Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Survivor: Αυτός είναι ο Κορίνθιος «μαχητής» Νίκος Μπάρτζης! (φωτο)

- Advertisement -

Όσο περνούν οι μέρες τόσο ξεδιπλώνονται οι χαρακτήρες των παικτών του Survivor 4, που μεταδίδεται από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Κι αν οι παίκτες των Διασήμων είναι, λίγο-πολύ, γνωστοί, το τηλεοπτικό κοινό γνωρίζει τώρα τους 10 αντιπάλους τους, τους Μαχητές. Ανάμεσα στα μέλη της ομάδας που στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας ισοπέδωσαν τους αντιπάλους τους, ο Νίκος Μπάρτζης, ο επονομαζόμενος και αγρότης του «Survivor 4». Ο «μαχητής» Νίκος Μπάρτζης εκπλήσσει με τη μαχητικότητά του και τις νίκες που καταφέρνει !

Ο 26χρονος άνδρας είναι Κορίνθιος.

Τόπος κατοικίας του το Ζευγολατιό Κορινθίας, όπου ζει μαζί με τους γονείς και τον μικρότερο αδερφό του. Όπως διαβάζουμε στο μίνι βιογραφικό που έδωσε ο ΣΚΑΪ πριν από την πρεμιέρα του Survivor 4, από μικρός ασχολήθηκε με τις αγροτικές εργασίες, καθώς η οικογένειά του διατηρεί κτήματα και βοηθούσε τον πατέρα και τη μητέρα του. Εκεί βρίσκεται από το πρωί ως το βράδυ

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikos Bartzis (@nikos_bartzis)

Ωστόσο, ο Νίκος Μπάρτζης δεν είναι αδαής από ευγενή άμιλλα και αθλητισμό. Πριν πει το «ναι» για το ταξίδι στον Άγιο Δομίνικο, συμμετείχε στο τοπικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Κορίνθου με τη φανέλα του Άρη Βοχαϊκού.

Η επίσημη σελίδα στο Facebook της ομάδας ποδοσφαίρου από την Κόρινθο έστειλε μάλιστα τις ευχές στον παίκτη της πριν αναχωρήσει για το «Survivor 4»

«Καλή επιτυχία, Νίκο. Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στον αθλητή μας Νίκο Μπάρτζη, ο οποίος έλαβε μέρος στο παιχνίδι επιβίωσης Survivor 4. Νίκο, είμαστε μαζί σου και σου ευχόμαστε ολόψυχα καλή τύχη, να είσαι γερός, δυνατός και να κάνεις αυτό που ξέρεις καλά, να κερδίζεις», έγραφε η ανάρτηση του Άρη Βοχαϊκού.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikos Bartzis (@nikos_bartzis)

Ο ίδιος πάντως ο παίκτης των Μαχητών δηλώνει αρκετά νευρικός, ισχυρογνώμων και πως δεν του αρέσει η ήττα. Θεωρεί ότι το «Survivor 4» είναι κατάλληλο για αυτόν και πως έχει ένα πλεονέκτημα σε σχέση με τους αντιπάλους του που ζουν στην πόλη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikos Bartzis (@nikos_bartzis)

 

Ολοι οι Κορίνθιοι ευχόμαστε στο Νικόλα καλή επιτυχία στο παιχνίδι, γιατί εκτός του ότι είναι συμπατριώτης, είναι και πολύ καλό παιδί !!

https://youtu.be/stwbDZW1uCw

 

loutrakiblog.gr : Δείτε σε ποια άρθρα σχολιάσατε περισσότερο το 2020

Εμπορικός Σύλλογος Κορίνθου: Αυστηροποίηση των περιοριστικών μέτρων από αύριο 3 Ιανουαρίου

Κλειστές οι εκκλησίες, χωρίς αγιασμό τα Θεοφάνεια

Έφτασαν τα πρώτα εμβόλια στο νοσοκομείο Κορίνθου

Λουτράκι : Εξιχνιάστηκαν επτά περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών κλοπών σε οχήματα

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog