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας που αφορούσαν τον απόδημο ελληνισμό στη Ν. Αφρική (Johannesburg). Έχει διατελέσει και υπεύθυνη πολιτιστικών  στο Σύλλογο Ηπειρωτών Κορινθίας. Είναι μέλος του Συλλόγου Γονέων με τρία Παιδιά στο Νομό Κορινθίας &  μέλος του Συνδέσμου Γυναικών Ηπείρου στο Νομό Κορινθίας.

Καλή θητεία, καλή δύναμη και καλό έργο Ιωάννα από την ομάδα του loutrakiblog.gr !

 

Λουτράκι: H Λόλα Ζόγκα αποχαιρετά τη Ρούλα Ζόγκα-Τασσιοπούλου

Κορονοϊός : Κατέληξε 39χρονος ‘Ελληνας Dj

Κορονοϊός: Πέντε κρούσματα στην Κορινθία. Δείτε τη γεωγραφική κατανομή

2.311 νέα κρούσμτα – Αρνητικό ρεκόρ με 108 νεκρούς

Νίκος Ανδρουλάκης: Ο κόσμος μετά τον Τραμπ