Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Audi S3 ! Είναι γεγονός, ήρθε στην Ελλάδα (video)

- Advertisement -

Η Audi παρουσίασε επίσημα τα νέα S3 Sportback και Sedan, στα οποία η δύναμη και οι εξαιρετικές επιδόσεις συνδυάζονται με τον all around χαρακτήρα.

Εμφανισιακά το S3 ξεχωρίζει χάρις στην Singleframe μαύρη μάσκα, τα σκουρόχρωμα φωτιστικά σώματα (διατίθενται LED Matrix στον προαιρετικό εξοπλισμό), τις πλαϊνές ποδιές, το σήμα της Audi χαμηλά στην πίσω πόρτα (επίσης προαιρετικά), τους επιθετικούς προφυλακτήρες με τους μεγαλύτερους αεραγωγούς, τον διαχύτη πίσω και τις διπλές απολήξεις εκατέρωθεν αυτού (τέσσερις στο σύνολο), το διακριτικό spoiler (οροφής στο Sportback, στο χείλος της πόρτας του πορτμπαγκάζ για το Sedan) και τους τροχούς των 18 ή 19 ιντσών. Πίσω τους, οι δαγκάνες προσφέρονται είτε σε μαύρο, είτε σε κόκκινο χρώμα.

Στο εσωτερικό συναντάμε σπορ τιμόνι, bucket καθίσματα, ambient φωτισμό, ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,25 ή 12,3 ιντσών, οθόνη αφής στο κέντρο του ταμπλό διάστασης 8,25 ή 10,1 ιντσών και φυσικά δερμάτινες επενδύσεις.

Το σύστημα πολυμέσων MIB 3 είναι στάνταρ, όπως και τα συστήματα ασφαλείας του πακέτου Audi Pre Sense, αλλά και οι καθιερωμένες δυνατότητες συνδεσιμότητας (Apple CarPlay, Android Auto).

Προαιρετικά, την ηχητική ψυχαγωγία των επιβατών αναλαμβάνει ένα ηχοσύστημα της Bang & Olufsen Επίσης υπάρχει LED κρυφός φωτισμός, σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας MIB 3, επαγωγικός φορτιστής για Smartphone και ηχοσύστημα Bang & Olufsen.

Την κίνηση αναλαμβάνει ο 2λιτρος TFSI των 310 ίππων και 400 Nm, πάντα σε αγαστή συνεργασία με το 7άρι αυτόματο διπλού συμπλέκτη S tronic και το σύστημα τετρακίνησης quattro.

Τα 100 χλμ./ώρα από στάση έρχονται σε 4,8 δλ. και η τελική περιορίζεται κατά τα ειωθότα ηλεκτρονικά στα 250 χλμ./ώρα. Και επειδή S3 σημαίνει κυρίως στροφές, το Progressive Steering και η σπορ ανάρτηση, με την μικρότερη κατά 15 χλστ. διαδρομή, φροντίζουν για τον έλεγχο των πλευρικών φορτίων. Για τους πιο απαιτητικούς, υπάρχουν ηλεκτρονικά ελεγχόμενα αμορτισέρ.

 

https://youtu.be/8tpNxECfPrA

 

 

Αποχώρησε η δικιά μας Αννα από το Bachelor (video)

Τα ερωτήματα που προκύπτουν μετά το θάνατο του Μαραντόνα

Οι κάμερες “πρόδωσαν” τον εμπρηστή των κάδων στους Αγίους Θεοδώρους

Νοσοκομείο Κορίνθου: Νοσηλεύτρια κλήθηκε σε απολογία επειδή κατήγγειλε τα ίδια με το γιατρό κ.Καμπά

 

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog