Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Γιώργος Γκιώνης- Τι εννοεί ο «ποιητής»;;;

- Advertisement -

Mε ένα λακωνικό σχολιασμό σε ανάρτησή του στο facebook, ο δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων Γιώργος Γκιώνης ανέφερε:

Σε μία δύσκολη παγκόσμια οικονομική κρίση είμαι αισιόδοξος διότι οι επενδύσεις από μεγάλους ομίλους εταιρειών συνεχίζονται στον Δήμο μας…

επιλέγοντας μια φωτογραφία του, που χαμογελά ευχαριστημένος !

 

Υπενθυμίζεται ότι η Brown Hotels έχει ήδη αποκτήσει δύο ξενοδοχεία στον Δήμο Λουτρακίου- Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων . Το ξενοδοχείο Χανικιάν στους Αγίους Θεοδώρους και το Loutraki Palace στο Λουτράκι.

Ο επιχειρηματίας κ. Weitzman έχει εκδηλώσει αναπτυξιακό ενδιαφέρον για νέες επενδύσεις στον τόπο μας!

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες του loutrakiblog.gr συζητά με τους ιδιοκτήτες δύο ξενοδοχειακών μονάδων στο Λουτράκι. Ευχόμαστε να επήλθε συμφωνία και αυτό να εννοεί ο δήμαρχος !

 

Αλλαξε χέρια το Ξενοδοχείο ΧΑΝΙΚΙΑΝ στους Αγίους Θεοδώρους (φωτο)

Συνάντηση του Δημάρχου Γιώργου Γκιώνη με τον επενδυτή Meni Weitzman

Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων φιγουράρει στο φυλλάδιο πολιτιστικών διαδρομών που διασχίζουν την Ελλάδα

 

- Advertisement -

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μου άρεσε ο τίτλος 😉τι εννοεί ο ποιητής 🙃Μπορούσατε να βάλετε και ένα “τι εξυπονοεις” που λέει και ο Φατσεας ο θρυλικός 😎Σοβαρά τώρα να πω εδώ κάτι. Λόγο της τεχνολογίας μας δίνετε η δυνατότητα να βλέπουμε τα δρώμενα του τόπου μας καλύτερα και από μερικούς που βρίσκεστε εκεί στο ωραίο μας Λουτράκι αλλά υπάρχει περίπτωση να μην τα μαθαίνετε και όλα η τουλάχιστον αυτά που βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Στο διαδυκτιο θα δεις το ίδιο θέμα από δέκα διαφορετικά σαιτ σελίδες το μπλογκ εδώ και λοιπά. Εγώ σαν απλός χρήστης του διαδυκτιου και εκτός της συμπαθειας προς τον Δήμαρχο βλέπω ότι κάνει πολλή δουλειά που δεν φαινετε άμεσα αλλά θα αποδοσει καρπούς. Το έχω γράψει άλλες εποχές τώρα άλλες κάποτε με τα υπέρ και τα κατά πάντα. Καλησπέρα

  2. Υπάρχουν πάντα δυο πλευρές του νομίσματος.Η μια είναι αυτή που φαίνεται στον κόσμο,πώς μια μεγάλη ξεν/κη εταιρία αγοράζει ξενοδοχεία,οπότε η προοπτική είναι καλή για τον τουρισμό της πόλης,για θέσεις εργασίας και για τα έσοδα του Δήμου. Από την άλλη,είναι μια μόνο εταιρία στο προσκήνιο,κάτι που δεν είναι και τόσο θετικό,αφού ανά πάσα ώρα και στιγμή,μπορεί να τιναχτεί στον αέρα για διάφορους λόγους.Παράδειγμα όπως της Thomas Cook,θα πρέπει να μας κάνει προσεκτικοτερους,ως προς τις συμφωνίες ,και πάνω από όλα να μην συνεχίσουμε σαν δήμος να στηρίζουμε την οικονομική μας πολιτική στον τουρισμό μόνο. Είδαμε τι έγινε όλα τα προηγούμενα χρόνια που στηριζόμαστε ΜΟΝΟ στα έσοδα του Καζίνο,αδιαφορώντας για τις μικρές βιοτεχνίες και τα εμφιαλωτηρια που υπήρχαν στην πόλη. Ναι στους επενδυτές,αλλά με όρους και συμφωνίες που να είναι προς συμφέρον και των δυο μερών.

  3. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥ, ΤΟΝ ΣΕΠΤΈΜΒΡΙΟ ΔΗΜΟΣΙΕΎΘΗΚΕ Η ΑΠΌΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛ. ΠΡ. ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΚΑΙ ΕΚΡΙΝΕ ΤΗΝ ΔΙΑΘΗΚΗ ΠΛΑΣΤΗ

  4. ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΊΟ ΚΑΙΡΌ ΠΟΛΛΆ ΛΈΓΟΝΤΑΙ ΑΠΌ ΠΟΛΛΟΥΣ . ΕΓΩ ΓΝΩΡΊΖΩ ΤΗΝ ΑΠΌΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛ. ΠΡΩΣ. ΚΟΡΙΝΘΟΥ, ΠΟΥ ΕΚΡΙΝΕ ΤΗΝ ΔΙΑΘΗΚΗ ΠΛΑΣΤΗ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog