Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Λουτράκι: Rapid test από το 747 ΕΤΜΧ στους πολίτες

- Advertisement -

Aπό σήμερα 28 Δεκεμβρίου και κάθε μέρα, στην Πύλη του Στρατοπέδου στο Λουτράκι ,συνεργείο του Στρατού διενεργεί rarid tests για τον covid-19 στους πολίτες .

Oσοι πολίτες επιθυμούν,μπορούν να το κάνουν δωρεάν αφού προηγουμένως πρέπει να δηλώσουν τα στοιχεία τους στην πλατφόρμα του ΕΟΔΥ (EΔΩ)  και να κλείσουν ραντεβού.

Αυτό γίνεται στο πλαίσιο της εκστρατείας του ΕΟΔΥ για την αντιμετώπιση της πανδημίας με τη διενέργεια των δειγματοληπτικών ελέγχων στους πολίτες για την ανίχνευση του κορονοϊού.

Οι πολίτες θα λαμβάνουν ένα κωδικό με τον οποίο θα μπορούν θα υποβληθούν στο τεστ και με αυτό το κωδικό θα προσέρχονται στο στρατόπεδο.

Το 747 ETMX Λουτρακίου καθώς και το υγειονομικό προσωπικό της Σχολής Μηχανικού συμβάλλουν  στην προσπάθεια για την αντιμετώπιση της πανδημίας !

Σύμφωνα με πληροφορίες του loutrakiblog.gr σήμερα διενεργήθηκαν 11 rapid tests σε πολίτες του Λουτρακίου, τα οποία ήταν ΟΛΑ αρνητικά

Το loutrakiblog.gr εκφράζει τις ευχαριστίες του στη Σχολή μηχανικού και το 747 Ειδικό Τάγμα Μηχανικού Λουτρακίου που στέκονται πάντα δίπλα στην κοινωνία του Λουτρακίου και χαρίζουν απλόχερα τη βοήθειά τους!

 

Aύριο η κηδεία του Γιάννη Γρουμπού στο Λουτράκι

Καλαμάτα: Ιερέας διέκοψε την λειτουργία και κάλεσε όσους δεν φορούσαν μάσκα να βγουν έξω

Ρεκόρ Γκίνες: 3.051 drones δημιουργούν μια οπτική πανδαισία στον ουρανό της Κίνας

Βιταμίνη D: Γιατί οι μισοί Έλληνες έχουν έλλειψη – Οι λόγοι και τα συμπτώματα

Κορονοϊός- Πρόστιμο σε εκκλησία του Αργους

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog