Διαβάστε την επιστολή-καταγγελία του συνδημότη μας Χ.Ζ. για την κατάσταση που επικρατεί στο παραλιακό πάρκο του Λουτρακίου.

“Αγαπητοί συμπολίτες. Είμαι ένας άνθρωπος που καμία διάθεση δεν έχω να έρθω σε αντιπαράθεση για τα πολιτικά με κανέναν. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι η ευημερία και η ανάπτυξη της πόλης μου.

Δυστυχώς το Λουτράκι εδώ και χρόνια παραπαίει. Τίποτα δεν έχει γίνει προς το καλύτερο. Δυστυχώς οι εικόνες που αντικρίζουμε καθημερινά στην πόλη μας θυμίζουν ένα απομακρυσμένο χωριό και εικόνες εγκατάλειψης.

Πραγματικά με λυπεί το γεγονός. Η πόλη μας θα μπορούσε να είναι ένας πόλος επισκεπτών που φεύγοντας θα το εκθείαζαν. Αρκετοί φίλοι από την Αθήνα με ρωτούν γιατί αφήσαμε την πόλη σε αυτά τα χάλια και λυπούμαι, με πονάει αυτό.

Είδα μια δημοσίευση προ ημερών στο loutrakiblog.gr με το φίλο μου το δήμαρχο κ. Γκιώνη να καμαρώνει που κάνει τη βόλτα του στην παραλία του Λουτρακίου, λέγονγτας «βόλτα στην παραλία, αξία ανεκτίμητη». Είδα και μια ακόμα δημοσίευση στο loutrakiblog.gr για τα υδροπλάνα.

Κάποιες σκέψεις αγαπητοί φίλοι του LB και φίλοι συμπολίτες, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας.

Οι εικόνες που σας στέλνω παρακάτω αποτελούν«αξία ανεκτίμητη»????

Είναι εικόνες μιας τουριστικής πόλης???  Πρέπει να καμαρώνουμε για το παρκο και το παραλιακό μέτωπο???

Υπάρχει κάποιος που θα ήθελε να πετάξει με το υδροπλάνο του και να περπατήσει σε αυτή την παραλία??  Υπάρχει άνθρωπος που θα φέρει το υδροπλάνο του στο Λουτράκι? Που???

Λόγω covid, ίσως είναι μια ευκαιρία για τα συνεργεία του δήμου να κάνουν κάποιες δουλειές. Εν όψει ανοίγματος των καταστημάτων, ίσως ήταν ωραίο να είναι όμορφη η παραλία με μικρες παρεμβάσεις, βαψίματα, κλείσιμο στις τρύπες στις σπασμένες πλάκες, λίγο κόψιμο στα χορτάρια κλπ.

Εαν θέλετε δημοσιεύστε το κείμενο, τις φωτογραφίες και τα βιντεο που σας έστειλα. Αν πάλι δεν μπορείτε θα το καταλάβω.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη φιλοξενία σας και την υπομονή σας να διαβάσετε την επιστολή μου

 

 

 

Απαγορεύεται αυστηρά – Η ανακοίνωση από το Δήμο Κορινθίων (video)

Tροχαίο ατύχημα στο Κιάτο με ένα τραυματία (φωτό)