Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

MasterChef 5: Πρεμιέρα το Σάββατο – Τι αλλάζει στις φετινές οντισιόν

- Advertisement -

Ανατροπή στον τρόπο που θα παίρνουν το “εισιτήριο” για το σπίτι οι φετινοί παίκτες του MasterChef. Στις 21:00 του ερχόμενου Σαββάτου (23/01) ξεκινά ο επιτυχημένος γαστρονομικός διαγωνισμός.

Το ερχόμενο Σάββατο (23/01) στις 21:00 θα κάνει πρεμιέρα το MasterChef 5, το επιτυχημένο ριάλιτι μαγειρικής του Star, με την υπογραφή των τριών κριτών Πάνου Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλου, που είχαν από καιρό αρχίσει να μετρούν αντίστροφα, έστω και δεμένοι, για την έναρξη της νέας σεζόν.

Στο MasterChef 5 όλα αλλάζουν

Αυτό ήταν το μότο που ακούστηκε από τους τρεις κριτές στο trailer του φετινού MasterChef -προκαλώντας τις… αντιδράσεις των προηγούμενων νικητών- οι οποίοι μας είχαν προϊδεάσει για τις αλλαγές που φέρνει ο πέμπτος κύκλος.

Αυτές οι διαφοροποιήσεις ακολουθούν δύο βασικούς άξονες, ενώ επιφυλάσσουν και μία έκπληξη στη διάρκεια των οντισιόν, οι οποίες πλέον αλλάζουν.

Αρχικά, στις οντισιόν οι διαγωνιζόμενοι δεν θα πηγαίνουν μόνοι τους, αλλά σε τετράδες. Έτσι, στις δοκιμασίες που θα γίνονται για την τελική 20άδα που θα μπει στο σπίτι, θα βλέπουμε τους υποψήφιους σε τετράδες.

Τα τρία “ναι” δίνουν το εισιτήριο

Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί και η νέα αλλαγή που έρχεται στη διαδικασία των οντισιόν, η οποία αυξάνει το κίνητρο των υποψηφίων.

Κι αυτό διότι, ενώ στα προηγούμενα MasterChef έπρεπε να περάσουν κάποιες δοκιμασίες μέχρι να διαμορφωθεί η τελική 20άδα που θα μπει στο σπίτι, πλέον δίνεται η δυνατότητα για απευθείας πρόκριση με μία βασική προϋπόθεση.

Αν κάποιος υποψήφιος καταφέρει να αποσπάσει τρία “ναι” από την πρώτη οντισιόν, τότε μπαίνει απευθείας στο σπίτι.

Συνεπώς, οι υποψήφιοι θα μπαίνουν σε τετράδες, θα μαγειρεύουν και όποιοι από αυτούς κατορθώσουν να πάρουν και τα τρία “ναι” των κριτών δεν θα χρειαστεί να περάσουν άλλες δοκιμασίες, αφού θα έχουν ήδη πάρει το εισιτήριο για το σπίτι του MasterChef.

Τέλος οι ομάδες των κριτών

Από εκεί και πέρα, εντός του σπιτιού, δεν θα δούμε κριτές και διαγωνιζόμενους να χωρίζονται σε ομάδες, πράγμα που αλλάζει πολύ τη δομή του διαγωνισμού που είχαμε συνηθίσει μέχρι πρότινος.

Οι παίκτες δεν θα ανήκουν στην ομάδα κάποιου μέντορα, πράγμα που βάζει τέλος και στον “ανταγωνισμό” μεταξύ των ίδιων των κριτών, οι οποίοι μάχονταν για την ανάδειξη της δικής τους ομάδας.

πηγή

Λουτράκι: Αυτοκίνητα ακινητοποιήθηκαν στα χιόνια (Video-φωτο)

Η Κόρινθος γιορτάζει την ένταξη της στο δίκτυο ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ – Διαδικτυακή εκδήλωση 

Αποζημιώσεις Ενοικίων: Τι συμβαίνει εάν δεν δείτε χρήματα στο λογαριασμό σας;

Χιόνισε και στη Σαχάρα – Στους -2 βαθμούς η θερμοκρασία στη Σαουδική Αραβία 

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν μας έφτανε το survivor θα έχουμε και το master sef τώρα 😳😳😳εδώ στο μπλογκ !!Τι να σας κάνω σας έχω αδυναμία και εσάς και τους σχολιαστας σας και θα το «υποστώ «και αυτο 😜😜Θα σας ενημερώνω εγώ αν υπάρχει τίποτα ενδιαφέρον στα αθλητικά η σε πιασάρικα θέματα !!Με εκτίμηση Αντρικος και σεφ άμα λαχει !!

  2. Αντρικο φιλε μου, ως γνωστων ο ερως περναει απο το στομαχι, επομενως λοιπον θεωρω πως δεν υπαρχει καλυτερος masterchef σε ολοκληρη την οικουμενη απο την ιδια την πολυαγαπημενη συζυγο μου! Εξαλλου, γι αυτο μας εχει “φαει” και το… ντελιβερι σε καθημερινη βαση!!!

  3. Η σύζυγος αγαπητέ φίλε τα 5 χρόνια που μέναμε Λουτρακι πριν φύγουμε για Νιουπορτ εμαθε να μαγειρεύει και ελληνική κουζίνα !ελληνικη κουζίνα ουαλεζικη και εγώ που αν δεν το γνωρίζεις είμαι και σεφ με δίπλωμα άμα λαχει φροντίζουμε για την διατροφή μας και ας μας λέει ο φίλος για fish and chips και ότι φας 15 !!Αν τρώγαμε take away κάθε μέρα πως να μας φτάσουν οι 17 000 στερλίνες που μας λέει κάποιος !Ο 1519 παντως σύννεφο που λέει σφαλιάρες σύννεφο θέλει ,αλλά αστο καλύτερα μην φορτώσω μεσημεριάτικα !Με εκτίμηση Αντρικος ο take away

  4. Αντρικο αδελφε, για να ειμαι και σωστος και δικαιος στις κρισεις μου, θα αναφερω οτι συζυγος ειναι μια καλη μανα, δεν ειναι ομως και μια καλη μαγειρισα, τι να κανουμε τωρα! Εξαλλου, δεν μπορει και δεν γινεται να ειμαστε ολοι για ολα! Εκαστος στο ειδος του και ο Λουμιδης στους καφεδες του, ο Καραμολεγκος στον παξαμα του, ο Μπαρμπασταθης στα ζαρζαβατικα του, ο Κατσελης στα αρτοποιηματα του, ο Μιμικος στα κοτοπουλα του, ο Υφαντης στο φουαντρε του και ο Βοιδοκοικιλιας στις λαμογες του!!!

  5. Εφιάλτης ο χοντρός 😂😂😂σας έχει γίνει !!και να ήθελα να βοηθήσω δεν μπορώ φίλε μου καλε !!Υπομονη μέχρι να αναλάβει ο μικρός Μαρινακης μηπως και βρουν ευκαιρία τότε !Οσο οι άλλοι δεν ξοδεύουν σε καλό υλικό για την ομάδα τους θα το πέρνει ο χοντρός και ας πιστεύουν όλοι με λαμογιες και μπογιές !!καλη ώρα σαν το μαστερ σεφ που μας λέει το άρθρο !!Υπαρχουν οι μεγάλοι σεφ υπάρχουν και οι μαθητευόμενοι και διαγωνίζονται να γίνουν και αυτοι μεγάλοι και τρανοί !αλλα το καλό το φαγητό για να είναι νόστιμο και ωραίο θέλει και καλά και φρέσκα σε ποιότητα υλικά !με κατεψυγμένα με ληγμένα η υλικά που δεν είναι ώριμα πως θα πεις “γούστο περφεκτο «στον σεφ !!Με εκτίμηση Αντρικος με παρέσυρε λίγο ο φίλος με τον πρόεδρο και ξέφυγα λίγο 😜😜🏆

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog