Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ειδική σύμβουλος της Περιφέρειας η Κορίνθια Ιωάννα Κασίμη

- Advertisement -

Καθήκοντα Ειδικού Συμβούλου για τη συνεπικουρία του έργου του Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας καί για την κάλυψη αυξημένων αναγκών του γραφείου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κυρίου Παναγιώτη Νίκα ανέλαβε η Ιωάννα Κασίμη που ήταν και υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Πελοποννήσου.

 

Το βιογραφικό της Ιωάννας Κασίμη

Η Ιωάννα (Γιαννούλα) Κασίμη, με καταγωγή από τα Ιωάννινα και συγκεκριμένα από το Ανατολικό Ζαγόρι, γεννήθηκε στην πόλη Wuppertal της Γερμανία, στις 8 Ιουλίου του 1975.
Κατοικεί στον Άσσο Κορινθίας με την οικογένειά της. Έχει τρία τέκνα ηλικίας 24, 23 και 20 χρόνων. Τη Χαρούλα, Νηπιαγωγό, το Γιώργο, Ηλεκτρολόγο Συστημάτων Αυτοκινήτου και τον Κωνσταντίνο Μηχανολόγο Οχημάτων.

Είναι απόφοιτος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών, Στοιχεία Ψυχολογίας και Special Training for Executives και εργάζεται ως Τραπεζικός Υπάλληλος και Σύμβουλος Πελάτη στην Τράπεζα Eurobank Ergasias Α.Ε.

Είναι γνώστης της Γερμανικής και Αγγλικής γλώσσας.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
Δημοτική Σύμβουλος Περιστερίου με το συνδυασμό του Ανδρέα Παχατουρίδη. Την περίοδο 2002-2006 διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Περιστερίου καθώς και μέλος άλλων επιτροπών. Επίσης, ήταν υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Άσσου-Λεχαίου με το συνδυασμό του Γεώργιου Πίσκοπου.

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
Από τον Μάιο του 2018 είναι αιρετό μέλος της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής (ΝΟ.Δ.Ε.) της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Κορινθίας και υπηρετεί στη θέση του Γραμματέα.

ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ
Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία της ως γραμματέας προέδρου στην εταιρία ΑΝΑΛΚΟ-ΑΛΤΟΠ η οποία δραστηριοποιείται στην κατασκευή αλουμινίων. Για τέσσερα χρόνια ασχολήθηκε επιχειρηματικά με την εισαγωγή και εμπορία μεταχειρισμένων οχημάτων, από τη Γερμανία αλλά και την εσωτερική αγορά, στην περιοχή των Μεγάρων.

Από το 2006, εργάζεται ως τραπεζικός υπάλληλος. Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής της σταδιοδρομίας έχει συμμετάσχει σε πλήθος ημερίδων, συνεδρίων, εκπαιδευτικών προγραμμάτων και workshops.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ & ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
Έχει συμμετάσχει σε προγράμματα εθελοντισμού στον Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών. Υπήρξε επί 24 συναπτά έτη  υπεύθυνη πολιτιστικών & δημοσίων σχέσεων Εθνικοτοπικών Συλλόγων για την Αθήνα και την Κορινθία. Επίσης, ασχολήθηκε με θέματα της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας που αφορούσαν τον απόδημο ελληνισμό στη Ν. Αφρική (Johannesburg). Έχει διατελέσει και υπεύθυνη πολιτιστικών  στο Σύλλογο Ηπειρωτών Κορινθίας. Είναι μέλος του Συλλόγου Γονέων με τρία Παιδιά στο Νομό Κορινθίας &  μέλος του Συνδέσμου Γυναικών Ηπείρου στο Νομό Κορινθίας.

Καλή θητεία, καλή δύναμη και καλό έργο Ιωάννα από την ομάδα του loutrakiblog.gr !

 

Λουτράκι: H Λόλα Ζόγκα αποχαιρετά τη Ρούλα Ζόγκα-Τασσιοπούλου

Κορονοϊός : Κατέληξε 39χρονος ‘Ελληνας Dj

Κορονοϊός: Πέντε κρούσματα στην Κορινθία. Δείτε τη γεωγραφική κατανομή

2.311 νέα κρούσμτα – Αρνητικό ρεκόρ με 108 νεκρούς

Νίκος Ανδρουλάκης: Ο κόσμος μετά τον Τραμπ

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ωραίο δόλωμα, γιατί είναι και πολύ όμορφη η Γιαννούλα. Για να δούμε, θα αφήσει την Χαρά τώρα ο Τάκης και θα πιάσει την Γιαννούλα; Και δώσ’του νέες αναρτήσεις από τον Αλέξη να λέει για τον μπαμπά του, την μαμά του, την γιαγιά του, τον παππού του, τον νονό του και ούτω καθ’εξής. Φύγαμε Τάκη, ξεκίνα! Θα το υποστούμε κι αυτό…!!!!

  2. Στις δημοκρατιες και ποσο μαλλον και στις… εξυπναδες και στις ειρωνιες δικαιουται στον εκαστοτε λογο να υπαρχει απαραιτητως και ο εκαστοται αντιλογος, συνεπως… “Βλεπω, οτι εκτος απο τον Τακη, “παιζει” πολυ και το δικο σου “ματακι”! Ετσι δεν φιλε μου, 00:16?? Τακης

  3. Βρε δε μπορώ να θυμηθώ και μια άλλη ωραία κυρία που είχε βάλει το μπλογκ κάτι χρόνια πίσω. Φορούσε ένα μελινζανι πουκάμισο. Δεν θυμαμε το όνομα το πουκάμισο το θυμαμε. Είχε γίνει ως συνήθως “σήριαλ και τότε. Μιλάω για το παλιό ακόμα μπλογκ. Ποια ήταν βρε Χαρά η κάποιος άλλος αν θυμάστε. Πολιτικός ήταν νομίζω η κάτι στην νομαρχία της Κορίνθου με τον Γραμματικό κάτι τέτοιο. Σπάνιο πράγμα για εμένα να μην το θυμαμε αλλά με έχετε αποβλακωσει εδώ μέσα και ξεχνάω 😂😂Τάκη για την κυρία που λέω είναι ωραιότατη 👌👌

  4. Αγαπητέ Τάκη, αν με το γυναικείο φύλο τα πας όπως με την ορθογραφία, τότε γράψε αλίμονο!!!! Ίσως να έχεις επιρρεαστεί από το πολύ μπούρου-μπούρου με το άλλο το σούπερ “σαΐνι” με τα ζυμάρια που πανηγυρίζεται σαν εθνική εορτή οποτεδήποτε γράψει μια λέξη σωστά…!!!!

  5. Φαγανο παιδι μας βγηκε ο Τακης. Εχει την γυναικουλα του, αλλα θελει και τον κοσμο (τον γυναικειο) ολο. Βρε Τακη, μπας και δεν εισαι 80 αλλα 160 διπλοσαγονα κιλα κι εσυ?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog