Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Κώστας Παντελέου: “fake news από τον κύριο Βασιλείου… επιχείρησε να με διαβάλλει”

- Advertisement -

Ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας, Κώστας Παντελέου, αρνείται ότι έκανε οποιαδήποτε χειρονομία εναντίον της Μαρίας Πρωτοπαππά κατά τη διάρκεια της χθεσινής δημοτικής συνεδρίασης.

Η απάντηση του στον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Ώρα για Δράση”, Δημήτρη Βασιλείου, αναφέρει:

Με λύπη μου, διαπίστωσα κατά τη διάρκεια του τελευταίου δημοτικού συμβουλίου, ότι ο κύριος Βασιλείου, επιχείρησε να με διαβάλλει ισχυριζόμενος ότι τάχα έκανα χειρονομίες την ώρα που είχε το λόγο η κυρία Πρωτοπαππά.

Όπως ανέφερα και κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής μου, έχω απόλυτο σεβασμό στην κυρία Πρωτοπαππά με την οποία έχω συνεργαστεί ως αντιδήμαρχος και ουδέποτε θα έκανα την πράξη που ισχυρίζεται ότι έκανα ο κ. Βασιλείου, αφού τέτοιες ενέργειες δεν με εκφράζουν ως προσωπικότητα και ως άνθρωπο.

Δυστυχώς, πρόκειται για fake news από τον κύριο Βασιλείου, ο οποίος στην προσπάθειά του να αποφύγει την ουσία, δηλαδή την ψήφιση του Τεχνικού Προγράμματος, επέλεξε να πετάξει «τη μπάλα στην εξέδρα», σπιλώνοντας την τιμή και την υπόληψή μου.

Ο κύριος Βασιλείου, επέλεξε να μην ψηφίσει το Τεχνικό Πρόγραμμα, στο οποίο περιλαμβάνεται μεταξύ άλλων, η κατασκευή του γηπέδου και μιας νέας αθλητικής εγκατάστασης στην Περαχώρα, αλλά και πολλά άλλα έργα για τα οποία οι δημότες θα ενημερωθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ίσως γι αυτό ο κ. Βασιλείου να κατέφυγε σε επικοινωνιακά κόλπα, στα οποία δυστυχώς για τον ίδιο δεν τον ακολούθησε η Αντιπολίτευση, καθώς αρκετά μέλη της υπερψήφισαν το Τεχνικό Πρόγραμμα.

 

 

Δ.Βασιλείου για τη δημοτική συνεδρίαση: “Δεν διστάζουν να «φασκελώσουν» μπροστά σε ανοιχτές κάμερες ομιλούντα που δεν συμφωνεί με τα σχέδιά τους”

Λαϊκή Συσπείρωση: “Ο κορωνοϊός χτύπησε και στην Περιφέρεια Πελοποννήσου”

Κώστας Παντελέου: ‘Ένα σημαντικό πρόβλημα στην είσοδο του Λουτρακίου επιλύεται’

Κατέληξε ο πρώτος άνδρας με κορονοϊό που νοσηλεύτηκε στη ΜΕΘ Κορίνθου

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κύριε ΠΑΝΤΕΛΕΟΥ μάθετε πρώτα να μιλάτε και μετά σας διαψεύδουν τα φαινόμενα μάλιστα σας είδε και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου.

  2. ΠΕΡΥΣΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ ΣΑΝ ΜΕΣΟ ΠΙΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕ..ΕΛΕΟΣ ΚΥΡΙΕ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΕΧΕΤΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ

  3. Τελικά ποιος λέει αλήθεια από τους δύο???Για να γνωρίζουν οι ψηφοφόροι ποιος παιζειΘέατρο… Πάντως ο πρόεδρος του Δημ συμβουλίου μηλαει καλά γαλλικά.. Μραβο του!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog