Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Survivor: Ο Τριαντάφυλλος ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης

- Advertisement -

SURVIVOR: Ο Τριαντάφυλος φαίνεται πως είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στο παιχνίδι επιβίωσης. Δείτε πόσα λεφτά παίρνει για κάθε εβδομάδα παραμονής στο παιχνίδι.

Το Survivor έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητά μας, και υπάρχουν ήδη οι παίκτες στους Διάσημους και τους Μαχητές που έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν.

Αυτό όμως που δεν μπορείτε να φανταστείτε είναι το ποσό που παίρνουν οι παίκτες για κάθε εβδομάδα παραμονής στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Ενώ τις προηγούμενες μέρες ακουγόταν πως η Ανθή Σαλαγκούδη είναι η πιο ακριβοπληρωμένη, τελικά, φαίνεται πως αυτός που έχει την… χάρη είναι ο Τριαντάφυλλος.

Ενώ αρχικά είχε κυκλοφορήσει πως η Ανθή Σαλαγκούδη λαμβάνει 6.500 ευρώ την εβδομάδα και πως η Αγγελική Λάμπρη είναι επίσης ακριβοπληρωμένη, τελικά το υψηλότερο κασέ δεν το έχει καμία από τις δύο. Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο Πρωινό ο Αλέξης Μίχας, το υψηλότερο κασέ στο Survivor το έχει ο Τριαντάφυλλος.

Ο γνωστός τραγουδιστής έκλεισε στον φετινό κύκλο του reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ με περισσότερα από 6.500 ευρώ την εβδομάδα.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, στους ακριβοπληρωμένους ανήκει και ο συνάδελφός του και συμπαίκτης του, Πάνος Καλλίδης.

πηγή

Κ.Φρούσιος: Ανυπόστατα τα δημοσιεύματα περί δημιουργίας κέντρου Μεταναστών στα όρια της Νεμέας 

Ο Β.Νανόπουλος τολμά και συζητά ανοικτά με τους πολίτες 

Casino Λουτράκι: Τελικά τι λέει η μελέτη της Crowe Sol για τo μέλλον του Δήμου; 

Τίτλοι τέλους για την «Εποχή της Αμερικής» – Οι ΗΠΑ δεν είναι πια ίδιες 

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτά είναι λεφτά !Μαλιστα αυτά να τα δουν τίποτα ποδοσφαιριστές που παίζουν με 3:60 σε ομάδες !sourvivor ρε survivor που θα έλεγε και ο Αλέφαντος !!Παντως εδώ το αγαπητό μας μπλογκ αν και τέτοια άρθρα είναι δήμο φίλοι πιασάρικα αν προτιμάτε οι σχολιαστές σας που δεν τους αρέσουν τα αθλητικά δεν βλέπω να σχολιάζουν !μας έκαναν και παρατηρήσεις ότι και στα αθλητικά άρθρα μόνο εγώ γράφω !Μα τι να μου πουν στα αθλητικά !για τις ομάδες τους 😂😂😂ποιες ομάδες 😂Δεν συνεχίζω μην παρεξηγηθεί κανείς και έχουμε τίποτα survivor εδώ μέσα με στερλίνες που λέει και ένας γραφικός !Το στέλνω ανωνυμα γιατί δεν ερχετε καμία φορά θα το βάλω μαζί με την εκτίμηση ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια ⭐️🏆⭐️🏆⭐️🏆

  2. Ρε χαμός γίνετε στο άρθρο του μπλογκ με την φιλαρμονική 😉😉😉Δεν θα μπουκάρω ακόμα !αν φτάσουν τα 50 σχόλια θα μπουκάρω να γίνει rival και να χτυπήσει κατοστάρα Άλλο εγώ παρατήρησα και δεν είναι και η πρώτη φορά κάτι που θα το μοιραστώ μαζί σας !Εχω παρατηρήσει ότι ο φίλτατος Αθανάσιος Κ ο ΙΜ και άλλοι να μην τους αναφερω αφού δεν θέλουν ,δεν βλέπω να σχολιάζουν !δεν λέω για το άρθρο με την μπάντα του δήμου αλλά σε όλα !ξερετε ότι τα διαβάζω όλα !περιργως θα πω ότι σχολιάζουν μόνο σε άρθρα που μπλέκομαι εγώ η θα ρίξουν δόλωμα να τσιμπήσω !!Ηρεμα το λέω και είναι απορία που δεν ξέρω αν την πάρω Παίζει επίσης το σενάριο να σχολιάζουν μεν αλλά να μην βάζουν τα αρχικά τους που βάζουν σε εμένα !!εδω σε θέλω !αλλο ένα ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια⭐️⭐️⭐️⭐️🏆🏆+🏆47 μυστήριο του μπλογκ και αυτο !Ηρεμα το λέω αυτο για τους φίλους και φίλες σχολιαστές αλλά πρέπει να υπάρχει μια λογικη εξήγηση !αφου σκίζουν τα ρούχα τους ποσο «συμπολιτες»πατριώτες αγαπούν και ενδιαφέρονται για τον τόπο γιατί ησυχία άλλου !Με εκτίμηση Αντρεας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog