Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Φρίκη προκαλούν τα σχόλια-απειλές του άντρα που επιτέθηκε στον αντιδήμαρχο Κ. Παντελέου

- Advertisement -

Το loutrakiblog, φέρνει στην δημοσιότητα και προηγούμενο σχολιασμό του δημότη, που προμήνυε την επίθεση στον αντιδήμαρχο Κωνσταντίνο Παντελέου και με τον οποίο, δυστυχώς, αποδεικνύεται περίτρανα ότι καθόλου τυχαία δεν ήταν η αποτρόπαια πράξη του!

Επιπλέον, η συντακτική ομάδα του loutrakiblog, διευκρινίζει, ότι σε καμία των περιπτώσεων δεν επιθυμεί να δημιουργήσει λαϊκά δικαστήρια εναντίον ενός συμπολίτη μας. Αλλά σε μια προσπάθεια αποφυγής τέτοιων συμπεριφορών, εφιστούμε την προσοχή σε όλους.

Πολλές φορές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γίνονται ανάλογα σχόλια, που εμπεριέχουν μίσος αλλά κανείς μας δε δίνει σημασία. Μήπως τελικά πρέπει να επιδεικνύουμε τη δέουσα προσοχή;

Δείτε το σοκαριστικό σχόλιο του Κ.Κ. στο facebook

γράφει ο Κ.Κ. “Θλιβερό…δεν χωράνε συναισθηματισμοί όμως. Εύχομαι ολόψυχα να γίνει ο τάφος σας στο πάρκο Δεξαμενής κύριε Παντελέου (tagάροντας το όνομα του αντιδημάρχου) με μπόλικο τσιμέντο !!!!

 

Πιο σοκαριστικό όμως είναι το like….

 

 

και το σημερινό σχόλιο

 

Σοκ στο Λουτράκι! Δημότης επιτέθηκε με σπαθί να σφάξει τον Αντιδήμαρχο Κώστα Παντελέου

Γιώργος Γκιώνης: Kαταδικάζουμε κάθε περιστατικό βίας (ηχητικό)

- Advertisement -

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο κόσμος είναι πολύ νευριασνενος και έτσι ξεθυμάνει δεν σημαίνει όμως ότι θα τον σκοτώσουν. Έλεος πια κούρασε ο κύριος παντελεου.

  2. ωραιος ο 20:32. έεετσι. επειδή όλος ο κόσμος είναι με νεύρα, θα πάρουμε τα σπαθιά κ τα τουφέκια, κι όποιον πάρει ο χάρος. ΝΑ ΞΕΘΥΜΑΝΟΥΜΕ αφου… ε, ρε μπόγιας που σας χρειάζεται λέμε.Jole7

  3. Άμα ήταν όλοι να τρελαθούμε από την καραντίνα, θα παίρναμε όλοι απο ένα σουγιά και θα καθάριζαμε όποιον βρίσκαμε για να εκτονωθουμε..ε ρε Δαφνί που χρειάζεται!!!

  4. Θα μπορούμε να κρίνουμε Αφού ακούσουμε και την άλλη πλευρά τι έχει να πει. Δεν το επιβραβεύσουμε αλλά ξαφνικά ξύπνησε και πήρε ένα σπαθί?

  5. Πολύ σωστά τα λέτε κουρασε ο κύριος ΠαντελεουΚαταδικαζω την πράξη του νερού αλλά Καταδικαζω και την αλλαζονικη στάσηΤου κυριου αντιδημαρχου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog