Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Θέμα στην Οικονομική Επιτροπή – Διαπλάτυνση πεζοδρομίων στην Ποσειδώνος

- Advertisement -

Σας καλούμε να συμμετέχετε σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, η οποία θα πραγματοποιηθεί δια περιφοράς, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, σύμφωνα με την από 11/03/2020 Π.Ν.Π. (ΦΕΚ 55/11.03.2020 τ. Α΄), την 22α Δεκεμβρίου 2020, ημέρα Τρίτη και ώρα 9:00 (χρόνος έναρξης) έως 9:30 (χρόνος λήξης), για συζήτηση και λήψη Απόφασης στα κατωτέρω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1.Έγκριση οικονομικού απολογισμού Δήμου έτους 2018.

2. Έγκριση οικονομικού απολογισμού Δήμου έτους 2019.

3.Προέλεγχος ισολογισμού Δήμου έτους 2018

4.Λήψη απόφασης περί διάλυσης της σύμβασης του έργου:΄΄Συντήρηση του οδικού δικτύου αρμοδιότητας Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων’’.

5.Έγκριση της τεχνικής έκθεσης για τον έλεγχο του ισολογισμού και των οικονομικών καταστάσεων του Δήμου μας έτους 2020 από τους ορκωτούς λογιστές – ελεγκτές.

6.Έγκριση ή μη του 2ου πρακτικού της Αρμόδιας Επιτροπής για την εκτέλεση της Υπηρεσίας καθαρισμού δημοτικών καταστημάτων.

7.Έγκριση ή μη του 2ου πρακτικού της Αρμόδιας Επιτροπής του Δήμου για την ανάθεση εκτέλεσης του έργου: ΄΄Επισκευή και συντήρηση αθλητικών και πολιτιστικών κτιριακών εγκαταστάσεων στην Κοινότητα Αγ. Θεοδώρων ΄΄.

8.Κατάρτιση όρων διεξαγωγής ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού εκτέλεσης του έργου:’’Διαπλάτυνση των πεζοδρομίων επί της οδού Ποσειδώνος στο Λουτράκι’’(63/2020μελ.).Συγκρότηση Επιτροπής Διαγωνισμού.

9.Κατάρτιση όρων διεξαγωγής ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού προμήθειας σαρώθρου 6m3 (71/2020μελ.).

10.Έγκριση απόδοσης λογαριασμού ενταλμάτων προπληρωμής για την κάλυψη δαπανών προς τη ΔΕΔΔΗΕ . Απαλλαγή υπολόγου.

Παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε, κατά το τεθέν χρονικό διάστημα, με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (αποστολή στο e-mail: roumeliotou@loutraki.gr) για τη συμμετοχή σας στην παρούσα συνεδρίαση καθώς και για την ψήφο σας επί του ανωτέρω θέματος.

 

Χριστούγεννα Μαζί, Aναμετάδοση Συναυλίας Φιλαρμονικής!

Τόσο απλά στο Λουτράκι ! Simply Beauty !

Δήμος Λουτρακίου: Συνεδριάζει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής

Βόλτα με το άλογο στην παραλία Λουτρακίου (video-φωτο)

Ολοκληρώθηκαν οι καθαρισμοί των δρόμων Σχίνου-Πισίων

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog