Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αγιοι Θεόδωροι: Επί ποδός το κατάστημα που βρέθηκε το θετικό κρούσμα

- Advertisement -

Συναγερμός έχει σημάνει από το πρωί στο super market στους Αγίους Θεοδώρους, λόγω του θετικού κρούσματος κορονοϊού που εντοπίστηκε κατά τη διενέργεια των Rapid Test.

Σύμφωνα με πληροφορίες  πρόκειται για μία  45χρονη υπάλληλο του Super Market «My Market», στο parking του οποίου πραγματοποιήθηκαν σήμερα το πρωί, τα rapid test στους πολίτες με πρωτοβουλία του Δήμου.

Η 45χρονη υπάλληλος, αισθανόταν αδιαθεσία τις τελευταίες 2 ημέρες, ενώ είχε και πυρετό.

Η γνωστή αλυσίδα των Super Market, στην οποία εργαζόταν η συγκεκριμένη υπάλληλος, είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι εφαρμόζει ένα πολύ αυστηρό πρωτόκολλο κάθε φορά που υπάρχει κρούσμα σε κατάστημα. Συγκεκριμένα το κατάστημα κλείνει για απολύμανση, ενώ το σύνολο των εργαζομένων, θα περάσει από τεστ.

Μετά την γνωστοποίηση του θετικού κρούσματος στο κατάστημα των Αγίων Θεοδώρων, αυτό έχει προγραμματιστεί για αύριο, καθώς όλοι οι υπάλληλοι ενημερώθηκαν ότι την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου, στις 7 το πρωί, θα πρέπει να δώσουν το παρών στην επιχείρηση, προκειμένου να περάσουν από test.

Μέχρι σήμερα ο συγκεκριμένος όμιλος, έχει δαπανήσει περίπου 1,5 εκατ. ευρώ για την προστασία από τον κορονοϊό (μάσκες, αντισηπτικά, πλέξιγκλας τεστ κ.α.) ενώ υπήρξαν και 900 προσλήψεις για να καλύψουν τόσο τις αυξημένες ανάγκες που δημιουργήθηκαν όσο και τα κενά από έκτακτες καταστάσεις όπως ήταν οι άδειες ειδικού σκοπού.

 

‘Αγιοι Θεόδωροι: Εγιναν τα rapid test στους δημότες. Ενα θετικό (video-φωτο)

Κορονοϊός: Εξαιρετικά χαμηλό το ιικό φορτίο στο Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων (video-φωτο)

Κορονοϊός: Συγκλονίζουν τα λόγια της 37χρονης νοσηλεύτριας που έχασε τη μάχη στη Νάουσα

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog