Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Πάρτι με όργια και ναρκωτικά. 50 άτομα έπιασε η αστυνομία

- Advertisement -

Πάρτι όpγιο με 50 γuμνούς ανθρώπους και ναρκωτικά προκαλεί σάλο

Το νέο πάρτι-σκάνδαλο των Βρυξελλών ήταν ένα όργιο 50 γuμνών ανθρώπων για τα γενέθλια μιας 28χρονης Γαλλίδας, το οποίο έληξε με έφοδο της αστυνομίας για παραβίαση των περιοριστικών μέτρων.

Η αστυνομία περίμενε να βρει 20 ανθρώπους στο σπίτι, σύμφωνα με τις καταγγελίες, ήταν όμως ένα ξέφρενο σeξ πάρτι 50 ανθρώπων. Όλοι γuμνοί και όλοι Γάλλοι.

Ο καθένας είχε πληρώσει 250 ευρώ για τα έξοδα της οργάνωσης, το αλκοόλ, τα ναρκωτικά και τη γυναικεία συντροφιά δηλαδή, καθώς στο πάρτι πήραν μέρος και αρκετές ιερόδουλες.

Η αστυνομία έριξε πρόστιμο 250 ευρώ στον καθένα τους, όσο και η τιμή του «εισιτηρίου» για το πάρτι. Σύμφωνα μάλιστα με την εφημερίδα The Brussels Times, τουλάχιστον ένας καλεσμένος κατηγορείται για κατοχή ναρκωτικών.

Το σπίτι που έγινε το σeξ πάρτι είναι ιδιοκτησίας ενός Ολλανδού, ο οποίος σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Daily Mail δεν γνώριζε ότι η οικία του θα φιλοξενούσε το όpγιο.

Είναι το τρίτο σeξ πάρτι που σημειώνεται στις Βρυξέλλες, μετά το πρώτο με τον ευρωβουλευτή και το δεύτερο που έγινε λίγες μέρες αργότερα.

 

Ανάρτηση πινάκων ηρώων του 1821 στο κεντρικό κτίριο της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Δανειολήπτης έσωσε το σπίτι του και πέτυχε διαγραφή χρέους 35.000 ευρώ!

Τα τηλέφωνα πολιτών στην αστυνομία της Πάτρας εν μέσω καραντίνας

Τερμάτισαν το click away στο Αγρίνιο: Δοκίμαζαν παντελόνια μέσα στον δρόμο (Video)

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πιασαρικο σίγουρα είναι φίλε μου αλλά αν ξενερώσει ο Αντρέας και δεν έχει κέφια no party. Λέω για το πρόβλημα που υπάρχει με τα σχόλια τα διαδυκτια που πέφτουν, σηκώνονται ξαναπεφτουν 😜😜Αυτά είναι όργια 😝😝Τι θέλω να πω γιατί έχουμε πολλούς μυστηρίους εδώ μέσα έτοιμους για μανουρες. Υπήρχε ένα θεματακι με σχόλια μου και κόψε κόψε από τη αγαπητή μας την Χαρά μετά προβλήματα που είχε το μπλογκ δεν λάμβαναν τα σχόλια σου χαλάει την έμπνευση που λέω εγώ. Ξέρεις τι ξενερωμα είναι να γράφεις σχόλιο μεγαλούτσικο κάπως και να μην πηγαίνει καθόλου στο μπλογκ και αν πάει τα περισσότερα ψαλιδακι. Για να δούμε τι θα γίνει

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog