Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Λογοθέτης-Ζερβός-Βασιλείου: «Να καταβάλει ο Κόμερ,1.000.000 δολάρια στην Τουριστική»

- Advertisement -

Λογοθέτης-Ζερβός-Βασιλείου: «Να καταβάλει ο Κόμερ,1.000.000 δολάρια στην Τουριστική»

Κοινή ανακοίνωση των δημοτικών παρατάξεων του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΥΘΥΝΗΣ, ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ.

 

Απάντηση που εκκρεμεί όπως και πολλές άλλες, λες και χτυπάμε στου κουφού την πόρτα

Την Δευτέρα 4/1/2021, με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ζητήσαμε από τον Πρόεδρο της Τουριστικής να μας γνωρίσει αν το ελάχιστο έγγυημένο εισόδημα του 1.000.000 δολαρίων για το 2021 έχει καταβληθεί ως όφειλε στις 2/1/2021.

Μέχρι και σήμερα Σάββατο 9/1/2021 δεν έχουμε , ως συνήθως, καμία απάντηση.

Καταγγέλουμε τον πρόεδρο της Τουριστικής και δήμαρχο Γ. Γκιώνη για την απαξιωτική του στάση απέναντι στην αντιπολίτευση και την ελλιπή άσκηση των καθηκόντων του. Είναι τουλάχιστον ύποπτο και προκαλεί εύλογες απορίες η στάση του προέδρου της Τουριστικής, ειδικά αυτές τις ώρες, εν μέσω μιάς διαπραγμάτευσης με τους εταίρους μας, η οποία εξελίσσεται σε παρωδία.

Καλούμε τον όμιλο Κόμερ να καταθέσει σήμερα στον λογαριασμό της Τουριστικής το 1.000.000 δολάρια όπως υποχρεούται. Σε αντίθετη περίπτωση ο δήμαρχος και πρόεδρος της τουριστικής εντέλεται, στο πλαίσιο άσκησης των καθηκόντων του, να προβεί όλες τις νόμιμες ενέργειες για την καταβολή του ποσού.

Επιτέλους κ. Γκιώνη, αρθείτε στο ύψος των περιστάσεων και προστατεύστε τα συμφέροντα της Δημοτικής Επιχείρησης!

Οι επικεφαλής των παρατάξεων
«Με τους πολίτες Μπροστά» Κ. Λογοθέτης
«Επιλογή Ευθύνης» Κ. Ζερβός
«Ωρα Για Δράση» Δ. Βασιλείου

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλύτερα να προσωρήσετε σε δήμευση των περιουσιακών του στοιχείων στο Λουτράκι ώστε να έχει ο δήμος τον πλήρη έλεγχό τους. Αυτό θα σας ικανοποιήσει περισσότερο? Και αυτοί ήθελαν να αναλάβουν τα ηνία του δήμου μας…

  2. Να προχωρησετε καλύτερα σε δήμευση όλων των περιουσιακών στοιχείων του κόμερ να ησυχάσετε κι εσείς κι εμείς? Η γνωστή τριάς, όπως πάντα…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog