Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Συμπαράσταση ζητά ο άνδρας που επιτέθηκε στον αντιδήμαρχο (φωτο)

- Advertisement -

Mε μια ανάρτηση στο facebook ο Κ.Κ. που κατηγορείται ότι επιτέθηκε στον αντιδήμαρχο Κώστα Παντελέου, καλεί τους συμπολίτες να του συμπαρασταθούν στο δικαστήριο, δημοσιεύοντας φωτογραφίες μέσα από το κρατητήριο του Α.Τ. Λουτρακίου, όπου διανυκτέρευσε χθες, λόγω του αυτοφώρου κατόπιν της μηνύσεως που κατέθεσε εναντίον του ο αντιδήμαρχος.

Σήμερα το πρωί οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Κορίνθου, και ζήτησε προθεσμία μέχρι αύριο. Αφέθηκε ελεύθερος και θα δικασθεί αύριο το πρωί σε τακτική δικάσιμο.

Λίγη ώρα αφότου αφέθηκε, προέβη στο παρακάτω κάλεσμα

 

 

Σοκ στο Λουτράκι! Δημότης επιτέθηκε με σπαθί να σφάξει τον Αντιδήμαρχο Κώστα Παντελέου

Γιώργος Γκιώνης: Kαταδικάζουμε κάθε περιστατικό βίας (ηχητικό)

 

- Advertisement -

32 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Φίλε μου γράψε τα στοιχεία σου να έλθω εγώ..!?Και μιλώ ειλικρινα…. διότι παει μακριά η βαλίτσα με αυτόν…Δεν θα περάσε το σχόλιο βέβαια…μόνο τα εμετικά του νταμάζου παιρνουν…!

    • Να αγιάσει το στόμα σου!! Μπουχτήσαμε πια να διαβάζουμε τις αηδίες αυτού του ανύπαρκτου που σε τίποτα μα τίποτα δεν έχουν να κάνουν με την πόλη μας και τα προβλήματά της. Αυτός γράφει, όπως έχει παραδεχτεί ο ίδιος, για χαβαλέ-πλακίτσα. Εμείς όμως δεν τα θέλουμε αυτά. Θέλουμε το Λουτράκι μας.

  2. Σηκώνει πολύ κουβέντα ο προβληματισμός του, για τη κοπή πεύκων. Το εξέφρασε λάθος όμως. Στο Μαρούσι πολλά σημεία του δρόμου έχουν διχάλα για να μη κόψουν ούτε να πεύκο. Την αξία που δίνει ένα δέντρο δε τη δίνουν όσα κυβικά μπετό και να πέσουν, πόσο μάλλον 10 δέντρα.

  3. Μοναδικός πνεύμονας οξυγόνου στο Λουτράκι αποτελεί το πάρκο Δεξαμενής? Ενώ είναι κατανοητό να μην κοβονται τα δέντρα για περιβαλλοντικούς λόγους, η όλη ιδέα δεν βγάζει νόημα. Αρχικά, κύριε “οικολόγε”, εξαιτίας της κοπής ορισμένων δέντρων, επιχειρείτε να μαχαιρώσετε τον άνθρωπο που έχει αναλάβει το συγκεκριμένο έργο και απειλείτε την οικογένειά του. Και όπως διαβάζω έχετε επίσης αναρτήσει σχόλια με απειλητικό περιεχόμενο προς το πρόσωπο του αντιδημάρχου. παράλληλα βρίσκεστε στο κρατητήριο, ενώ την επόμενη μέρα αναμένεται η δίκη, και προφανώς το μόνο που σας νοιάζει είναι να διακοπούν ή να μην πραγματοποιηθούν τα έργα στο πάρκο. Κύριε Κ.Κ και σε οποιονδήποτε Κ.Κ, βρίσκεστε στο Λουτράκι, σε μία κωμόπολη και με αυτό εννοώ ότι αναλογικά με μεγάλα αστικά κέντρα, το περιβαλλοντικό φορτίο είναι μηδαμινό. Η κοπή κάποιων δένδρων δεν σημαίνει την περιβαλλοντική καταστροφή ή την εξάλλειψη του οξυγόνου. αντίθετα μόνο θετικό αποτέλεσμα μπορεί να προκύψει από τέτοιες δράσεις. επομένως η αντίδραση αυτή δεν έχει να κάνει με το περιβάλλον και την οικολογική σας συνείδηση. Δύο είναι τα τινά. Καλύπτετε συμφέροντα προσωπικά ή τρίτων ή και τα δύο. Αν δεν είναι αυτό, τότε ο εν λόγω κύριος πρέπει άμεσα να εισαχθεί του σε κάποιια ψυχιατρική κλινική. Εφόσον, από ότι φαίνεται δεν υπάρχει κάποιος να τον βοηθήσει. Όσον αφορά τον αντιδήμαρχο, από ότι διάβασα δεν προκάλεσε ούτε πριν , ούτε μετά το περιστατικό και γενικότερα φαίνεται άνθρωπος που μιλάει μέσα από τα έργα του, για τον τόπο του. Άρα τα οποιαδήποτε αρνητικά σχόλια προς εκείνον είναι τουλάχιστον άστοχα, καθώς τον βρίζετε και μάλιστα χωρίς να έχετε να πείτε κάτι που έκανε και δεν συμφωνήσατε με αυτό. βέβαια την εκτίμηση την δειχνουμε δινοντας η οχι τη ψηφο σας. οχι βγαζοντγας μαχαιρια ήτηνόαντιδήμαρχο σας καλό

  4. ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΗΣ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΝΕΥΜΟΝΑ ΟΞΥΓΟΝΟΥ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ? ΚΥΡΙΕ “ΟΙΚΟΛΟΓΕ” ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ Η ΜΗ ΚΟΠΗ ΤΩΝ ΔΕΝΔΡΩΝ ΓΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ Η ΟΛΗ ΙΔΕΑ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ. ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΣΤΟ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΟ, ΕΝΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΠΕΤΑΙ Η ΔΙΚΗ, ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΚΟΠΟΥΝ Η ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ. ΚΥΡΙΕ Κ.Κ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ Κ.Κ ΖΕΙΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΜΩΠΟΛΗ, ΟΠΟΥ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΦΟΡΤΙΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΑΜΙΝΟ. Η ΚΟΠΗ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΔΕΝΔΡΩΝ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ Ή ΤΗΝ ΕΞΑΛΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΟΞΥΓΟΝΟΥ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ. ΕΣΕΙΣ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΨΥΧΙΚΕΣ ΝΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟΔΙΑΓΝΩΣΗ. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ. ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΦΗΝΩ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ.

  5. Τον άνθρωπο αυτό εγώ τον γνωρίζω παρά πολλά χρονια.είναι ένα ρομαντικό κ ευαίσθητο άτομο που δεν θα πείραζε ποτε κανεναν.στο πάρκο ήταν μόνος του απέναντι σε όλους αυτούς τους νταήδες,που,ας γελάσω,φοβήθηκαν!!!!!χαχχαχ. Αφού λοιπόν τον έσπρωξαν κ τον έβρισαν,αντέδρασε κ αυτός με κάποιον τρόπο,την δίκη του μεριά δεν την μάθαμε ποτε.Κ γω είμαι δίπλα του κ όσοι αγαπάμε το περιβάλλον θα πρέπει να είμαστε όλοι δίπλα του.κανενα δέντρο κομμένο,κανενα πάρκο τσιμενταρισμένο για τις προσωπικές φιλοδοξίες κανενός Κωτσάκη.

  6. Υπερβολική η αντίδραση με τη Σπάθα? Ναι. Αλλά κάποιος έπρεπε να καταδείξει το πρόβλημα με τον παντελέου, διότι ο άνθρωπος είναι ένα πρόβλημα από μόνος του. Επειδή γλυκάθηκε με τα κοινά, είπε να τσιμεντώσει όλο το Λουτράκι για να δείξει ως ικανός που αύριο αξίζει να αναλάβει ιδίοις την δημαρχία. Ο εργατικός αντιδήμαρχος δεν είναι αυτός που ισοπεδώνει μια πόλη για να φανεί ο ίδιος.

  7. Ρε φίλε και γιατί εφόσον κόβουν τα πεύκα ο κάθε εργαζόμενος παίρνει στο σπίτι του από ένα αυτοκίνητο; εντολή του δασαρχείου είναι και αυτή;

  8. Εάν κόπηκαν πεύκα αυτό μπορεί να γίνει ύστερα από ειδική άδεια νομίζω. Εάν λοιπόν δεν υπάρχει αυτή η άδεια ,μήνυση στον υπεύθυνο του έργου και διακοπή εργασιών.Απλά τα πράγματα και δεν βγάζουμε μαχαίρια να απειλούμε ζωές .εάν έτσι βέβαια έγιναν τα πράγματα…

  9. Συμφωνώ ότι το Λουτράκι χρειάζεται πολιτιστικές εκδηλώσεις και φυσικά τους σωστούς χώρους γι΄αυτές . Ο Δήμος μας έχει πολλούς αναξιοποίητους χώρους που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή ενός σωστού θεάτρου που θα φιλοξενεί όλες τις εκδηλώσεις του καλοκαιριού.Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω και να αποδεχτώ τον μονόδρομο να γίνει το θέατρο στο πάρκο καταστρέφοντας εκατοντάδες δέντρα και πάνω απ΄όλα θα αλλοιώσει εντελώς το τοπίο με την χρήση του θεάτρου των φιλόδοξων 800 θέσεων.Θα συμφωνούσα με την αξιοποίηση άλλου χώρου για θέατρο που θα συμπαρασύρει στην ανάπτυξη και τις γειτονιές γύρω του.Από έναν έμπειρο στα έργα αντιδήμαρχο αυτές τις ιδέες περιμένουμε διαφορετικά αναπτύσονται και ενισχύονται οι θεωρίες συνομοσίας εις βάρος του.

  10. Κάποιος έπρεπε να καταδείξει το πρόβλημα με τον παντελεου ;; Πως 10:54; Βγάζοντας μαχαίρι. Από ότι φαίνεται χρήζουν και άλλοι άμεσης εισαγωγής σε ψυχιατρική κλινική. Παρακάτω , Τα σχόλια μερικών προς τον αντιδήμαρχο πάνε άπατα. Είναι ο μοναδικός που μιλάει με πράξεις και έχει κάποιο όραμα για τον τόπο του. Όλοι το ξέρετε αυτό , καθώς δεν έχετε κάποιο ουσιαστικό επιχείρημα για το τι έχει κάνει . Απλά ρίχνετε κατάρες, γιατί δεν μπορείτε να κάνετε κάτι άλλο. Σας τσούζει πολύ ο αντιδήμαρχος. Περαστικά σας.

    • Την πρότασή μου, ακριβώς επάνω από αυτήν που έπρεπε κάποιος να καταδείξει το πρόβλημα, την διάβασες? Αν την διάβασες την κατάλαβες? Αντί λοιπόν να εύχεσαι περαστικά μας, γιατί δεν πιάνεις την γραμματική της 5ης και 6ης Δημοτικού να μάθεις 2,3 γραμματάκια να μπορείς έστω να επικοινωνείς για τα βασικά? Τα απολύτως απαραίτητα? Καλημέρα, καλησπέρα, προς τα που στρίβουμε για το σχολείο? Κλπ. Έλα μπράβο. Καλό θα σου κάνει, κακό όχι.

    • Η πράξη αδιαμφισβήτητα είναι κατακριτέα. Ωστόσο, ΕΆΝ όντως το σπαθί δεν ήταν αληθινό, και αφού ο συγκεκριμένος δημότης ζήτησε συγνώμη, λέγοντας μάλιστα ότι ήθελε απλά να τρομάξει τον αντιδήμαρχο και πως δεν ήθελε να κάνει κακό ούτε στον ίδιο, ούτε στην οικογένεια του, μια πράξη ανωτερότητας και μεγαλοψυχίας θα ήταν να αποσυρθεί η μήνυση!

      • ο καθε φονιας επιμενει οτι δεν σκοτωσε παρολο που τον ειδαν και εχουν στοιχεια. ΟΧΙ πρεπει η μηνηση να προχωρησει κανονικα και να αποληθει και απο τον δημο. Αν δεν το κανουν θα ξανακανει τα ιδια με χειροτερη καταληξη🤨

  11. Δεν μας τσουζει καθόλου ο καθένας κρινεταιΜε τα έργα του με τις πράξεις του οι οποίεςΕίναι γραμμές εσύ χαιδεψε λίγο καλό σου κανει

  12. Πολύ σωστά τα λέτε ότι πρέπει να γίνονταιΈργα σε σωστους χώρους.Για να γίνουν όμωςΑυτά θα πρέπει να είναι και ο καταλληλος ΆνθρωποςΟ οποίος να είναι εμπειρος να έχει οραμαΠαιδεια και να είναι ευαισθητοςΔυστυχώς δεν υπάρχει πάνω από όλα το χρημαΓι’ αυτό συμβαίνουν αυτα

  13. Προς 13:43 . Διαβάστε ξανά τι έχετε γράψει εσείς. Οι περισσότεροι εδώ μέσα δεν γνωρίζετε στοιχειώδη πράγματα. Επομένως αφήστε την γραμματική ήσυχη. Και ασχοληθείτε με την πείνα σας. Μυρίζετε..

  14. Το μαχαιρι ειναι βια κατα ενος ανθρωπου, ομως και η στερηση του οξυγονου ειναι ωμη βια κατα πολλων ανθρωπων.Βλεπουμε παντου βια γυρω μας απο την πολιτεια, και μας εφταιξε τωρα η βια ενος ανθρωπου που προσπαθει να προστατεψει την ποιιοτητα της δικης του μετεπειτα ζωης σε όλα υα χρονια που θα ακολουθησουν αλλα και των συνανθρωπων μας.Για τετοια θεματα , εννοειται δερβεναγας και σουλτανος στις ζωες των αλλων δεν μπορει να ειναι ουτε ο κ. Παντελεου ουτε ο Δημαρχος να αποφασιζει τι θα γινει ο τοπος ουτε κανεις αλλα ο λαος (αν δεν θελουμε να μιλαμε για βια).Υπαρχει λοιπον απο την πολιτεια και προβλεπεται ο θεσμος του τοπικου δημοψηφισματος.Να αποφασισει ο λαος αν θελει το παρκο να γινει τσιμενο ή να δεντροφυτευθει ακομα περισσότερο.Δεχονται την δημοκρατια ? Καταδικαζουν οντως τη βια ? Τη δικη τους βια την καταδικαζουν ? Ας προτεινουν δημοψηφισμμα .

    • Μοναδικός πνεύμονας οξυγόνου στο Λουτράκι αποτελεί το πάρκο Δεξαμενής?
      Ενώ είναι κατανοητό να μην κοβονται τα δέντρα για περιβαλλοντικούς
      λόγους, η όλη ιδέα δεν βγάζει νόημα. Αρχικά, κύριε “οικολόγε”, εξαιτίας
      της κοπής ορισμένων δέντρων, επιχειρείτε να μαχαιρώσετε τον άνθρωπο που
      έχει αναλάβει το συγκεκριμένο έργο και απειλείτε την οικογένειά του. Και
      όπως διαβάζω έχετε επίσης αναρτήσει σχόλια με απειλητικό περιεχόμενο
      προς το πρόσωπο του αντιδημάρχου. παράλληλα βρίσκεστε στο κρατητήριο,
      ενώ την επόμενη μέρα αναμένεται η δίκη, και προφανώς το μόνο που σας
      νοιάζει είναι να διακοπούν ή να μην πραγματοποιηθούν τα έργα στο πάρκο.
      Κύριε Κ.Κ και σε οποιονδήποτε Κ.Κ, βρίσκεστε στο Λουτράκι, σε μία
      κωμόπολη και με αυτό εννοώ ότι αναλογικά με μεγάλα αστικά κέντρα, το
      περιβαλλοντικό φορτίο είναι μηδαμινό. Η κοπή κάποιων δένδρων δεν
      σημαίνει την περιβαλλοντική καταστροφή ή την εξάλλειψη του οξυγόνου.
      αντίθετα μόνο θετικό αποτέλεσμα μπορεί να προκύψει από τέτοιες δράσεις.
      επομένως η αντίδραση αυτή δεν έχει να κάνει με το περιβάλλον και την
      οικολογική σας συνείδηση. Δύο είναι τα τινά. Καλύπτετε συμφέροντα
      προσωπικά ή τρίτων ή και τα δύο. Αν δεν είναι αυτό, τότε ο εν λόγω
      κύριος πρέπει άμεσα να εισαχθεί του σε κάποιια ψυχιατρική κλινική.
      Εφόσον, από ότι φαίνεται δεν υπάρχει κάποιος να τον βοηθήσει. Όσον αφορά
      τον αντιδήμαρχο, από ότι διάβασα δεν προκάλεσε ούτε πριν , ούτε μετά το
      περιστατικό και γενικότερα φαίνεται άνθρωπος που μιλάει μέσα από τα
      έργα του, για τον τόπο του. Άρα τα οποιαδήποτε αρνητικά σχόλια προς
      εκείνον είναι τουλάχιστον άστοχα, καθώς τον βρίζετε και μάλιστα χωρίς να
      έχετε να πείτε κάτι που έκανε και δεν συμφωνήσατε με αυτό. βέβαια την
      εκτίμηση την δειχνουμε δινοντας η οχι τη ψηφο σας. οχι βγαζοντγας
      μαχαιρια ήτηνόαντιδήμαρχο σας καλό

  15. Εσύ που κανεις copy paste 3 φορές αυτο το μεγαλο κείμενο με ουσιαστικά σαθρά επιχειρήματα, κούρασες, ταυτόχρονα έδειξες και το σκοπό σου.

  16. Επειδή ειπώθηκαν πολλά, καλο είναι να πάρει θέση και η αντιπολίτευση να ζητήσει στο επόμενο Δ.Σ την επίσημη άδεια του Δασαρχείου με προγενέστερη ημερομηνία της εκκίνησης των έργων αφού εδώ πρόκειται για την κοπή δέντρων από τον κεντρικό πνεύμονα οξυγόνου της πόλης μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog