Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μετέτρεψαν φορτηγό σε… καζίνο – Συνελήφθησαν πέντε άτομα που έπαιζαν ζάρια

- Advertisement -

Συνελήφθησαν χθες το απόγευμα στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Αμεσης Δράσης Ηρακλείου, πέντε άτομα- τέσσερις ημεδαποί και ένας αλλοδαπός- για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια και για παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.

Η σύλληψη τους έγινε στη διάρκεια ελέγχου σε Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο, όπου διαπιστώθηκε ότι το είχαν διαμορφώσει κατάλληλα, για να διεξάγουν παιχνίδι με ζάρια. Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον χώρο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 1.450 ευρώ και ένα ζευγάρι κύβοι-ζάρια.

Επιπλέον, σε βάρος τους βεβαιώθηκαν παραβάσεις για τη νομοθεσία περί παιγνίων και προστασίας δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο διασποράς του κορωνοϊού και συγκεκριμένα 5 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας και 5 πρόστιμα για άσκοπη μετακίνηση. Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

Πηγή

Λουτράκι : Εξιχνιάστηκαν επτά περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών κλοπών σε οχήματα 

Ο Χαρδαλιάς απαντά στα παιδιά της Ατράκτου 

Ποδαρικό με ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ στη Super League

Κλειστές οι εκκλησίες, χωρίς αγιασμό τα Θεοφάνεια 

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τέτοια άρθρα στο παλιό loutrakiblog γινόταν ωραία πλακιτσα και χαβαλές. Δυστυχώς από το παλιό μπλογκ έχουν μείνει λίγοι ενεργοί σχολιαστές. Τώρα έχουμε γίνει πολύ ευαισθησία, μουρμούρα παρατηρήσεις και τέτοια κόλπα. Θα πουν πάλι γκρινιάζει ο Αντρέας! Ο Αντρέας ούτε γκρινιάρης ούτε παραπονιαρης είναι. Έχετε καταφέρει ορισμένοι εδώ μέσα με την συμπεριφορά σας να προσέχουμε μέχρι και πως θα βαλουμε το κομα και την τέλεια μην τους στεναχωρησουμε και αρχίζουν τα λαϊκά δικαστήρια με τους δικηγόρους τους μάρτυρες κατηγορίας και όλο το ανώτατο δικαστήριο που γίνετε κάθε φορά που θα σχολιάσω,! Εγώ είμαι άλλο ανέκδοτο όπως έχετε καταλάβει για αυτό καλό θα είναι να το λαμβάνετε και αυτό υπόψη πριν άρπαξε τε την πέτρα να την ρίξετε.. Σίγουρα παρεξηγηθεί και αυτό που έγραψα. Ελπίζω να το περάσει η Χαρά και να το διαβάσει κανείς παραπονιαρης

  2. Το πάθος για τζόγο δεν έχει όρια. Να σκορπάνε τα λεφτά τους τόσο εύκολα, νομίζοντας πως με τον τζόγο θα κάνουν περιουσίες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog