Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Σαν σήμερα: Πριν 41 χρόνια το ελληνικό basket άλλαξε ! Πρωτοεμφανίστηκε ο Νίκος Γκάλης (φωτο)

- Advertisement -

Σαν σήμερα, πριν 41 χρόνια πραγματοποιεί την παρθενική του εμφάνιση με τα κιτρινόμαυρα του Άρη, ο Νίκος Γκάλης. Φορά την φανέλα με το νούμερο 7 και σκοράρει 30 πόντους.

Τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

Το ελληνικό μπάσκετ αλλάζει σελίδα.

 

«Σαν σήμερα εμφανίστηκα για πρώτη φορά στα Ελληνικά γήπεδα φορώντας τη φανέλα του ΑΡΗ. Εκείνο το βράδυ της 2ης Δεκεμβρίου του 1979 ξεκίνησε η επαγγελματική μου καριέρα στο αγαπημένο μου άθλημα, μια καριέρα γεμάτη από χαρές, συγκινήσεις και πολλές ομαδικές και ατομικές διακρίσεις. Το σημαντικότερο όμως είναι η αγάπη και η εκτίμηση του φίλαθλου κόσμου προς το πρόσωπο μου ακόμα και σήμερα, 21 χρόνια μετά την αποχώρησή μου από τα παρκέ. Σας ευχαριστώ για την πολύτιμη συμπαράστασή σας σε αυτό το ταξίδι της ζωής μου!»

 

Με αυτά τα λόγια ο Νίκος Γκάλης θυμήθηκε την πρώτη μέρα που έπαιξε μπάσκετ στην Ελλάδα. Αγωνίστηκε με το όνομα Γεωργαλής- Γκάλης κόντρα στον Ηρακλή και η ομάδα του, ο Άρης, επικράτησε με 79-78. Τότε ο Νίκος έβαλε μόλις 7 πόντους. Ο Νικόλαος Γεωργαλής, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, γεννήθηκε στο Νιου Τζέρσεϊ της Αμερικής στις 23 Ιουλίου του 1957. Οι γονείς του ήταν από τη Ρόδο. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με την πυγμαχία, όπως κι ο πατέρας του….

Οι μώλωπες και οι μελανιές που είχε κάθε φορά που γύριζε από τις προπονήσεις τρόμαζαν την μητέρα του, που τον παρακαλούσε να σταματήσει να πυγμαχεί. Το ταλέντο του και όχι η αγωνία της μάνας του, τον οδήγησε στο μπάσκετ.

Το 1975, μετά το Γυμνάσιο όπου διέπρεψε, φοίτησε στο πανεπιστήμιο του Σίτον Χολ. Από τη θέση αυτή του σούτιγκ γκαρντ, από την πρώτη κιόλας χρονιά ξεχώρισε με ποσοστό 27,5 πόντων ανά αγώνα. Μετά την αποφοίτηση έγινε ντραφτ στους Μπόστον Σέλτικς. Ένας τραυματισμός στον αστράγαλο και ο σκληρός ανταγωνισμός είχαν ως αποτέλεσμα να κοπεί. Ήταν η εποχή του Λάρυ Μπέρντ και εκείνη την εποχή δεν χωρούσε δεύτερος λευκός στην ομάδα, όπως εκμυστηρεύτηκε αργότερα ο Νικ.

Η καριέρα του στον Άρη

Μετά τον τραυματισμό του, ο Νίκος Γκάλης δέχθηκε πρόταση να έρθει και να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Μέχρι τότε, ο ίδιος είχε πει ότι εκείνη την εποχή, δεν ήξερε πως υπήρχε επαγγελματικό μπάσκετ στην Ελλάδα, αφού το μυαλό του ήταν μόνο στο NBA. Το 1979 υπέγραψε συμβόλαιο με τον Άρη Θεσσαλονίκης.

Ενδιαφέρον είχαν δείξει κι ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός, αλλά ο Νικ έμεινε εκεί που του φέρθηκαν καλύτερα και κέρδισαν την εμπιστοσύνη του. Έκανε την παρθενική του εμφάνιση με τον Άρη στις 2 Δεκεμβρίου του 1979. Μετά την πρώτη σεζόν, ο Γκάλης ήταν ο πρώτος σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος για 11 συνεχόμενα χρόνια. Μαζί με τον Παναγιώτη Γιαννάκη, που ήρθε στον Άρη το 1984, έκαναν την ομάδα της Θεσσαλονίκης ανίκητη. …

Το 1983 ο Άρης στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδας.

Το 1985 κατέκτησε το πρώτο του νταμπλ. Την ίδια χρονιά ο Άρης διακρίθηκε στο Κύπελλο Κόρατς, που έφτασε μέχρι τους ημιτελικούς. Η απόλυτη κυριαρχία του Άρη συνεχίστηκε με την κατάκτηση του νταμπλ το 1988, 1989, 1990, αλλά και τη συμμετοχή του σε τρία φάιναλ φορ. Σε όλες αυτές τις διακρίσεις είχε πρωταρχικό ρόλο ο «γκάνγκστερ», όπως ήταν το ψευδώνυμο του Νίκου Γκάλη.

Κάθε χρόνο η ανανέωση του συμβολαίου του ήταν το θρίλερ του καλοκαιριού. Κάθε φορά ήταν και πιο πλουσιοπάροχο, αλλάζοντας τους όρους του αθλήματος για όλους τους αθλητές. Με μέσο όρο περίπου 30 πόντους σε κάθε παιχνίδι, το 1992, αποχώρησε από τον Άρη, αφού δεν ανανεώθηκε το συμβόλαιο του. Στα χρόνια του στον Άρη έβγαλε το ελληνικό μπάσκετ από την αφάνεια και το έβαλε σε όλα τα σπίτια μέσω της τηλεόρασης.

Η Εθνική Ελλάδος

Έπειτα από την πολύ καλή του πορεία στο ελληνικό πρωτάθλημα, φαίνεται ότι τον προσέγγισαν ομάδες από την Αμερική. Οι ομάδες των Μπόστον Σέλτικς και οι Νετς έδειξαν ενδιαφέρον. Δεν υπήρξε κανένα αποτέλεσμα. Μερικά χρόνια αργότερα, ο προπονητής των Μπόστον, Ρου Άουρμπαχ, ανέφερε ότι η μη ενσωμάτωση του Νίκου Γκάλη στο ρόστερ της ομάδας του ήταν το μοναδικό λάθος που έκανε σε όλη την καριέρα του….

 

Ο Νίκος Γκάλης οδήγησε την εθνική ομάδα στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωμπάσκετ το 1987 και στο ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ του 1989. Ενέπνευσε ένα ολόκληρο έθνος, όταν οδήγησε την Ελλάδα στην κατάκτηση του τελικού Ευρωμπάσκετ απέναντι στην τότε Σοβιετική Ένωση, το 1987.

Τελικό σκορ, 103-101. Ο Γκάλης έβαλε τους 40 πόντους. Ήταν, επίσης, ο πρώτος σκόρερ του τουρνουά με μέσο όρο 37 πόντους. Το 1987 κέρδισε το βραβείο του πολυτιμότερου παίχτη της διοργάνωσης, ενώ και στα δύο Ευρωμπάσκετ ήταν μέσα στην καλύτερη πεντάδα του τουρνουά.

Η μεγάλη επιτυχία του Γκάλη οδήγησε στην αύξηση των μισθών των ελλήνων καλαθοσφαιριστών και δημιούργησε νέες θέσεις εργασίας, καθώς
το άθλημα έγινε πιο επαγγελματικό και χρησιμοποιήθηκαν επιστήμονες σε διάφορες ειδικότητες. Υπάρχει μια εκτίμηση ότι, μετά την κατάκτηση της πρώτης θέσης από την εθνική ομάδα, άνοιξαν περίπου 7.500 θέσεις εργασίας στον χώρο της καλαθοσφαίρισης για τα επόμενα 8 χρόνια….

 

Το τέλος της καριέρας του

Ο Γκάλης έπαιξε για δύο χρόνια, από το 1992 έως το 1994 στον Παναθηναϊκό. Το κλείσιμο της καριέρας του, όμως, δεν ήταν το πρέπον. Ο τότε προπονητής του Παναθηναϊκού, Κώστας Πολίτης, άφησε στον πάγκο τον διεθνή παίχτη, με το σκεπτικό να χρησιμοποιήσει νεότερους παίχτες σε έναν αγώνα που δεν ήταν πολύ δύσκολος. Αυτό το γεγονός δεν άρεσε καθόλου στον Γκάλη, αλλά ο Πολίτης φαίνεται να του είπε πως «αν νομίζεις ότι είναι απαράδεκτο, καλύτερα να μείνεις στα αποδυτήρια και να μην έρθεις στο δεύτερο μισό του αγώνα». Ο Νίκος Γκάλης τα μάζεψε κι αποχώρησε. Άκουσε την εξέλιξη του παιχνιδιού σε ένα ταξί με τον ταξιτζή να βλέπει έκπληκτος δίπλα του τον ζωντανό μύθο του αθλήματος

Η προσωπική του πορεία

Η ζωή του Νίκου Γκάλη σε προσωπικό επίπεδο, σημαδεύτηκε από τραγικά γεγονότα. Η πρώτη του γυναίκα, Τζένη Ρήγα, που απασχολούσε συστηματικά τα μέσα ενημέρωσης, αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και το 1988 σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Ο θάνατος της γυναίκας του κόστισε πάρα πολύ στον καλαθοσφαιριστή. Το 2005 ξαναπαντρεύτηκε τη δημοσιογράφο Έλενα Παναγιώτου. Απέκτησαν μία κόρη.

Διακρίσεις

Ο Νίκος Γκάλης, τον Μάιο του 2013, σε εκδήλωση που διοργάνωσε προς τιμήν του, η ΚΑΕ Άρης. Ο Νίκος Γκάλης είναι πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στην Ευρωλίγκα. Κατέχει, επιπλέον, το ρεκόρ των περισσότερων πόντων παίχτη ανά αγώνα τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα όσο και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Το 1991 ήταν ένας από τους 50 καλύτερους παίχτες της FIBA.

Θεωρείται από πολλούς ο πιο καλός και πιο ολοκληρωμένος Έλληνας αθλητής που είχε ποτέ η Ελλάδα. Σκληρά γυμνασμένος με βαθιά γνώση των βασικών τεχνικών, ήταν ασυναγώνιστος στο ένας εναντίον ενός. Σπάνια έχανε βολή και τα ποσοστά ευστοχίας στα σουτ ήταν υψηλότατα. Μοίραζε ασίστ όταν έκρινε και δεν τσακώνονταν ποτέ με τους συμπαίκτες του

Άλλωστε ήταν μάλλον μοναχικός τύπος και στις αποστολές αυτό που τον χαλάρωνε ήταν το τάβλι. Έως το 2006 ασχολούνταν με την παιδική αθλητική κατασκήνωση που δημιούργησε στη Χαλκιδική. Στις 7 Μαΐου του 2013, το Αλεξάνδρειο, μετονομάστηκε σε Σάλα Νίκος Γκάλης. Η φανέλα του Νικ με το νούμερο 6 αποσύρθηκε και ο κόσμος την καμαρώνει πλέον ψηλά στην οροφή του γηπέδου. Κατά την τελετή, συγκινημένος ο Γκάλης, ανταπέδωσε λέγοντας πως

«αυτό είναι το σπίτι μου και εσείς η οικογένειά μου. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή για έναν αθλητή από τη στιγμή που η αγαπημένη του ομάδα κρεμάει ψηλά τη φανέλα του»….

 

 

«Γιατί», το νέο τραγούδι των δικών μας παιδιών ! Χρήστος Νινιός και Μάρω Μαρκέλλου (video)

Καταγγελία Πετρίτση: 7.440 ευρώ για 2 παγκάκια στην Π.Ε.Κορινθίας, εν μέσω πανδημίας

Επιτέλους! Έρχονται τα Plexiglass για τα Αστυνομικά Τμήματα ΟΛΗΣ της Κορινθίας (video)

- Advertisement -

23 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και όταν έφυγε από την Θεσσαλονίκη, ο τεράστιος αυτός αθλητής, κόσμημα του ελληνικού αθλητισμού, ήξερε που θα πήγαινε και που πήγε. Στους ξυπόλητους μούργους της απλυσιάς θα πήγαινε να συνεχίσει την καριέρα του? Είναι ποτέ δυνατόν κάτι τέτοιο????

  2. Εκτός από αμπαλος εισε και α μπάσκετ λος ,δηλαδή ουτε για μπάσκετ γνωρίζεις βαζελακι μου καλό !!Ο Γκάλης και ο Φασουλα σ και ο Γιαννάκης ήρθαν κάτω στην Αθήνα γιατί το μπάσκετ στην Σαλονικα ήταν προς τον φαλιμέντο !Το χρήμα ήταν στην Αθήνα με τον Παύλο και τον Σωκράτη να μοιράζονται τα καλά χαρτιά !φασουλας ιωανιδης στον θρύλο και στον Παύλο πήγε ο Γιαννάκης με τον Γκάλη !Τα λέω καλά μέχρι τώρα !Τοτε οι ξυπόλυτοι που λες πήραν 5 πρωταθλήματα και 2 φορές στο φάιναλ φορ εφαγες φάπα που ακούστηκε από το Τελ Αβιβ μέχρι την Σαραγόσα !!εισε μικρός να πιάνεις τον Γκάλη στο στόμα σου όπως επίσης και τον Ολυμπιακό παντοτινέ πρωταθλητή σε όλα τα σπορ 😂😂😂😂Αντε γεια και φρόνιμα Μ μου ρίξουν τεχνική ποινή το μπλογκ για εσκαιμενο φάουλ

  3. Να το ξαναγράψω γιατί μάλλον δεν θα το έστειλα γιατί να τον κόψανε λίγο περίεργο. Ρε εσύ ξυπολητε βαζελακο εκτός από αμπαλος εισε τώρα και α-μπάσκετ τ-λος. Τα μεγάλα ονόματα της Σαλονίκης τότε κατέβηκαν Αθήνα και Πειραιά γιατί υπήρχε ο Παύλος και ο Θείος ο Σωκράτης τι δεν καταλαβαίνεις. Ομιλώ για Γκάλη Γιαννάκη Φασουλσ και τον Ιωαννιδη. Οι ξυπόλητοι πήραν 🖐️πρωταθλήματα σερί και στην Ευρώπη έφαγες κάτι φάπες που ακούστηκαν από το ΤΕΛ Αβίβ μέχρι την Σαραγόσα! Ρε εσύ στον Αντρέα πας να πεις για θρύλο και βαχελο Αντε γειά. Κάτι τέτοιο είχα γράψει απορώ πως δεν πέρασε

  4. Αντε να το γυρίσω και στο μπάσκετ επιθυμία του πελάτη μας. Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο αλλά στην περίπτωση του βαχελου που είναι ο πελάτης του θρύλου σε όλα τα σπορ τα παντοτινά που λέει και ο ύμνος της βαζέλας. Δεν θα πάω στην προϊστορία και στο παρελθόν που συνήθως επικαλούνται οι β;ζελοιι αλλά φρέσκα κουλούρια. Ποιος έΈχει φάει τα ποιο πολλά αχ φέτος στην ευρώ λίγκα ρε customer? Αντε γειά θα σας το κόψουμε και το μπάσκετ και εκεί να δεις Αχ και βαχ

  5. Δεν ήθελα να γράψω έτσι απλά για τους Ευρωπαίους δικέφαλους που φάγανε κάτι γρήγορες στο Ευροπα λιγκ για να μην γίνομαι κακός 😂😂Είχα γράψει κάτι έξυπνο για μπουγάτσα με χαλουμι κυπριακό και το μπλογκ δεν το πέρασε ως συνήθως. Δεν τους κακό λόγο πάντως απλώς δεν κατάλαβαν για ακόμη μια φορά την αστεία πλευρά του σχολίου.μου. Την πλάκα την μεγάλη την είχε πάντως στο φεισμπουκ. 😂😂Έβαλα μια φωτογραφία μιας μπουγάτσας έγραψα μπουγάτσα με χαλουμι και οι φίλοι και φίλες μου νόμιζαν ότι έφτιαξα μπουγάτσα και ήθελαν να τους δώσω συνταγή. Αναγκαστικά να βάλω υπόμνημα ότι το έβαλα για τον Παοκ 😂😂Καλημέρα σε όλους ελπίζω να περάσει πολλή αλλαγμένο χάνοντας ακόμα μια φορά την ουσία της πλάκας που ήθελα να κάνω

  6. ” απλώς δεν κατάλαβαν για ακόμη μια φορά την αστεία πλευρά του σχολίου μου”. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΕΔΩ. ΕΜΦΑΝΩΣ ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΩΑΣ ΤΑΣ ΦΡΕΝΑΣ.

  7. Σίγουρα Τας φρενας τα δικά μου από τα πολλά φρεναρισμστα θα θέλουν άλλαγμα τα τακακια. Τώρα για το χιούμορ που δεν διαθέτει το ακροατήριο εδώ μέσα γιατί είστε μικροψυχοι και χωρίς χιούμορ ιστικη διάθεση αλλά μόνο για γκρίνια ξερολες κριτική επιτροπή για το τι θα γράψει ο Αντρέας. Ήθελα να ήξερα ρε νούμερα αν και εγώ δεν6εβαζα όνομα πως θα βγάζατε όλα αύτα τα συμπεράσματα που έχετε βγάλει για μένα. Όχι τίποτα άλλο με την στάση σας αυτή την πατάνε και το loutrakiblog και περνούν από ελενχο τα σχόλια με μικροσκόπιο 😂😂Τέλος πάντων δεν θα χαλάσω την σχέση που έχω με τους συντελεστές του μπλογκ από κάτι ξινες κατινες 😂😂Σου συνηστω να δοκιμάσεις μπουγάτσα με χαλουμι κυπριακό 🤣🤣🤣

  8. Αντρέα όσο ακούστηκαν οι φαπες στο βαζελο από τοΤέλ αβιβ μέχρι τη Σαραγόσα άλλο τόσο ακούστηκαν και οι φάπες που έφαγες μετά στους τελικούς από Μπανταλόνα και Ρεάλ !!!!

  9. Και η ήττα είναι μέσα στο παιχνίδι. Τζάμπα 2 ευρωπαϊκά έχασα τότε και θα ήμουν 5αστερος. Αλλά μου το γυρίζεις τώρα, για μεταξύ μας έχουμε την διαφωνία., Καλησπέρα φίλε

  10. Aθάνατε Γκάλη. Πάντα στην κορυφή, ο μεγαλύτερος αθλητής όλων των εποχών που ανέδειξε ποτέ η Ελλάδα. Εσύ είπες 5-άστερος κακομοίρη? Δηλαδή μια μούτζα αστέρια. Δικά σου! 🖐 Τα αξίζεις. Σιγά που θα ερχόταν ποτέ τέτοιος παίχτης να παίξει στον βούρκο του φαλήρου.

  11. Μανάρι μου ο Γκαλης και ο κάθε καλός παίχτης θα πάει στην ομάδα που του δίνει τα ποιο πολλά λεφτά. Αν του έδινε ο Σωκράτης περισσότερα από τον Παύλο θα πήγαινε για Φάληρο να εισε σίγουρος. Όποιος βάζει χρήμα περνει παίχτες και τίτλους. Βλέπε εδώ ολυμπιακό στο ποδόσφαιρο. Να δεις όμως πονηρέ και αμπαλε ότι ο βαζελος δεν ακολούθησε τον μπασκετικό ολυμπιακό και να έχει ομαδαρα και σε Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη. 🤔Εσείς τα ριξατε όλα στον Κόκκαλης και τις παραγκες και τα τζαντηρια και φάγατε ακόμα και τον Καπετάνιο.. Τώρα Στον Μαρινακη μετά από 20 χρόνια στον επόμενο πρόεδρο. Στον βούρκο έχετε κολλήσει εσείς χρόνια. Στα εξήγησα ωραία και χωρίς μαγκιές γιατί αν πιάσω τις μαγκιές μου θα πιάσει η Χαρούλα το ψαλίδι και θα με κόψει. Αντε γειά σου έριξα τάπα τώρα 🏀👋

  12. ΤΩΡΑ ΑΜΑ ΑΚΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΨΗΦΟ ΣΤΟΝ ΓΚΙΩΝΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΜΟΡΦΩΣΗΣ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ. ΤΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΤΙ ΤΑΠΕΣ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ? ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΤΩΝ ΕΚΠΤΩΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΜΙΑ. ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΞΑΓΩΓΗ.

  13. Κάτι είχα απαντήσει στον 0919 περάσει δεν περάσει βλακειες λέει όπως πάντα. Να ξαναγράψω ένα σχόλιο για να προλάβω τυχόν χαρούμενους αντιολυμπιακους,καο και ολυμπιακούς γκρινιάρηδες. ξεσκασατε τα είπατε πάμε παρακάτω! Μαγκιά μας ρε στην τελική! Όλοι τους και μόνοι μας! Μέσα έξω μας κυνηγούν με διάφορες μεθόδους! Πάλι δεν μας σταματούν! Όχι πέναλτι όχι VAR oχι κοράκια ούτε το covid 19! Περάσαμε με 3 βαθμούς. Και δεν χρωστάω χάρη σε καμία Μαν Σιτυ.! Έπαιξε κέρδισε έχανε και να μην περνούσα τι θα αλλάζει. Ολυμπιακός είμαι έχω ιστορία και όπου βγει. Ούτε την γκρίνια ούτε από ολυμπιακούς ούτε αντιολυμπιακους που αυτοί δρν έχουν δικαίωμα ούτε να ομιλούν. Αυτά τα λίγα να δούμε αν περάσει

  14. Η ομάδα προσπάθησε και το πάλεψε αλλά δυστυχώς. Έλειπε ένας νινιάδης από μέσα γιατί είναι παιχτης με τσαγανό και τσαμπουκά. Κανείς δεν του τη βγαίνει. Θα είχε καθαρίσει την Πόρτο με δυό κεφαλιές σε δυο κόρνερ. Δυό στημένες φάσεις ήταν όλη η δουλειά.

  15. Τα ξαναγράφω στο περίπου και θα απαντήσω και στον πικραμένο που μας λέει για Μπερ Σεβα και Ανόρθωση !Ρε εσυ σου έχει κάνει κάτι κηδείες ο Νινιάδης στα σούργελα σας και σας έχει μείνει κουσούρι !κοντους ψηλούς σας αρέσει !Στον καναπέ σου τώρα και την Δευτερα θα μάθεις ποια ομάδα θα υποστηρίζεις !!παμε στον άλλον τώρα που μπορεί να είναι το ίδιο νούμερο με τον Νινιαδη !!βαλτε ρε εσεις ένα ψευδώνυμο να σας ξεχωρίζω 😂😂Ρε αμπαλε αν κέρδιζα όλα τα ματς θα ημουν Μπάγερν και Ρεάλ !!Τοτε που λες που εχασα δεν με χάλασε έπαιξα ΟΥΕΦΑ και ήταν περίοδος που έκανα αλλαγές αν ξερεις τι είναι αυτο !!Ειπαμε η χαρες σου οι ήττες του θρύλου Αντε γεια Olympiakos μόνο εγώ 🏆🏆+🏆

  16. Επανερχομαστε πάλι στα αθλητικά γιατί μετά από κάτι παρεμβολες τεχνικά προβλήματα σχόλια που δε ήρθαν η κόψε κόψε 😜συνεχίζουμε. Πέσανε και πολλά μαζεμένα θα κοιτάξω να τα στριμώξω όλα σε ένα σχόλιο. Ας αρχίσω από Παοκ που όλη την εβδομάδα έκανε ομορφιές στην Σαλονικα για το ματσάκι με τον Άρη. Εγώ ότι ακούγετε στην πιάτσα σας μεταφέρω. Θα αναλάβουν τώρα οι δικαστές και οι δικιγοροι. Η κουλά μας ή καλή πελάτισσα όταν τρώει 3 από τον Απόλλωνα πόσα δηλαδή θα φάει από τον Μπουχαλακη και την παρέα του.? Αινχοβεν στο Ευροπα λιγκ για θρύλο. Να περάσει ο επόμενος λέω εγώ. Αντε γειά μας

  17. Συγχαρητήρια για την πρόκριση εκ των προτερων λεω κι εγώ. Τωρα που το λήξαμε, αντε γεια και ασε μας ησυχους να μιλησουμε για θεματα που αφορουν την πολη μας. Αντε γεια!!!!

  18. Περιμένοντας να δούμε αν περάσουν τα σχόλια να πω εδώ στο μπλογκ και τους συντελεστές ότι υπάρχουν πολλά αθλητικά θέματα που ίσως μπορούσατε να βάλετε για ενημέρωση των λίγων αθλητικών σχολιαστών που έχετε να μπορώ να κάνω και καμιά ανάλυση δηλαδή 😜😜τις αναλύσεις τις δικές μου δεν τις διαβάζεις αλλού 😂Καλές οι γάτες πάνω στο δέντρο και ο καου μπους στην παραλία αλλά εδώ πιάσανε τον Σαββίδη με την γίδα στη πλάτη, δωροδοκία λέει στον τέρμα του Άρεως έγινε κλήρωση στην Ευρώπη για τις ελληνικές ομάδες,ντερμπι αύριο 😂😂με Αεκ ΟΣΦΠ 😜Δεν σας λέω πως να κάνετε την δουλειά σας αλλά είναι ριγμενα τα αθλητικά στο μπλογκ 😜😜

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog