Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Το ΣτΕ απέρριψε τις αιτήσεις αναστολών για τα Θεοφάνεια

- Advertisement -

“Οχι” είπε η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας στις τρεις αιτήσεις πολιτών, οι οποίοι ζητούσαν την αναστολή των αποφάσεων της πολιτείας με τις οποίες προβλέπονταν η συμμετοχή περιορισμένου αριθμού πιστών στη θεία λειτουργία των Χριστουγέννων.

Η ολομέλεια του ανώτατου ακυρωτικού δικαστηρίου για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας και περαιτέρω διασποράς του κορονοιού απέρριψε τις αιτήσεις αναστολών των τριών πολιτών.

Την ίδια ώρα καμιά προσφυγή δεν κατατέθηκε σήμερα από την Εκκλησία κατά των μέτρων μη συμμετοχής πιστών στην αυριανή λειτουργία των Θεοφανείων.

Πηγή

 

Η Εκκλησία προσφεύγει στο ΣτΕ για τα Θεοφάνεια

Η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ για τα κρούσματα την Τρίτη 5 Ιανουαρίου

Έμποροι και επαγγελματίες σε… νευρική κρίση μετά το νέο lockdown – «Μας αιφνιδίασαν, είναι καταστροφικό»

Την παραίτηση του διοικητή του Νοσοκομείου Καρδίτσας ζήτησε ο Κικίλιας – ΕΔΕ για έντυπο συναίνεσης στον εμβολιασμό

Lockdown: Πόσα άτομα επιτρέπονται στο αυτοκίνητο και ΙΧ τώρα

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κατά την άποψή μου, σωστά έπραξε το ΣτΕ.Δεν είναι καιρός για αντάρτικο κ ταρζανιες όπως έκαναν στη Θεσσαλονίκη του Αγίου Δημητρίου κ γέμισε ο τόπος κορονοιο. Δεν είμαι κόντρα στη θρησκεία κ την Ελλαδικη εκκλησία. Σέβομαι κ εκτιμώ τις θέσεις της, ανεξάρτητα αν συμφωνώ ή όχι. Όμως τώρα επιβάλλεται να επιδείξει σύνεση για το καλό όλων. Jole7

  2. Σιγά καλέ όταν πηγαίνετε σούπερ όταν πηγαίνετε δήθεν βόλτες στα πισσια και όταν γυρνάτε συνέχεια βόλτες εκεί δεν κολατε;Και σας έφτιαξε η εκκλησία όποιος θέλει θα πάει και δεν θα σας ρωτήσει.ΑΘΕΟΙ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog