Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Loutrakiblog.gr , κατέληξε ο Φίλιππος Παππάς, ο  εργαζόμενος που είχε τραυματισθεί στη  Motor Oil κατά τη διάρκεια έκρηξης.

Το ατύχημα έλαβε χώρα τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν μετά από έκρηξη τραυματίστηκαν τέσσερις εργαζόμενοι στις εγκαταστάσεις των διυλιστηρίων της Μοτορ Οιλ στην Κόρινθο.

Το σοβαρό ατύχημα συνέβη γύρω στις 22.30 στο βοηθητικό ιατρείο της μονάδας παραγωγής βενζίνης υπ’ αριθμόν 3.700 και θύματα είναι ένας νοσοκόμος 37 ετών και τρεις εργάτες, 55, 38 και 41 ετών.

Οι τραυματίες διακομίστηκαν αρχικά με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο Κορίνθου και από εκεί, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης, στο Θριάσιο νοσοκομείο Ελευσίνας και στο Γενικό Κρατικό Αθηνών Γεώργιος Γεννηματάς

Ο άτυχος Φίλιππος Παππάς ήταν αδερφός του γνωστού ποδοσφαιριστή Τάκη Παππά. Ήταν 42 χρόνων και πατέρας ενός ανήλικου κοριτσιού.

Νοσηλευόταν μέχρι σήμερα στην Εντατική Μονάδα Θεραπείας του Νοσοκομείου ΚΑΤ, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή, αφού τα εσωτερικά εγκαύματα που είχε στους πνεύμονες από την εισπνοή καπνού, άφησαν ανεπανόρθωτη βλάβη, σύμφωνα με πληροφορίες του Loutrakiblog.gr

 

Ακολουθήστε το loutrakiblog.gr στο twitter, στο instagram, στο youtube & στο google news