Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Γιώργος Πετρίτσης: «Κάποιοι έβγαλαν τις μάσκες…της Πρωτοχρονιάς»

- Advertisement -

Και όμως προχθές δεν ήταν παραμονή της Αποκριάς, απλά κάποιοι βιάστηκαν να βγάλουν τις μάσκες τους παραμονή Πρωτοχρονιάς !!!

Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στις 29.12.2020 για το κλείσιμο της «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Α.Ε» τα αποκάλυψε όλα. Θύμισε την 2η Κυριακή των Αυτοδιοικητικών εκλογών !!!
ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ και ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ !!!

Μετά την συνεδρίαση θα πρέπει εξάπαντος :

Ο ΣΥΡΙΖΑ να συγχαρεί τον κ.Γιώργο Δέδε, για την πολιτική του ευφυία!!! και τις οβιδιακές μεταμορφώσεις του !!! Οι θέσεις του ξαφνιάζουν πλέον και τους δικούς του συνοδοιπόρους. Κατάφερε μέσα σε 2 μόλις ώρες να αλλάξει δύο απόψεις και να πειστεί από τα επιχειρήματα Νίκα – Γόντικα και να υπερψηφίσει την πρόταση τους!!! Το ΚΙΝΑΛ θα πρέπει επίσης να …συγχαρεί τον κ.Γιάννη Μπουντρούκα (τον εντεταλμένο έμμισθο σύμβουλο του κ.Νίκα) για την απόλυτη ταύτιση του με τον γαλάζιο Περιφερειάρχη.

Τέλος η Νέα Δημοκρατία θα πρέπει να αποδώσει εύσημα και ιδιαίτερες τιμές στον Περιφερειάρχη της …καρδιάς της Παναγιώτη Νίκα, αφού ο άνθρωπος κατάφερε μέσα σε αυτές τις δύσκολες εποχές να συσπειρώσει με θαυματουργικό τρόπο στο πλάι του όλες τις …δημοκρατικές δυνάμεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου και όχι μόνο!!! Εντάξει το γεγονός ότι ένας Περιφερειάρχης που έχει εκλεγεί με την σημαία της Νέας Δημοκρατίας ταυτίζεται και σύρεται πίσω από τον εκπρόσωπο του ΚΚΕ κ.Νίκο Γόντικα (ο οποίος είναι ενάντια στην οποιαδήποτε αναπτυξιακή εταιρεία ) είναι μια μικρή λεπτομέρεια και αστοχία που δεν αξίζει ιδιαίτερης αναφοράς μέρες που είναι!!! Η Νέα Δημοκρατία είναι μεγαλόψυχη και τα συγχωράει αυτά. Εδώ σφύριζε αδιάφορα σε κοτζάμ δημόσια προσβολή του Περιφερειάρχη εναντίον του πατέρα του Πρωθυπουργού, σε αυτά θα κολλήσει τώρα;;

Για τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής δεν χρειάζεται ιδιαίτερη αναφορά. Η κάλυψη του κ.Νίκα στον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής ήταν εκκωφαντική σε προηγούμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου όπου συζητήθηκε το θέμα για την αποπομπή της Χρυσής Αυγής. Στη συγκεκριμένη συνεδρίαση ο κ.Γόντικας …κραύγαζε για την αποπομπή του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής από το Περιφερειακό Συμβούλιο!!!

Στην προχθεσινή συνεδρίαση ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ- ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ και ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ χέρι χέρι ήρθαν σε ευθεία γραμμή και ξαφνικά… ο «γνήσιος» Νεοδημοκράτης Παναγιώτης Νίκας ταυτίστηκε μαζί τους!!!

Υγ. Άξια αναφοράς για μια ακόμα φορά και συγχαρητηρίων φυσικά !!! η στάση του απίθανου Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου με το επιλεκτικό κλείσιμο των μικροφώνων και την αγωνιώδη ( κυριολεκτικά ) προσπάθεια του να αναζητήσει μέσω τηλεφώνου τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής ( μήπως και χαθεί καμία ψήφος ) !!!

Καλή Χρονιά!!!

Γιώργος Π. Πετρίτσης
Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog