Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ξεκαρδιστικός Τάκης Ζαχαράτος, μεταμορφώθηκε σε Ματίνα Παγώνη

- Advertisement -

Ο Τάκης Ζαχαράτος δίνει ρεσιτάλ γέλιου μέσα στην καραντίνα!

Μπορεί τα θέατρα να παραμένουν κλειστά, όμως ο Τάκης Ζαχαράτος, με φανερή διάθεση χιούμορ, συνεχίζει να σατιρίζει πρόσωπα της επικαιρότητας μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram.

Ετσι μετά την Αννα Βίσση και τη Δέσποινα Βανδή, σειρά είχε η λοιμωξιολόγος Ματίνα Παγώνη, που έχει μπει στην καθημερινότητά μας εξαιτίας του κορωνοϊού.

Ο Τάκης Ζαχαράτος ως Ματίνα Παγώνη απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για το τι θα γίνει με την πανδημία και αν θα κανονίσουμε πάρτι μασκέ για τις αποκριές και στο δεύτερο βίντεο για το… τι θα γίνει με την αγορά και αν θα ανοίξουν τα κομμωτήρια.

Και αυτή τη φορά ο Τάκης Ζαχαράτος μεταμορφώθηκε σε Ματίνα Παγώνη με τη βοήθεια του γνωστού make up artist Αχιλλέα Χαρίτου.

Δείτε τον Τάκη Ζαχαράτο ως Ματίνα Παγώνη:

Την Ματίνα Παγώνη την παρακολουθούμε συχνά στις τηλεοπτικές εκπομπές να δίνει τις πολύτιμες γνώσεις της για τον κορωνοϊό.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Takis Zaxaratos (@takiszacharatos)

 

Η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Αθήνας- Πειραιά, μιλώντας στο enikos.gr, σχολίασε με χιούμορ το βίντεο του γνωστού σόουμαν, ενώ δεν παρέλειψε να στείλει για άλλη μια φορά αυστηρό μήνυμα για τήρηση των μέτρων προκειμένου να περιοριστεί η διασπορά του κορονοϊού. “Ο Ζαχαράτος είναι ένας εξαιρετικός καλλιτέχνης, δεν σας κρύβω ότι έχω δει και δύο παραστάσεις του” είπε η κα. Παγώνη.

“Το βίντεο το είδα, τη φωνή δεν την πέτυχε, όμως η εμφάνιση κατά 80% είναι ίδια. Υπήρξε μία αστοχία στο μαλλί. Όμως σας επαναλαμβάνω είναι φοβερός καλλιτέχνης. Είναι εξαιρετικός, διασκεδάζω πολύ μαζί του”, ανέφερε, και του απηύθυνε πρόσκληση να την επισκεφθεί στο νοσοκομείο προκειμένου η επόμενη απόπειρά του να την μιμηθεί να είναι ακόμη πετυχημένη. “Του προτείνω να έρθει κάποια στιγμή στην κλινική, να συναντηθούμε από κοντά και είμαι σίγουρη ότι η επόμενη μίμηση θα είναι εξαιρετική, διότι είναι ένας φοβερός καλλιτέχνης” είπε.

“Βέβαια θα πρέπει να πω και κάτι άλλο. Μπορεί να γελάμε, όμως η κατάσταση είναι σοβαρή. Είμαι σε μία κλινική με 100 ασθενείς από κορονοϊό και η κατάσταση είναι για κλάμα. Η Υγεία αυτή τη στιγμή θέλει στήριξη σε μόνιμο προσωπικό με γιατρούς και νοσηλευτές και την ίδια στιγμή οι πολίτες να να τηρούν τα μέτρα”, τόνισε η κα. Παγώνη.

 

πηγή

Λουτράκι: ‘Αγρια καταδίωξη της Αστυνομίας τα ξημερώματα 

Δ. Βασιλείου: Ο Δήμαρχος προσπαθεί να διευκολύνει το Καζίνο να αποφύγει τις υποχρεώσεις του 

Ναύπλιο: Έβγαλαν τα θρανία στο προαύλιο για να κάνουν μάθημα 

Νέα δράση του ΕΠΑνΕΚ για ηλεκτρονικά καταστήματα έως 5000€ 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog