Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Δολοφονία στο Λουτράκι: Nέα στοιχεία στο φως. Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για το δράστη (Φωτο-Video)

- Advertisement -

Ένταλμα σύλληψης σε βάρος του 45χρονου αλλοδαπού «Νίκο», εξέδωσε η ανακρίτρια Κορίνθου για το διπλό φονικό που σημειώθηκε τον περασμένο Οκτώβριο σε εξοχική κατοικία στο Λουτράκι, με θύματα την Ουκρανικής καταγωγής, Σβετλάνα Λάρικ, 43 ετών και το φαρμακοποιό Ιωάννη Ζωνίτσα 42 ετών, κατοίκους Λουτρακίου.

Η ανακρίτρια Κορίνθου εξέδωσε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του 45χρονου πρώην συντρόφου της 43χρονης αλλοδαπής, ο οποίος -όπως εκτιμούν οι Αρχές- έχει διαφύγει στη χώρα του, γι΄ αυτό και η Ασφάλεια Κορίνθου , θα ζητήσει να μετατραπεί το ένταλμα σε διεθνές.

Ο 45χρονος, υπήκοος Αλβανίας, με νοικιασμένο αυτοκίνητο είχε φτάσει στο Λουτράκι το βράδυ του διπλού φονικού.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές το αυτοκίνητο, λευκού χρώματος ήταν νοικιασμένο από εταιρεία ενοικιάσεων στο Μοσχάτο. Κάμερες ασφαλείας στην κεντρική Λεωφόρο του Λουτρακίου κατέγραψαν το όχημα που οδηγούσε ο 45χρονος φερόμενος ως δράστης τη νύχτα της διπλής δολοφονίας στην περιοχή Φλάμπουρο του Λουτρακίου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι με το νοικιασμένο αυτοκίνητο επέστρεψε στην Αθήνα και το παρέδωσε στην εταιρεία ενοικιάσεων στο Μοσχάτο.

 

 

Δολοφονία στο Λουτράκι: Kαταζητείται στην Αλβανία ο βασικός ύποπτος (video-φωτο)

Διαβάστε όλα τα άρθρα του loutrakiblog.gr για τη διπλή δολοφονία στο Λουτράκι

 

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Νωρίς-νωρίς εκδόθηκε το ένταλμα. Να βγει ο τσίριζα κυβέρνηση που λέει ανοιχτά σύνορα, ανοιχτές φυλακές να αλλάξει τον νόμο και να τον κάνει, αν δεν συλληφθεί ο δράστης εντός 7 ημέρων, το αδίκημα να παραγράφεται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog