Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Συνεχίζονται οι προετοιμασίες για τις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων! (φωτο – video)

- Advertisement -

Ο δήμαρχος Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, ο αρχιμουσικός Πελοπίδας Μαυρόπουλος και το κουιντέτο χάλκινων πνευστών της Filarmoniki Loutrakiou κατά τη διάρκεια των προετοιμασιών για την αναμετάδοση της πρώτης εορταστικής συναυλίας το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 21.00.

Τα Χριστούγεννα του 2020 θα είναι διαφορετικά από άλλες χρονιές καθώς ολόκληρος ο πλανήτης δοκιμάζεται από την πανδημία του Covid 19.

Σε αυτό το ζοφερό κλίμα ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων επιχειρεί, με ένα πλούσιο διαδικτυακό πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων, να δώσει μια νότα χαράς και αισιοδοξίας στους συμπολίτες μας αλλά και όχι μόνο!

Σε συνεργασία με τη Φιλαρμονική μας Ορχήστρα, τη σοπράνο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Βάσια Ζαχαροπούλου, καλλιτέχνες και μουσικούς από το Λουτράκι αλλά και τον Αλέξη Κωστάλα, παρουσιάζουμε ένα πρόγραμμα συναυλιών που οι συνδημότες μας μπορούν να παρακολουθήσουν από το σπίτι, συμμετέχοντες σε στιγμές χαράς που θα μας φέρουν όλους πιο κοντά!

Παράλληλα μέσω των εκδηλώσεων ενισχύεται και μια σημαντική δομή του Δήμου μας, το κοινωνικό παντοπωλείο.

Ας είναι το ξεκίνημα της Νέας Χρονιάς η αφετηρία για την επιστροφή στην κανονικότητα, την ανάπτυξη και τη δημιουργία.

Χρόνια Πολλά!

Αρνητικοί όλοι οι εργαζόμενοι του Super Market των Αγίων Θεοδώρων 

Σαράντα χρόνια από τη δολοφονία του Τζον Λένον

Χαμός με Έλληνα Δήμαρχο που αποκαλεί τα ΑΜΕΑ “σακατεμένους” (video)

Εμπορικός Σύλλογος Λουτρακίου: «Στηρίζω την πόλη μου, στηρίζω την τοπική αγορά» 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog