Αυτά τα άρθρα διαβάσατε περισσότερο στο loutrakiblog.gr το 2020.

Μέσα σε αυτά τα 11 χρόνια  συνεχούς λειτουργίας, το loutrakiblog.gr έχει κατορθώσει να ξεπεράσει κάθε προσδοκία και κυρίως να ξεπερνάει κάθε φορά τον εαυτό του, χάρη στην εμπιστοσύνη που μας δείχνετε. Τι άλλο μας δίνετε; Τη δύναμη να συνεχίσουμε ακόμα πιο δυναμικά και ακόμα πιο αληθινά.

Το σλόγκαν από την πρώτη στιγμή ήταν ένα: «loutrakiblog.gr – Ταράζει τα νερά της ενημέρωσης». Και αυτό προσπαθούμε να κάνουμε καθημερινά…

Σε μία εποχή που οι επισκέπτες των ιστοσελίδων μπορεί να προσελκύονται από κάτι που τους τράβηξε την προσοχή αλλά γρήγορα αποχωρούν, στο loutrakiblog.gr και έρχεστε και διαβάζετε και κάθεστε για να διαβάσετε ακόμα περισσότερα πράγματα.

Και αυτό γιατί η κάλυψη που προσπαθούμε να κάνουμε στην επικαιρότητα δεν περιορίζεται από κανένα πλαίσιο. Γράφουμε για όσα συμβαίνουν στο Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, για ό,τι παίζει στην επικαιρότητα της Κορινθίας, τις σημαντικότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό και φυσικά επειδή θεωρούμε ότι το internet εκτός από πληροφόρηση είναι και ψυχαγωγία γράφουμε για ό,τι κυριαρχεί και στα social media.

Πάνω απ’ όλα, όμως, γράφουμε τη γνώμη μας! Είτε σε κάποιους είναι αρεστή είτε όχι.

 

Από τα  7306 άρθρα που δημοσιεύθηκαν φέτος, δείτε τα 20 πιο δημοφιλή άρθρα

 

 

To πιο σημαντικό από όλα είναι :

Η μεγάλη σας συμμετοχή στην ειδησεογραφία συνεχίζεται ακάθεκτα πάνω από δέκα χρόνια! Με τις φωτογραφίες, τις καταγγελίες, τα σχόλια και τις προτάσεις σας…

Άλλωστε, το Loutrakiblog.gr, ήταν το πρώτο Μέσο σε όλη την Κορινθία που “άνοιξε” την πύλη της ειδησεογραφίας στους αναγνώστες του. Και από τα ελάχιστα που το συνεχίζει. Παραμένει όμως το μόνο Μέσο που επιτρέπει το σχολιασμό στους αναγνώστες του!

Το 2020 δημοσιεύθηκαν 18106 σχόλια, ενώ δεν δημοσιεύθηκαν 6162 σχόλια, για λόγους που το LB δεν επιτρέπει (υβριστικά, συκοφαντικά, άσχετα κλπ)

Στείλατε 53 καταγγελίες, οι οποίες δημοσιεύθηκαν όλες και 325 φωτογραφίες  που επίσης δημοσιεύθηκαν όλες! (ίσως κάποιες δεν είχαν καλή ανάλυση αλλά επειδή μπήκατε στον κόπο να μας σκεφτείτε και να τις στείλετε εμείς τις δημοσιεύσαμε ως ένδειξη σεβασμού και εκτίμησης)

Ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν σε όλους σας για την τεράστια εμπιστοσύνη που μας δείχνετε.

Μην ξεχνάτε « είσαι ότι διαβάζεις»

Δείτε τα 20 πιο σχολιασμένα άρθρα του 2020 στο loutrakiblog.gr