Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μαρία Πρωτοπαππά: Πού είναι η αντιπλημμυρική θωράκιση των Αγίων θεοδώρων;

- Advertisement -

Η επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ , κ. Μαρία Πρωτοπαππά, εξαπολύει «κατηγορώ»  κατά της δημοτικής αρχής του Γεωργίου Γκιώνη και του αντιδημάρχου των Αγίων Θεοδώρων Σπύρου Ράτη, λέγοντας ότι δεν υπάρχει αντιπλημμυρική θωράκιση στην πόλη.

Τα χρήματα που δόθηκαν για την αντιπλημμυρική θωράκιση της πόλης, σπαταλήθηκαν.

αναφέρει η Μαρία Πρωτοπαππά στην ανακοίνωσή της.

 

Διαβάστε αναλυτικά

 

Δυστυχώς με την πρώτη σοβαρή βροχή, επαληθευτήκαμε.

Όλα αυτά τα περιβόητα έργα που έγιναν στους Αγίους Θεοδώρους και που διατύμπανιζε ο Αντιδήμαρχος κ.Ράτης και η Δημοτική Αρχή , ήταν έργα ,που αντί να λύσουν προβλήματα σε κἀποιες περιπτώσεις δημιούργησαν νέα.

Φωνάζαμε ότι αυτά τα έργα γίνονται χωρίς τις απαιτούμενες αντιπλημμυρικές παρεμβάσεις με προχειρότητα και χωρίς να ακολουθούνται οι απαραίτητες διαδικασίες που θα μπορούσαν να προλάβουν προβλήματα.

Αντίθετα ακούσαμε δικαιολογίες ,ότι έχουν τηρηθεί όλα τα προβλεπόμενα , ότι με τα κράσπεδα γίνεται η διευθέτηση των νερών της βροχής και άλλες δικαιολογίες.

Αποτέλεσμα τα νερά να τρέχουν στους δρόμους, να δημιουργούνται ΄΄λίμνες ΄΄, να μην έχουν γίνει παρεμβάσεις εκεί που θα έπρεπε και να είναι ορατές οι κακοτεχνίες αυτών των ἐργων.

Δυστυχώς τα χρήματα που δόθηκαν για την αντιπλημμυρική θωράκιση της πόλης απέναντι σε πλημμυρικά φαινόμενα ,σπαταλήθηκαν.

Τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους..

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ
Η ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ
ΜΑΡΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ

Σχίνος Κορινθίας: «Πνιγόμαστε στη θάλασσα» (φωτο) 

 

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog