Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Αν. Γκιολής: Δεσμεύτηκε να λειτουργήσουν τα ιατρεία της Περαχώρας και των Αγίων Θεοδώρων (ηχητικό)

- Advertisement -

Σε αντιδιαστολή έρχονται οι δηλώσεις του Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Κορινθίας, κ. Αν. Γκιολή, με τις δηλώσεις του Διοικητή του Νοσοκομείου Κορίνθου κ. Γρηγόρη Καρπούζη, αναφορικά με την πληρότητα θέσεων του ιατρικού προσωπικού.

Το Νοσοκομείο χρειάζεται ενίσχυση, έχει ελλείψεις, είπε χαρακτηριστικά.

Σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης μετά από πρωτοβουλία της Περιφερειακής Αρχής, πρόσφερε στην Κινητή Μονάδα του ΕΟΔΥ Κορινθίας 400 rapid test για τους Κορίνθιους πολίτες, ενώ δειγματοληπτικοί έλεγχοι έγιναν σε αγρότες των χωριών της Κορινθίας παρουσία του.

Το loutrakiblog.gr επικοινώνησε με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Γκιολή και του έθεσε ερωτήματα για το κλείσιμο του ιατρείου της Περαχώρας και της προσωρινής αναστολής λειτουργίας του ιατρείου των Αγίων Θεοδώρων.

Ο κ. Γκιολής εξήγησε τους λόγους που συνέβη αυτό εν μέσω πανδημίας και δεσμεύτηκε ότι θα κάνει ότι μπορεί για να υπάρχει γιατρός τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα στην Περαχώρα, καθώς και να έρθει γιατρός στους Αγίους Θεοδώρους.

Ακούστε αναλυτικά τι δήλωσε ο Αντγιπεριφερειάρχης κ. Γκιολής

Συναγερμός στην Πελοπόννησο για τη γρίπη H5N8

Θετικός στον κορονοϊό «έσπασε» την καραντίνα για να διακινήσει ναρκωτικά στη Θεσσαλονίκη

Γρηγόρης Καρπούζης: «Το Νοσοκομείο λειτουργεί με πλήρες προσωπικό»

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ρε φίλε εδώ ο γιατρός ερχόταν μέρα παρά μέρα και πάλι είχε κόσμο που εξυπηρετούσε τώρα μια φορά την εβδομάδα πως θα τα βγάζει πέρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog