Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ποδαρικό με ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ στη Super League

- Advertisement -

Δυναμικά ξεκινάει το ποδόσφαιρο στη Super League το 2021. Με τις αναμετρήσεις για την 14η αγωνιστική, οι οποίες είναι προγραμματισμένες για το διήμερο 3-4 Ιανουαρίου, το εγχώριο πρωτάθλημα κάνει… ποδαρικό στο νέο έτος.

Στο πρόγραμμα δεσπόζει το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, το οποίο θα διεξαχθεί το βράδυ της Κυριακής (3/1, 19:30, Novasports 1) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Οι -πρωταθλητές και πρωτοπόροι- «ερυθρόλευκοι» θέλουν τη νίκη για διατηρήσουν το αήττητο και τη διαφορά από τους «διώκτες» τους, την ώρα που ο «Δικέφαλος» θα προσπαθήσει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα, μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Μανόλο Χιμένεθ.

Από εκεί και πέρα, ο ΠΑΟΚ αναμετράται στη Λάρισα με την ΑΕΛ, ενώ ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί στο «Απόστολος Νικολαΐδης» τον Αστέρα Τρίπολης. Στο Αγρίνιο κοντράρονται Παναιτωλικός και ΟΦΗ και στα Γιάννινα ο ΠΑΣ υποδέχεται τον Απόλλωνα.

Στο μεταξύ, ο δεύτερος της βαθμολογίας Άρης έχει θεωρητικά εύκολο έργο, καθώς αντιμετωπίζει στο «Αθανάσιος Διάκος» την ουραγό Λαμία τη Δευτέρα. Την ίδια μέρα κοντράρονται Βόλος και Ατρόμητος.

Η 14η αγωνιστική:

Κυριακή 3 Ιανουαρίου

15:00 Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης

15:00 Παναιτωλικός – ΟΦΗ

17:15 ΑΕΛ – ΠΑΟΚ

17:15 ΠΑΣ Γιάννινα – Απόλλων Σμύρνης

19:30 Ολυμπιακός – ΑΕΚ

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου

17:15 Βόλος – Ατρόμητος

19:30 Λαμία – Άρης

πηγή

Λουτράκι : Εξιχνιάστηκαν επτά περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών κλοπών σε οχήματα 

Στις 11 Ιανουαρίου ανοίγουν τα σχολεία όλων των βαθμίδων

Δημοφιλή άρθρα 2020: Αυτά διαβάσατε περισσότερο στο loutrakiblog.gr

Κλειστές οι εκκλησίες, χωρίς αγιασμό τα Θεοφάνεια 

- Advertisement -

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ειχα σχολιάσει για το ντέρμπι άλλου αλλά μπορεί να μην ήρθε η να κόπηκε 😳😳😳Επειδη ο φίλος μας ο jole 7 μας είπε μαύρο γάτα 😂😂δεν θα πω σκορ και ποσά θα βάλουμε 😂Τώρα οσο αφορά την προϊστορία στατιστική και τέτοια κόλπα θα στεναχωρήσουμε τους φίλους μας τους αεκακηδες που έλεγε και ο συχωρεμενος ο Σταυριδης !!Ο Μανολο έχει φάει μια 6αρα και μια 4αρα 😜Αυτά για το ματσάκι !Ευχη δίκη μου να μπορέσουν ξανα οι φίλαθλοι να πηγαίνουν στο γήπεδο να βλέπουν τις ομάδες τους !!

  2. Περιμένοντας να δούμε λίγο μπαλίτσα σε λίγο από τον θρύλο ας πούμε για το ποδαρικό του Παο και του Παοκ στο 2021 😂😂Αντε να δούμε ποιος ακούει τον Κούγια τώρα. Πέναλτι στο 96 για να μην χάσει η Παοκαρα 😂😂Άσε και η κακομοίρα η Παναθα. Έκοψε βαθμούς από το Αστέρα 🤣🤣Για να δούμε τώρα τι θα του φταίει του Γκαρσία 😂😂Παοκακια τα λέμε σε καμία σαρανταρια χρόνια όταν και αν πάρετε πάλι πρωτάθλημα να τα κάνετε 4😂😂Με εκτίμηση στους αντιολυμπιακους του μπλογκ έχω ραντεβού με την Αεκουλα 😝😝Αντε γειά μας

  3. Γιατί βρε φίλτατε ΙΜ στα παλιά σου τα υποδήματα !!Ο κόσμος θέλει να βλέπει ποδόσφαιρο την ομάδα του την ομάδα της πόλης του κλπ !Τι θέλεις να ασχολούμαστε και να βλεπουμε τίποτα survivor και τέτοιας ποιότητας σόου !!Αντε επειδη είμαι στις καλές μου και δεν θέλω να γκρινιάζω με εσάς εδώ μέσα θα σε καλημερισω !Με εκτίμηση που λέει και ο φίλος σας ο Αθανάσιος !!Τωρα που σχολιάσατε και εσεις θα σχολιάσει και αυτός !!

  4. Δεν το έγραψα για τους κ. Συντάκτες. Οι άνθρωποι κάνουν τη δουλειά τους. Τόσο σου κόβει για να το καταλάβεις. Αλλά εσύ πως βγάζεις το γενικό συμπέρασμα πως ο κόσμος θέλει να βλέπει ποδόσφαιρο και την ομάδα του; 1. Δεν είναι όλοι σαν κι εσένα. 2. Στις αθλητικές αναρτήσεις, αν ξέρεις ανάγνωση να το διαπιστώσεις, σχολιάζουν ελάχιστοι ή κανείς πλην εσού. 3. Έχεις δεν έχεις τις καλές σου, ποσώς με ενδιαφέρει. 4. Άλλη όρεξη δεν είχε ο κ. Αθανάσιος από το να ασχολείται μαζί σου. 5. Την άποψή μου εξέφρασα, είτε σου αρέσει είτε όχι. Δεν είσαι υποχρεωμένος να απαντήσεις, αλλά καλύτερα να κοιτάς την στραβωμάρα σου, γιατί έχει παραγίνει το κακό μαζί σου. Ο χρόνος άλλαξε, αλλά όχι εσύ. Ευχαριστώ τους κ. Συντάκτες για την κατανόηση, Ι.Μ.

  5. Σας παρακαλώ κυρία Χαρά, μην τον αφήσετε να μου απαντήσει σε προσωπικό επίπεδο, γιατί βαριέμαι αφάνταστα τις απολυταρχικές του και ασυνάρτητες απόψεις του. Επαναλαμβάνω, εξέφρασα την προσωπική μου άποψη. Θυμήθηκε τρεις αναρτήσεις μετά να σχολιάσει, επειδή εμφανώς ενοχλήθηκε που κανείς δεν απήντησε σε όλα τα άλλα του σχόλια. Εσείς οπωσδήποτε με καταλαβαίνετε, αυτός ο κύριος, ποτέ. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων, Ι.Μ.

  6. Την άποψη σου την δέχομαι συμφωνώ δεν συμφωνώ δεν είναι αυτο το θέμα μας Όπως έχεις και εσυ άποψη έχω και εγώ !ωραια μέχρι εδώ !εγω της προθέσεις μου τι ρόλο βαράω και τι πράγματα μου αρέσουν τα έχω δηλώσει από το πρώτο σχόλιο που έγραψα στο μπλογκ και πάντα επώνυμα !Ωραια ως εδώ !ομως φίλτατε ΙΜ δεν έχω πει σε κανέναν (να κοιτάς την σταβωμαρα σου )και τέτοιου ύφους χαρακτηρισμούς !!ωραια μέχρι εδώ !λοιπον για τελευταία φορά ειδικα σε εσένα γιατί νομίζεις ότι έχω την όρεξη να μαλώνω με τον καθένα σας ,έχω να πω τις κριτικές και της παρατηρήσεις προς εμένα να κοπούν !Το τι θα σχολιάζω δεν είναι της αρμοδιότητας σου να κρίνεις !οταν μάθετε να σέβεστε τους άλλους και τις απόψεις τους θα λυθούν πολλες διάφορες ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια⭐️⭐️⭐️⭐️🏆🏆+🏆46 που υπάρχουν !με Ε εκτίμηση στον ΙΜ και παρακαλω να περάσει από το μπλογκ !!

  7. Aξιότιμη κυρία Χαρά, θλίβομαι που δεν ανταποκριθήκατε στο αίτημά μου. Άλλωστε, εσείς είχατε πει πως θα κόβετε τα σχόλια επί προσωπικού. Και είδατε ότι το αρχικό σχόλιό μου δεν ήταν απάντηση προς ουδένα/ουδεμία. Απλό σχόλιο για το ποδόσφαιρο έκανα. Και έλαβα εις διπλούν ανοήτες και βαρετές προσωπικές απαντήσεις χωρίς ουσία, περιεχόμενο, σκοπό, νόημα. Ι.Μ.

  8. Ανεβάζει ένα αθλητικού περιεχομένου νήμα το blog, κ ο άλλος από κάτω που μάλλον δεν ασχολειτε με τον αθλητισμό, απαντάει στα παλιά του τα παπούτσια…. Τι να πει κανείς για το σκουλαρίκι της Λιλης….Jole7

  9. Ημίχρονο στην Τρίπολη 0-2 σε ρυθμό προπόνησης θα πω !!για αλλά θέλω να πω που ειδαμε σήμερα στην Ριζούπολη !!Απολλων -ΠΑΟ 0-1 !!υπηρξαν 3 αποφάσεις υπέρ του ΠΑΟ και κατά του φουκαρά του Απολλων !!Αν αυτές η φάσεις είχαν γίνει υπέρ του θρύλου θα είχαμε ανταποκριτές του ΒΒC και CNN !!Φυσικα δεν με απασχολεί τι κάνει η Παναθα αλλά ετσι το αναφερω !Κατι μουρμούρες άκουσα και σε έναν αγιασμό με την ορίτζιναλ να τα «λένε»στον Μητσαρα τον Τίγρη 😂😂Περιμένουμε την επόμενη Τετάρτη το βραδάκι μετά το ματς της Τούμπας αν έχουμε και εκεί τίποτα μουρμούρες !!

  10. Στον φίλο τον jole 7 να πω κάτι που ισως το ξέρει ,μπορεί να ήταν και παρόν σε ένα περιστατικό που θα πω και είχε γίνει πριν αρκετά χρόνια !Καλοκαιρι ειχα πάει με μια παρέα στο ουζερί Γιάννης να δούμε προκριματικά Τσου λου ανόρθωση Ολυμπιακός !τοτε οι Ολυμπιακοί εκεί γκρίνιαζαν για κάτι παλτά που είχε φέρει ο πρόεδρος σαν τον Χολεμπα Ιμπαγάσα Μιραλα Φουστερ !!την εξέλιξη που είχαν μετά την ξέρουμε !πριν συνεχίσω τι θέλω να πω να πω για ένα θλιβερό που έγινε αυτο το βράδυ !Στο διπλανό τραπέζι καθόταν ο Π,Σπανίδης με τον Μπολοβονο και κάτι άλλους !Μολις τελειωσε το ματς έφυγε και μέχρι να φτασει στου Παπαδακη επαθε ανακοπή ο Κυρ Παναγιώτης !Τον είδα να πέφτει κάτω γιατί έφευγα και εγώ !!Τα ίδια λέγανε για τον Κάμαρα από Β Γαλλίας και άλλους παίχτες !Ετσι είμαστε δυστυχως ακόμα και εμεις οι γάβροι που τα έχουμε όλα !!Με εκτίμηση Αντρεας

  11. Ρε παιδιά ποιος έκανε ποδαρικό στο Σαββιδη 😂😂Χ με τον Κουγια στα χασομέρια έχασε χθες από τον Ατρόμητο και την Τετάρτη ανεβαίνει ο θρύλος στην όμορφη θεσαλλονικη⚽️⚽️Survivor για τον Γκαρσια αυτο το ματς !Αν χάσει δεν τον βλέπω καλά 😂😂Μου φαινετε ότι θα έχουμε πολύ γέλιο φέτος !!Καταλαβες τώρα αδερφε jole 7 !!τους χάσαμε κάτι αντιολυμπιακους που μου κάνανε μαγκιές !!Αυτο ελειπε να τα βάλουν ποδοσφαιρικα με τον γαβρο τον Αντρέα !Για αλλά λένε για τόπι κάνει τζιζζζ ο Αντρεας και ρίχνει και Αντε γεια στους άμπαλους !Με εκτίμηση σε όλους τους αντιολυμπιακους του μπλογκ θέλετε πολύ δουλειά λεφτά και πολλλλλλλλλα αλλά για να σταματήσετε τον Ολυμπιακό !!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog