Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: ‘Ετοιμα τα πεζοδρόμια στην οδό Μ.Αλεξάνδρου και στο Λειβαδάκι (φωτο)

- Advertisement -

Ολοκληρώθηκε η κατασκευή των πεζοδρομίων στην Οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου και στην περιοχή Λειβαδάκι στο Λουτράκι.

Ολοκλήρωση κατασκευής πεζοδρομίων στην οδό Μεγαλου Αλεξάνδρου και στην περιοχή Λειβαδακι.
Συντομα προχωράμε στη δημοπράτηση για την κατασκευή πεζοδρομίων και στις οδούς Αθαν. Οικονομου και Δ. Μάτση

αναφέρεται από το δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων

 

 

 

Λουτράκι: Εργασίες στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γαλανόπουλος» (φωτο)

Συνελήφθη 45χρονος για ναρκωτικά στην Κορινθία.Κατασχέθηκαν πάνω από -700- γραμμάρια κάνναβης

Νεκροί από πυρκαγιά σε σπίτι στα Δίδυμα Αργολίδας

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλό δε λέω… Αλλά στο Λειβαδάκι πρέπει να γίνουν πάρα πολλά ακόμα.Απλά δεν υπάρχουν δρόμοι, πολλά οικόπεδα είναι “τυφλά” και απορώ με τους “αντιρρησίες” του Προαστιακού γιατί η έλευση του θα είναι μια αφορμή για να μπει τάξη στο μπάχαλο που επικρατεί στην περιοχή.ΠΡΈΠΕΙ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΊ ΤΟ ΓΠΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ “ΣΠΑΣΕΙ ΑΥΓΑ” ΜΗ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ!

  2. Σωστος ο φίλος Λελεκουα !!Για το ότι θα μπει μια σειρά στο μπάχαλο που επικρατουσε στην περιοχή λέω !!Εχω συγγενείς στο Λειβαδακι και ξέρω τι εννοείς με τα τυφλά οικόπεδα !!Δεν ομιλώ ότι τα οποία προβλήματα και τα εμπόδια που έχουν γίνει για να περάσει ο προαστικός σε οποιαδήποτε μέρος στον κόσμο εκτός Αφρικής και Τζανζικισταν θα είχαν ξεπεραστεί με μια βόλτα κάποιας μπουλντόζας και θα έλεγαν και thank you 😊 Καλησπερα φίλε

  3. Στην αρχη της Μ.Αλεξανδρου θεωριτικα υπαρχει το πεζοδρομιο .Πρακτικα εχει οικιοποηθει απο ορισμενους που επειδη εχουν μαγαζια εχουν κλεισει το μισο με πραγματα κ δεν μπορεις να περασεις !!!Ασε δε τις παλιατζουρες γ το παρκαρισμα. τα καροτσακια με μωρα πανε στο δρομο , εμεις περπαταμε στο δρομο .Ποιος ο λογος του πεζοδρομιου ;;Γενικα πολλα μαγαζια οικιοποιουνται πεζοδρομια κ τους χωρους μπροστα απο αυτα βαζοντας παλιομηχανακια .Αλλου κουβαδες μπροστα απο σπιτια , καρεκλες ..Αλλοι κλεινουν τελειως τα πεζοδρομια παρκαροντας τα αμαξια τους η τις μηχανες τους απ εξω απο το σπιτι τους ..δεν καταλαβα .Η δημοτικη αστυνομια δεν τα βλεπει ;Αλοιμονο αν ο καθενας πιανει τη θεσουλα του.

  4. Γενικα ενα μπαχαλο το Λουτρακι,εχει μεινει στη δεκαετια του ’80. Ας μας πει καποιος απο το δημο γιατι στα πεζοδρομια βαζουν πρασινο αφου δε το συντηρουν και μετα δε μπορεις να περασεις; Οσο για την καταληψη των πεζοδρομιων οπως λεει και καποιος αλλος στο σχολιο του να μη μιλησουμε καλυτερα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog