Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Έρχονται Χριστούγεννα αλλά στο Ναύπλιο κάνουν ακόμα βουτιές (φωτο)

- Advertisement -

Μπορεί το ημερολόγιο να γράφει 19 Δεκεμβρίου 2020 και να μένουν μόλις έξι ημέρες για τα Χριστούγεννα, ωστόσο η παραλία της Αρβανιτιάς, στο Ναύπλιο, ήταν γεμάτη κόσμο.

Στιγμές από καλοκαίρι θύμιζε σήμερα… 19 Δεκεμβρίου του 2020 η παραλία της Αρβανιτιάς στο Ναύπλιο.
Μπορεί να έχουμε μπει στην τελική ευθεία των γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, αλλά αυτό δεν εμποδίζει πολλούς κατοίκους του Ναυπλίου να ρίξουν και την βουτιά τους στη θάλασσα.

Οι σημερινές εικόνες, από την αγαπημένη παραλία των ντόπιων κάτω από το Παλαμήδι, σε τίποτα δεν θυμίζει πως διανύουμε τις τελευταίες ημέρες του Δεκεμβρίου.

Η Σαββατιάτικη λιακάδα έκανε πολλούς να κατευθυνθούν στην παραλία για μια βουτιά στα κρύα ομολογουμένως νερά του Αργολικού κόλπου αλλά και στην απαραίτητη ηλιοθεραπεία.

Η παραλία Αρβανιτιάς είναι ουσιαστικά η παραλία του Ναυπλίου στην Αργολίδα, ακριβώς κάτω από το Παλαμήδι (συγκεκριμένα τον προμαχώνα Θεμιστοκλή) , απέχει περίπου 10 λεπτά με τα πόδια από οποιοδήποτε σημείο της πόλης και προκειται για μια μικρού μεγέθους παραλία, περίπου 200 μέτρων, έχει βραβευτεί με τη Γαλάζια Σημαία, βρέχεται από τα καταγάλανα νερά του αργολικού κόλπου, ενώ θεωρείται απρόσβλητη από τους βοριάδες λόγω του σημείου που βρίσκεται.

πηγή

Ντροπή! Στα αζήτητα και άταφες 14 σοροί στο Νεκροταφείο Πειραιά

Ποιοι θα πάρουν τα 1.000 ευρώ της Eπιστρεπτέας Προκαταβολής 5

Άδεια οδήγησης: Ηλεκτρονικά θα γίνεται η αντικατάσταση του εντύπου 

Facebook: Απενεργοποιεί δυνατότητες σε Messenger και Instagram 

- Advertisement -

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το Ναυπλιο ειναι το διαμαντι της αργολίδας γιατι υπαρχουν και χωρια χωρίς απόπατο εκει γυρω και ετσι εμαθαν να ζουν μερικοι..

  2. Ερωτησα για πολλοστή φορά την κότα του μπλογκ γιατί δεν μας λέει γιατί γράφει αυτά τα σχόλια για τα χωριά της Αργολίδας.. Σας πείραξε που είπα την κότα του μπλογκ κότα και δεν σας πηραξε “χωρίς απόπατο” που έγραψε αυτό. Έλεος βρε παιδιά. Ερώτηση του κάνω θα τρελαθούμε εδώ μέσα. Περάστε μια φορά να το δει μπορεί να απαντήσει. Ο συγκεκριμένος σχολιαστής γράφει προσβλητικά σχόλια για τα χωριά της Αργολίδας. Εσείς τα παίρνατε!! Το ίδιο θα αντιδρούσα αν έλεγε για τα χωριά της Βοιωτίας της Λάρισας. Ήμαρτον. Ο άνθρωπος έχει που ότι σκουπιζονται με το δάκτυλο και το περάσατε και κόβετε εμένα που του ζητώ τον λόγο. Θα το κόψετε και αυτό?

  3. Ωπα ουαλλος, παρ’το αλλιως, χριστουγεννα ερχονται ρε. Παντα βρισκεις καποιον να τσακωθεις. Χαλαρωσε, ολα καλα. Δεν θα περασουμε τις γιορτες τσακωμενοι. Εχεις γινει ο ζοχαδας του σαιτ. Νταξει ελεος ρε.

  4. Για να με λες ζοχαδα πάει να πει ότι δεν με ξέρεις φιλαράκο. Άλλοι πρέπει να το πάρουν αλλιώς και να μην λένε τα γραφικά που γράφουν συνήθως. Όταν με προκαλεί καποιος θα τα ακούσει και ας είναι Χριστούγεννα Πάσχα 15 Αυγούστου. Αυτός γιατί δεν χαλαρώνει λίγο λόγων εορτών. Έρχονται Χριστούγεννα α το άρθρο και ο άλλος το κόλλημα με τα χωριά της Αργολίδας.. Για όλα μόνο ο Αντρέας φταει. Καλές γιορτές αδερφέ εγώ δεν συχιζομαι εσείς με συχιζετε που λέει και ο Τσουκαλάς

  5. Τελικά κάποιοι άνθρωποι είναι καταδικασμένοι να ζουν κάτω από τους ανθρώπους στην τάφρο των Μαριανών. Τί να κάνουμε; Αυτή είναι η φύση τους. Ίσως δεν αντέχουν το φως. Αθανάσιος Κ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog