Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τα «πήρε στο κρανίο» ο Θανάσης Μουζάκης: H Φιλαρμονική μας… «εταιρεία»

- Advertisement -

Εμπειρος αυτοδιοικητικός,ο Θανάσης Μουζάκης, δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ, του δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, «τσίμπησε», το δημοσίευμα του loutrakiblog.gr, καθώς και ο ίδιος «αγαπά» τη ΔΙΑΥΓΕΙΑ του δήμου και σχολίασε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook

“Τήν ώρα που η Κυβέρνηση δεν επέτρεψε λόγω πανδημίας να βγούν τα παιδάκια να πούν τα κάλαντα σε όλη την Ελλάδα, τόσο σε κλειστούς όσο και σε ανοιχτούς χώρους άρα και στην επικράτεια του Δήμου μας,η Δημοτική Αρχή προφανώς και καταργεί τις οδηγίες της Κυβέρνησης και αντί αυτού είδαμε την Φιλαρμονική εταιρεία μας η οποία και πολλαπλώς χρηματοδοτείται από τον Δήμο μας,και τα κάλαντα να μας λέει αλλά και να παίρνει 1860 ευρώ με απόφαση Δημάρχου απο το Δήμο μας(για κάλαντα στις γειτονιές του Δήμου μας)!!!

Καλά η Φιλαρμονική εταιρεία μας η Δημοτική…..ανάλογα με την περίσταση!!! όταν βγαίνει για να πεί τα κάλαντα δεν έχει και ένα κουτί που μαζεύει χρήματα από τον κόσμο;αλλά και πώς βγήκε ενώ απαγορευόταν;

Καλή αυριανή με υγεία και χαρά και εύχομαι τα ΦΩΤΑ να δώσουν την ανάλογη ΦΩΤΙΣΗ σε κάποιους!!!”

 

Σχόλιο loutrakiblog Κανένα πρόβλημα δεν έχουμε με τα παιδιά της Φιλαρμονικής ! Επιτελούν σπουδαίο έργο και προάγουν τον πολιτισμό ! Eχουμε γράψει άπειρα άρθρα για τη Φιλαρμονική Ορχήστρα ,το στολίδι του δήμου μας και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε.

Το πρόβλημα είναι η διαχείριση του δημοτικού χρήματος ! Το πρόβλημα είναι ποιος πήρε τα 2000 περίπου για τα κάλαντα.

Ποιος είναι αυτός που «εκμεταλλεύεται» τη Φιλαρμονική με τις ευλογίες του Δημάρχου;;

Ποιος πήρε τα 10000 ευρώ περίπου για τις χριστουγεννιάτικες διαδικτυακές εκδηλώσεις. Nα απαντήσει συγκεκριμένα η δημοτική αρχή και όχι με αοριστολογίες και γενικολογίες όπως συνήθως κάνει.

«Δώσαμε τόσα εκεί και εκεί, σε αυτόν και σε αυτόν». Και γιατί δεν κόπηκαν απευθείας τιμολόγια από τους επαγγελματίες (πχ που βιντεοσκόπησαν τις εκδηλώσεις) στο δήμο αλλά δόθηκαν στο Σύλλογο Φίλων Μουσικής και ο Σύλλογος με τη σειρά του έκρινε ποιους θα πληρώσει..

 

Λουτράκι: Μας τα «έψαλλαν» και μας χρέωσαν 2.000 ευρώ !

Λουτράκι: 10.000 ευρώ για τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

Λουτράκι: Ακούσατε χριστουγεννιάτικα τραγούδια στους δρόμους;; 3.000 ευρώ τα πληρώσαμε !

 

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το είχα γράψει ότι ο δήμος μας κατέχει πρωτεία στις διαφθορες επιτέλους να καταγγείλουμε στο δημόσιο την κλοπή και δεν είναι η μόνη ντροπή σας κλέβουν με σύστημα τους δημότες πολλές φορές αρκετά σε αυτήν την εποχή,,που ζούμε,,φυλακή,,

  2. Καλό θα είναι ο κος Μουζάκης να μην ομιλεί, γιατί επι δημαρχίας κου Λογοθέτη εμεινε ένα χρέος στην Φιλαρμονική 120 χιλιάδων τα οποία ουδέποτε πληρώθηκαν. Με λίγα λόγια οι καθηγητές που προσέφεραν τις υπηρεσίες τους για τρία χρόνια έμειναν απλήρωτοι(!!!)

  3. Πολιτισμός είναι να αγαπάς τον Δήμο σου και όχι να τον εκμεταλευεσαι 1800ευρω για κάλαντα.Όσο βρίσκουν όμως τόσο ζητάνε και ο Γκιώνης τον χαλβά του.μονο έξοδα.επισης ήταν κακό που βγήκαν ενώ απαγορεύονταν οι μετακινήσεις για κάλαντα.

  4. Tο όλο θέμα είναι αληθινή βόμβα, όπως είπα και αλλού. Σκάνδαλο ολκής. Ως δημότες οφείλουμε να γνωρίζουμε, όχι μόνο που δίνονται, αλλά και γιατί δίνονται τα χρήματά μας. Κι ακόμη ο κ. Γκιώνης μας αγνοεί επιδεικτικά. Ο κ. Βασιλείου είχε μιλήσει παλαιότερα για πραξικοπηματικές τακτικές, αναφερόμενος στον δήμαρχο. Εδώ πάντως δικαιώνεται πλήρως.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog