Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Νοσοκομείο Κορίνθου: Νοσηλεύτρια κλήθηκε σε απολογία επειδή κατήγγειλε τα ίδια με το γιατρό κ.Καμπά

- Advertisement -

Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν στο Νοσοκομείο Κορίνθου! Από τη μια ο Διευθυντής της Μαιευτικής Κλινικής κ. Καμπάς καταγγέλει ότι η ΜΕΘ του νοσοκομείου δεν πληροί τις προδιαγραφές για τη νοσηλεία ασθενών με κορονοϊό, δίνοντας συνέντευξη σε αθηναϊκό site και συγκεκριμένα στο zougla.gr, η συνέντευξη αναδημοσιεύεται από το σύνολο σχεδόν των ΜΜΕ της Κορινθίας, αλλά δεν υπήρξε καμία απάντηση από τη Διοίκηση, ώστε να μάθουν εν τέλει οι Κορίνθιοι τι ισχύει και τι όχι!

 

(Διαβάστε αναλυτικά για το θέμα : Κραυγή από την Κόρινθο! Θάλαμος covid σε κοινό διάδρομο με αποδυτήρια και φαγητό!)

 

Από την άλλη γιατροί και νοσηλευτές που δίνουν μάχη καθημερινά να ανταπελξέλθουν στις δυσκολίες. Να παράσχουν βοήθεια, να θεραπεύσουν αλλά και να μη νοσήσουν οι ίδιοι!

 

Αλλωστε γνωστό τοις πάσι πως οι γιατροί μας δεν εργάζονται με τις καλύτερες συνθήκες, όπως ανέφερε στο Loutrakiblog.gr o Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κορινθίας κ. Χρυσοβαλάντης Μέλλος, καλώντας την Πολιτεία να προσλάβει ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό λόγω των αυξημένων αναγκών. (Ενημέρωση από τον Πρόεδρο του ΙΣΚ Χρ.Μέλλο)

 

Για το ίδιο θέμα τοποθετήθηκε και ο Βουλευτής Κορινθίας (Διαβάστε τις δηλώσεις: Γ. Ψυχογιός: Χωρίς οργάνωση η μετατροπή του Νοσοκομείου Κορίνθου σε κλινική Covid)

 

Στη συνέχεια, μια απλή εργαζόμενη του νοσοκομείου, μια νοσηλεύτρια που προσφέρει τις υπηρεσίες της 20 ολόκληρα χρόνια, τόλμησε να εκφράσει την γνώμη της ως εργαζόμενη που βιώνει εκ των έσω τις δυσκολίες εν μέσω πανδημίας και ως ελεύθερη πολίτης αυτής της χώρας που έχει δικαίωμα να εκφράζει την άποψή της.

 

Ομως, φαίνεται δεν ήταν αρεστό, να μιλά μια απλή εργαζόμενη. Δεν έπρεπε να μιλήσει για όσα έχει ήδη καταγγείλει ο Δ/ντής κ. Καμπάς .

Η νοσηλεύτρια κλήθηκε σε απολογία ενώπιον του Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Γρηγόρη Καρπούζη. Σύμφωνα με τη νοσηλεύτρια και ο καρδιολόγος κ. Χασικίδης έχει τοποθετηθεί δημόσια για το θέμα αυτό, ισχυριζόμενος τα ίδια ακριβώς ! Οτι το Νοσοκομείο Κορίνθου δηλαδή, δεν πληροί τις προϋποθέσεις για νοσηλεία ασθενών με κορονοϊό.

Καταγγέλει λοιπόν η εργαζόμενη ότι έχει κληθεί αδίκως σε απολογία και βεβαίως τα όσα καταμαρτυρεί είναι άξια διερεύνησης

Δευτέρα καλούμαι σε απολογία στο νοσοκομείο για ένα σχόλιο μου σχετικά με την ΜΕΘ που έγινε για κοβιντ.

Καλουμαι σε απολογία γιατί είπα αυτό που λένε κ επίσημα δύο κορυφαίοι γιατροί του νοσοκομείου . Αλλά αυτοί δεν απολογουνται που από τον Μάρτιο όπου με εγκύκλιο του υπουργείου έπρεπε να κάνουνε απολύμανση στο κεφιαπ ,ακόμη στο δρόμο είναι, δεν απολογουνται όπου μας έχουν με ένα μπουκάλι αντισηπτικό το μήνα ,με ένα κουτί γάντια τον μήνα δηλ 100 γάντια για 13 άτομα προσωπικό επί 39 μέρες,δεν απολογουνται για τις μάσκες από κουρτίνα ,δεν απολογουνται που έφτιαξαν τον κλιματισμό τον Αύγουστο που σημαίνει ότι τον καύσωνα οι ασθενείς μας οι οποίοι παίρνουν ψυχοφαρμακα κινδύνευσαν με θερμοπληξία, δεν απολογουνται όπου εν μέσω πανδημίας χθες λειτούργησε η θέρμανση κ είμαστε ας πούμε σε λίγο ψηλό σημείο μέσα σε δέντρα, δεν απολογουνται όπου εδώ κ 4 σχεδόν χρόνια είμαστε με παράθυρο σπασμένο κ καλυμμένο με χαρτόνι στον κεντρικό διάδρομο της δομής .

Δεν απολογήθηκαν όταν χρειάστηκε το παιδί μου διακομιδή στο Παίδων κ δεν μπορούσε να γίνει γιατί δεν υπήρχε παιδίατρος να συνοδέψει το ασθενοφόρο κ το μετέφερα εγώ με το αμάξι .

Αλλά απολογούμαι εγώ για ένα σχόλιο αληθές το οποίο ήταν τα δικά τους λόγια όταν ανακοινώθηκε ότι η ΜΕΘ του νοσοκομείου θα γίνει ΜΕΘ για Κορονοιο.

Είμαι 20 χρόνια στο νοσοκομείο. Έχω υποστηρίξει το νοσοκομείο άπειρες φορές όπως κ πολλές φορές έχω μιλήσει αρνητικά.

Δεν θα χαιδεψω τα αυτιά κανενός δεν θα με φιμωσει κανείς , όχι όταν βάζουμε πλάτη κ το χέρι στην τσέπη μας για να προστατευτούμε ειδικά τώρα.

Αγοράζουμε τις στολές μας ,μάσκες γάντια αντισηπτικά για να καλύψουμε την ανικανότητα των πάντως υπευθύνων .

Και αυτό γιατί είπα αυτά που επίσημα είπαν κ οι ίδιοι. Ότι η ΜΕΘ δεν μπορεί να γίνει για κοβιντ. Κ μιλάμε για το νοσοκομείο όπου κ τους γιατρούς εμπιστεύομαι κ εδώ γέννησα κ εδώ θα χειρουργηθώ όταν τελειώσουμε με τον Κορονοιο.

Και στο νοσοκομείο αυτό είναι οι γιατροί μου. Αυτά τα όμορφα λοιπόν φίλοι μου

 

Αυτά είναι τα σχόλια της επί 20ετίας νοσηλεύτριας πριν λίγες μέρες που ενόχλησαν 

 

45 ασθενείς με κορονοϊό νοσηλεύονται στα νοσοκομεία της Πελοποννήσου

Λουτράκι: «Παραμύθια» ή «παραμυθάδες»;;

Οι κάμερες “πρόδωσαν” τον εμπρηστή των κάδων στους Αγίους Θεοδώρους

Λουτράκι: ‘Εκλεισε το δημοτικό ιατρείο στην Περαχώρα. Χωρίς γιατρό οι κάτοικοι

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog