Οργή έχει προκαλέσει στην Κύπρο, και συγκεκριμένα στην Λεμεσό, το γεγονός ότι ένας ιερέας φέρεται να κακοποίησε σεξουαλικά το μόλις 3 ετών παιδί του!

Σύμφωνα με το SigmaLive όλα ξεκίνησαν από τον περασμένο Οκτώβριο όταν το παιδί παρουσίασε παράξενη συμπεριφορά, γεγονός που οδήγησε τη μητέρα του να επισκεφτεί την παιδίατρό τους.

Η παιδίατρος έκρινε σκόπιμο να παραπέμψει τη μητέρα και το παιδί για περαιτέρω εξετάσεις στο νοσοκομείο όπου εκεί, παρουσία και ιατροδικαστή διαπιστώθηκε σεξουαλική κακοποίηση. Μάλιστα, ακολούθησαν και τρεις ψυχολογικές αξιολογήσεις,

Σημειώνεται ότι ο ιερωμένος που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης, έχει τεθεί σε αργία από την αρμόδια Μητρόπολη, αφού πρώτα η Μητρόπολη ενημερώθηκε για το συμβάν μέσω επιστολής από δικηγόρο αλλά και αποστολής σχετικών ντοκουμέντων.

Μητρόπολη Λεμεσού: Δεν είναι δικός μας ο ιερέας

Και επειδή ο ιερέας κατοικεί στην επαρχία Λεμεσού, η τοπική μητρόπολη με ανακοίνωσή τόνισε: «Η Μητρόπολη Λεμεσού επιθυμεί να πληροφορήσει ότι το θέμα δεν αφορά κοινότητα ή ιερέα της Ιεράς Μητρόπολης Λεμεσού».

Από το policenet.gr

 

Κάλεσε ταξί και ζήτησε delivery σουβλάκια, σοκολάτα και προφυλακτικά

95 νεκροί σε 24ώρες – Η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ στις 9 Δεκεμβρίου

Αρνητικοί όλοι οι εργαζόμενοι του Super Market των Αγίων Θεοδώρων

Motor Oil: Κατέληξε ο 42χρονος εργαζόμενος που είχε τραυματισθεί στην έκρηξη τον περασμένο Φεβρουάριο