Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αναστάτωση στην Συγγρού πατίνι με ταχύτητες «Ferrari» ανενόχλητο στο αριστερό ρεύμα (video)

- Advertisement -

Τι και αν έχουν νομοθετηθεί αυστηρά πρόστιμα με τον νέο ΚΟΚ για την επικύνδυνη και χωρίς κανόνες οδήγηση από οδηγούς ηλεκτρικών πατινιών στους Ελληνικούς δρόμους ένας απο αυτούς ανενόχλητος απο την Τροχαία οδηγεί με ταχύτητα που σύμφωνα με μαρτυρία έφτανε άνω των 80 χλμ την ώρα στην αριστερή λωρίδα της λεωφόρου Συγγρού.

Σύμφωνα με το βίντεο, φαίνεται οδηγός με ηλεκτρικό πατίνι να οδηγεί στην αριστερή λωρίδα της λεωφόρου Συγγρού με ταχύτητα εξωπραγματική για τέτοιο όχημα αποτελώντας κίνδυνο και για τα διερχόμενα οχήματα αλλά και για τον ίδιο του το εαυτό.

Όπως δείχνει και το βίντεο ο οδηγός πορεύεται ανενόχλητος από την τροχαία που θα έπρεπε να έχει σταματήσει τον οδηγό σε μία από τις πιο κεντρικές οδούς της Αθήνας.

Σύμφωνα με τον νέο ΚΟΚ εάν τυχόν ένα από τα παραπάνω οχήματα εντοπιστεί να κινείται με ταχύτητα πάνω από 25 χιλιόμετρα την ώρα, ο οδηγός του θα τιμωρείται με πρόστιμο της τάξης των 40 ευρώ.

Εάν κάποιο από τα παραπάνω οχήματα τώρα εντοπιστεί να κινείται με ταχύτητα πάνω από 35 χιλιόμετρα την ώρα, τότε το πρόστιμο ανέρχεται στα 100 ευρώ.

Σε οδούς και χώρους που εφαρμόζεται ο ΚΟΚ, τα οχήματα αυτά που αναπτύσσουν μικρή ταχύτητα (έως 6 km/h) –δηλαδή, παραπλήσια με την ταχύτητα του πεζού–, επιτρέπεται να κυκλοφορούν όπου και όπως κυκλοφορούν οι πεζοί. Τα Ελαφριά Προσωπικά Ηλεκτρικά Οχήματα («ΕΠΗΟ») που αναπτύσσουν ταχύτητα έως 25 km/h λογίζονται ως ποδήλατα και κυκλοφορούν όπου επιτρέπονται τα ποδήλατα.

Επίσης απαγορεύεται για λόγους οδικής ασφάλειας η κυκλοφορία των οχημάτων αυτών σε οδούς όπου αναπτύσσονται υψηλές ταχύτητες (άνω των 50 km/h).

πηγή

Κόρινθος: Εμβολιάστηκαν οι πρώτοι αστυνομικοί στο Νοσοκομείο (φωτο) 

Κορωνοϊός: Αυξάνονται τα κρούσματα στο Ντουμπάι – Αναστέλλεται η διασκέδαση σε ξενοδοχεία και εστιατόρια

Βιντεοκλήσεις, η νέα κοινωνικοποίηση στην πανδημία: Έλα να τα πούμε online 

Ανεμογεννήτριες και στο Μαίναλο 

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog