Επιτέλους! Ερχονται τα plexiglass για τα αστυνομικά τμήματα ΟΛΗΣ της Κορινθίας!

Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές πληροφορίες του loutrakiblog.gr αι 12 μικρότερων διαστάσεων για τα γραφεία των αξιωματικών υπηρεσίας της Αστυνομίας που έρχονται σε άμεση και διαρκή επαφή με τους πολίτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας με τα προστατευτικά θα εφοδιαστούν όλα τα αστυνομικά τμήματα της χώρας

Κάλλιο αργά, παρά ποτέ,λέει ο θυμόσοφος λαός μας. Μπορεί να βρισκόμαστε ένα βήμα πριν το εμβόλιο έρθει και στην Ελλάδα, αλλά ο κίνδυνος της διασποράς του ιού παραμένει, ενώ υπάρχουν εργαζόμενοι που εκτίθενται καθημερινά σε κίνδυνο, όπως οι αστυνομικοί.

Το θέμα ανέδειξε το Loutrakiblog.gr στις 15 Νοεμβρίου 2020, μετά από καταγγελία του Προέδρου της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κορινθίας , κ Χρήστου Βλαχοπάνου.

Είπε πριν ένα μήνα περίπου ο κ. Βλαχοπάνος στο Loutrakiblog.gr

Δεν έχουν τοποθετηθεί ακόμα προστατευτικά plexiglass στα γραφεία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας, ειδικότερα στα γραφεία των Αξιωματικών Υπηρεσίας που έρχονται σε άμεση και διαρκή επαφή με τους πολίτες.

 

.

To θέμα-καταγγελία που ανέδειξε το loutrakiblog.gr αναφορικά με τα όσα δήλωσε ο Πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Κορινθίας κ. Χρήστος Βλαχοπάνος για τα προστατευτικά plexiglass,«έπαιξε» σε αθηναϊκά sites και δελτία ειδήσεων.

Στις 17 Νοεμβρίου , ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Κορινθίας κ. Γιώργος Ψυχογιός και 50 ακόμα βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έφεραν το θέμα στη Βουλή με ερώτηση προς το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και τον αρμόδιο Υπουργό κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα για το θέμα

Χρ.Βλαχοπάνος: Χωρίς προστευτικά plexiglass η Αστυνομική Διεύθυνση Κορίνθου (ηχητικό)

Στη βουλή το θέμα που ανέδειξε το loutrakiblog.gr – Χωρίς plexiglass η Αστυνομική Δ/νση Κορινθίας (video)

 

Διαβάστε περισσότερα αστυνομικά νέα

 

Θρηνεί η ΕΛ.ΑΣ: Τρίτος αστυνομικός νεκρός από κορονοϊό

Είχαν «τίγκα» το αυτοκίνητο με ναρκωτικά στους Αγίους Θεοδώρους (φωτο)