Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Διανομή αντισηπτικών στα Ειδικά Σχολεία στην Κυρά Βρύση Ισθμίας. Προσφορά της «ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ ΑΕΒΕ»

- Advertisement -

Πραγματοποιήθηκε χθες νέα διανομή αντισηπτικών από τον Αντιδήμαρχο Σάκη Παπαθανασίου στο Ειδικό Σχολείο και Ειδικό Γυμνάσιο στην Κυρά Βρύση Ισθμίας, ύστερα από συνεννόηση με τις διευθύντριες των σχολικών μονάδων, Μαριγούλα Στραβοδήμου και Αριστέα Καλογεροπούλου.

Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων έχει προμηθεύσει στο παρελθόν τα σχολεία με μάσκες στο σωστό μέγεθος καθώς και με αντισηπτικά, ενώ λαμβάνει κάθε πρόσφορο μέσο, στα πλαίσιο της αρμοδιότητάς του, για την υγειονομική ασφάλεια των σχολικών μονάδων, των εκπαιδευτικών και των μαθητών, αναφέρεται με ανακοίνωση του Δήμου.

Αυτό που δεν αναφέρεται (και ίσως έπρεπε κατά τη γνώμη μας), είναι πως η διάθεση των αντισηπτικών είναι προσφορά της εταιρείας “ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ Α.Ε.Β.Ε.” . Συγκεκριμένα η αποδοχή δωρεάς υγειονομικού υλικού από την “ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ Α.Ε.Β.Ε.” έγινε στα πλαίσια αντιμετώπισης διασποράς του COVID 19 και αποφασίστηκε από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου (απόφαση 404/2020).

 

Συγκεκριμένα η εταιρεία ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ προσέφερε δεκαεπτά (17) κιβώτια (συνολική 204 τεμαχίων) αντισηπτικών “NATURA CYL SMALL ANTIS GEL 300ml” από την εταιρεία “ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ Α.Β.Ε.Ε.”, προκειμένου να  διατεθούν στα δύο (2) ειδικά σχολεία αρμοδιότητάς του Δήμου μας:

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ και
ΕΝΙΑΙΟ ΕΙΔΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ – ΛΥΚΕΙΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ – ΑΓΙΩΝ
ΘΕΟΔΩΡΩΝ

Υπενθυμίζεται ότι η ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ ΑΕΒΕ  είναι συνεχής αρωγός στο έργο της ΚΕΔΕ και της
Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Εμείς σαν δημότες και γονείς την ευχαριστούμε για την προσφορά της στα σχολεία μας και στα παιδιά μας!

Δείτε την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής

οικ.επιτροπη

 

Εργασίες στο Ειδικό Σχολείο του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων (φωτο)

Κορονοϊός: Συγκλονίζουν τα λόγια της 37χρονης νοσηλεύτριας που έχασε τη μάχη στη Νάουσα

Με επιτυχία τα rapid-test στο Λουτράκι. ΟΛΑ αρνητικά ! (φωτο)

 

 

 

 

 

 

 

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog