Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Καταγγελία αναγνώστη: Εικόνες εγκατάλειψης στο πάρκο και την παραλία Λουτρακίου (φωτο-video)

- Advertisement -

Διαβάστε την επιστολή-καταγγελία του συνδημότη μας Χ.Ζ. για την κατάσταση που επικρατεί στο παραλιακό πάρκο του Λουτρακίου.

“Αγαπητοί συμπολίτες. Είμαι ένας άνθρωπος που καμία διάθεση δεν έχω να έρθω σε αντιπαράθεση για τα πολιτικά με κανέναν. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι η ευημερία και η ανάπτυξη της πόλης μου.

Δυστυχώς το Λουτράκι εδώ και χρόνια παραπαίει. Τίποτα δεν έχει γίνει προς το καλύτερο. Δυστυχώς οι εικόνες που αντικρίζουμε καθημερινά στην πόλη μας θυμίζουν ένα απομακρυσμένο χωριό και εικόνες εγκατάλειψης.

Πραγματικά με λυπεί το γεγονός. Η πόλη μας θα μπορούσε να είναι ένας πόλος επισκεπτών που φεύγοντας θα το εκθείαζαν. Αρκετοί φίλοι από την Αθήνα με ρωτούν γιατί αφήσαμε την πόλη σε αυτά τα χάλια και λυπούμαι, με πονάει αυτό.

Είδα μια δημοσίευση προ ημερών στο loutrakiblog.gr με το φίλο μου το δήμαρχο κ. Γκιώνη να καμαρώνει που κάνει τη βόλτα του στην παραλία του Λουτρακίου, λέγονγτας «βόλτα στην παραλία, αξία ανεκτίμητη». Είδα και μια ακόμα δημοσίευση στο loutrakiblog.gr για τα υδροπλάνα.

Κάποιες σκέψεις αγαπητοί φίλοι του LB και φίλοι συμπολίτες, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας.

Οι εικόνες που σας στέλνω παρακάτω αποτελούν«αξία ανεκτίμητη»????

Είναι εικόνες μιας τουριστικής πόλης???  Πρέπει να καμαρώνουμε για το παρκο και το παραλιακό μέτωπο???

Υπάρχει κάποιος που θα ήθελε να πετάξει με το υδροπλάνο του και να περπατήσει σε αυτή την παραλία??  Υπάρχει άνθρωπος που θα φέρει το υδροπλάνο του στο Λουτράκι? Που???

Λόγω covid, ίσως είναι μια ευκαιρία για τα συνεργεία του δήμου να κάνουν κάποιες δουλειές. Εν όψει ανοίγματος των καταστημάτων, ίσως ήταν ωραίο να είναι όμορφη η παραλία με μικρες παρεμβάσεις, βαψίματα, κλείσιμο στις τρύπες στις σπασμένες πλάκες, λίγο κόψιμο στα χορτάρια κλπ.

Εαν θέλετε δημοσιεύστε το κείμενο, τις φωτογραφίες και τα βιντεο που σας έστειλα. Αν πάλι δεν μπορείτε θα το καταλάβω.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη φιλοξενία σας και την υπομονή σας να διαβάσετε την επιστολή μου

 

 

 

Απαγορεύεται αυστηρά – Η ανακοίνωση από το Δήμο Κορινθίων (video)

Tροχαίο ατύχημα στο Κιάτο με ένα τραυματία (φωτό)

 

 

 

- Advertisement -

105 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αντρικο φιλε και αδελφε, ανεξαρτητως του τι μπορει να εχει συμβει, τις κυριες πρεπει παντως να τις σεβομαστε και δεν ειναι ουτε σωστο, ουτε ωραιο, αλλα ουτε και πρεπον το να μιλαμε ετσι και κατ’ αυτον τον τροπο! Σου στελνω την καλημερα μου, Τ.Ζ.

  2. Τι μας λες βρε Τ.Ζ ή τζζζ … ή οτι άλλο θέλεις…Εσύ ο ιππότης μας λες για της κυρίες…και καλά κάνεις…!Αλλά για του άνδρες όπου εκφοβίζει-εκβιάζει με το κάτωθι σχόλιο δεν αναφέρεσαι …? ΑΝΤΕΕΕ :{{ Κωστάκι δεν τον εσηρες στα δικαστηρια και τωρα τρως την λασπη του παλι. Καλα να παθεις γιατι εισαι αγαθος }} ΥΓ τα παίρνω στο κρανίο με κάτι τέτοια ανώνυμα υποτίθεται σχόλια….!! (για όποιον οιοδήποτε ..)

  3. Ακριβώς ΤΖ !Για αυτο παλιότερα οταν «κάποιος» εδώ στο μπλογκ έβριζε και χαρακτήριζε την κυρία εμεις οι άλλοι του βάλαμε τις φωνές Τι έχω πει εγώ και δεν σεβάστηκα την κυρία ?Εχω βρίσει εγώ και δεν το θυμαμε ?Δεν νομίζω !Αντιθετα έχω ακούσει να μας αποκαλεί από Σεξιστή μέχρι και είλωτα και δεν έχω αντιδράσει !!Τωρα αν καμία «λεκτική υπερβολή «που λέει και ο Αδωνις ,τύπου «εκεί που φτύνεις γλύφεις «είναι σχήμα λόγου και δεν έχει να κάνει με σεβαστό φίλε μου καλε !!Ο Αντρεας σέβετε τους πάντες !Δυστυχως η κυρία ξεχνάει ποιος «σεβόταν «και ποιος όχι και λέει για διαφωνίες με σχολιαστη !!Καθαρος ουρανός αστραπές δεν φοβατε φίλε αλλά να μην κάνουμε το ασπρο κόκκινο !το ασπρο είναι ασπρο και το κόκκινο κόκκινο !Με εκτίμηση Αντρικος και ετσι για την ιστορία κάπως σαν και εσένα και εγώ κάποτε προσπάθησα να ηρεμώ η να χωρίζω η να καν τον ρέφερι εδώ στο μπλογκ και την πληρώνω ακόμα από την ίδια»αιτία «του κακού !!Το τελευταίο δύσκολο να το καταλάβεις λόγο άγνοιας παρελθόντος

  4. Ας το γράψω για τρίτη φορά λοιπόν. Ευχαρίστησα τον κύριο Τ.Ζ. για την ευγενική του σύσταση, αλλά δεν περίμενα ανταπόκριση, διότι, όπως λέει και η παροιμία, στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα. Δεν με απασχολεί όμως. Ίσα-ίσα με ικανοποιεί το γεγονός ότι περιβάλλομαι από αξιότιμους συμπολίτες και συναναγνώστες όπως ο κύριος Τ.Ζ., ο κύριος Αθανάσιος, ο κύριος Ι.Μ., ο κύριος με το προσωνύμιο jole7, o κύριος Π.Α., κλπ. Αυτό ηια μένα έχει την απόλυτη αξία του. Και πάλι ευχαριστώ τον κύριο Τ.Ζ. για την ανθρώπινη παρέμβασή του η οποία με τιμά. Ελένη

  5. Προς αποκατάσταση πάσης αλήθειας, να σας ενημερώσω αξιότιμε κύριε Τ.Ζ. πως ουδέποτε με έβρισε ή προσέβαλε κανείς. Ο μόνος που το έκανε, είναι κάποιος που δεν ξέρει μεν να χρησιμοποιεί σωστά τα εισαγωγικά, αλλά ξέρει να ονοματίζει τους οχετούς του ως λεκτική υπερβολή. Τελικά ο σύζυγός μου αποδεικνύεται απολύτως σωστός στους χαρακτηρισμούς του. Ελένη

  6. Οπως σας εχω ξαναπει και εμενα επισης, ιδιαιτερως με τιμουν και με συγκινουν αυτα τα καλα σας λογια καθως και οι εν γενει σας αναφορες προς το προσωπο μου, αγαπητη κυρια Ελενη. Τ.Ζ.

  7. Φίλε ΤΖ κάτι ειχα γράψει αλλά δεν περασε !!αυτος που σε αποκαλεί «ιππότη «είναι ο κύριος Π.Α που σφάζονται για πάρτη του εδώ στο μπλογκ😂😂😂Ήρθε και η σειρά σου όπως σε ειχα προειδοποίηση !Εδω μέσα αυτός κάνει κουμάντο !και προστατεύετε και λιγάκι από το μπλογκ !Δεν γράφω αλλά γιατί τζαμπα θα πάνε δεν τα περνάει το μπλογκ !!

    • Αντρικο, “Ιπποτη” οπως λες με αποκαλεσε αυτος ο κυριος και παντως ουτε με κακοχαρακτηρισε, αλλα ουτε και βεβαιως με εξυβρισε! Την καλημερα μου, Τ.Ζ.

      • Με την λογική την δική σου ρε εσύ ΙΜ δεν σου πέφτει και εσένα λόγος τι σχολιάζω και εγώ με τους συμπολίτες μου. Τώρα που μας λες για τρίτους και για τέταρτος στο λέω. Κόλλησες και εσύ από τον Αθανάσιο που με έχει αποκαλέσει με όλα τα επίθετα που αρχίζουν από Άλφα 😏Ανάξιος Αξεστος Ανυπαρκτο κλπ. Ευτυχώς που δεν με επε αμπαλο.😂😂😂Τουλάχιστον αυτό το γλιτώσαμε. Πραγματικά δεν θέλω να δίνω συνέχεια σε σχόλια για να αποφευχθεί αυτή η φαγωμάρα αλλά όταν βλέπω σχόλια δικά σου και του Αθανασίου να προσπαθούν να βρουν οτιδήποτε θα γράψω για να πουν τον καλό το λόγο.. Κάποτε θα πέσουν οι μάσκες και θα δούμε ποιοι είναι οι μασκαραδες. Τους καραγκιόζη δες τους ξέρουμε θα μάθουμε και τους μασκαραδες. Με εκτίμηση ο Αντρικός ο Μπαλαδορος 😂😂⚽

  8. Τιμή μου να με συγκαταλέγετε στους αξιοτίμους συνομιλητές, κυρία Ελένη. Αν δεν απατώμαι, η φράση: σηκώθηκαν τα πόδια να χτυπήσουν το κεφάλι έχει την αρχική της προέλευση στην εξέγερση των ειλώτων εναντίον των Σπαρτιατών. Νομίζω ουδείς αμφιβάλλει ότι εσείς είσαστε το κεφάλι και φρονώ πως όλοι ξέρουμε ποιος είναι τα πόδια. Γιαυτό δεν έχετε λόγους να διαταράσσετε την ηρεμία και γαλήνη σας. Φιλικά, Ι.Μ.

  9. Έχετε τελικα πλάκα μερικοί εδώ μέσα 😂😂Χειροκροτητές ,και μπράβο, ο ένας, ευχαριστώ, τιμή και δόξα 😂😂ρε εσεις σαν το φανάρι το πορτοκαλί είστε και όλοι σας γράφουν 😂😂Φυσικα αναφέρομαι στο αγαπητό Αθανάσιο και τον φίλτατο ΙΜ !!Ο φίλος ο ΤΖ όπως είπα μου θύμησες τα πρώτα μου χρόνια στο μπλογκ !!Τωρα άμα αρχίσει και ο uncle Paul τα ευχαριστώ θα δέσει το σιρόπι 😂😂Καλύτερα να σας παίρνω στην πλάκα και στον χαβαλέ από το να με ζοχαδιάζετε με τα υπονοούμενα και τα σχετικά γραφικά που γράφετε !!Καλο Σαββατοκύριακο και όπως είπα καθαρός ουρανός αστραπές και αστροπελεκια δεν φοβατε !!Αλλοι φοβούνται και εξαφανίζονται με ελαφρά πηδηματάκια !!Με εκτίμηση Αντρικος

  10. Αυτό μας έλειπε τώρα, να παίρνουμε την γνώμη και την άδεια τρίτου για να ευχαριστήσουμε κάποια συμπολίτισσα για τα καλά της λόγια προς το πρόσωπό μας. Εγώ λέω: οι αξιότιμοι με τους αξιοτίμους και οι ανέντιμοι με τους ανύπαρκτους. Ι.Μ.

  11. Και αυτός ιππότης είναι 😂😂της ασφάλτου !!Ειχε μια Κawasaki στα νειατα του 🏍🏍!ΤΖ ξέρω τι σου λέω 😎Τύπους σαν εσένα και μένα δεν γουστάρουν και αυτός και πολλοί άλλοι εδώ στο μπλογκ !τυπους με χιούμορ και καλή διάθεση τους πολεμούν !εδω μόνο γκρίνια μουρμούρα και ξερόλα να τους πουλάς εισε καλος !παθον και γνωρίζω καλύτερα τους συμπατριώτες μου να ξερεις !Τον συγκεκριμένο που εκτός από τα πολλά «χαρίσματα «που έχει είναι και πουλερικό !!Τα πουλερικά κακαρίσουν η αν είναι κοκοράκι κικιρικου αλλά οταν τους στριμώχνεις χάνονται !!Την αλήθεια την φοβούνται γιατί κάνει τζιζζζ !!ευχομαι να την γλιτώσεις από τα δόντια τους φίλε ΤΖ αν και ο Αντρικος δεν πέφτει έξω εκτός από σκορ αγώνων 🤪🤪καλό Σαββατοκύριακο σε όλους

  12. Εγώ δεν θα πω σε κανέναν ευχαριστώ-μπράβο…!Η ιστορία θα δείξει τι έγραφα το 2012 εδώ.. τι γράφω τώρα….Και εάν δικαιώθηκα για τα γραφόμενά μου…!?Όσο για σένα μανάρι θα πω σε όλους λίγο συμπόνια…..Το παιδί είναι μόνος στην ξενιτιά κανένας δεν τον καταλαβαίνει εκεί ..ούτε οι οικογένειά του διότι απλούστατα δεν ξέρει ούτε τα απαιτούμενα Αγγλικά…..!Για αυτό θα πω σε όλους λίγο επιείκεια -συμπόνια για σένα…!?

  13. Συγκινητικό ρε Παυλαρα το σχόλιο 😂😂😂Μα αυτά που έγραψες κάποιοι τα ξέχασαν από ότι φαινετε !Συμπονια και επιείκεια μηπως εννοείς για την περίπτωση σου ?Ακομα να απαντήσεις σε κάτι θεματάκια που έχεις αφήσει αναπάντητα !Να μας τα πεις και αμερικανικά που τα μιλάς καλύτερα από ότι εγώ τα αγγλικά !Πρεπει να ντρεπεσε για την ηλικία σου μόνο αυτο έχω να σου πω !!

  14. Εδώ το διάβασα τυχαία, δεν είχα την ελάχιστη ιδέα. Εύχομαι στην Χαρά περαστικά της. Η υγεία και η ασφάλεια είναι πάνω από είλωτες και ανόητους τσακωμούς. Ελένη

  15. Μας ζητήσατε να μην σας ξανά κουβεντιασουμε εδώ αλλά αφού μας αναφέρατε πάλι σε σχόλιο σας αναγκαστικά θα σας κάνω μια ερώτηση ή απορία που έχω και πιστεύω να είναι και η τελευταία. Αν θέλετε λοιπόν μου απαντάτε σε αυτό που θα σας ρωτήσω. Τότε παλιά που είχατε τις “διαφωνίες *που μας λέτε με τον κύριο ΠΑ τα σχόλια που σας έγραφε τα έβλεπε και ο συζηγος σας ή κοιτάει μόνο αυτά που γράφω εγώ τώρα?? ΈΧΩ Έχω αυτή την απορία. Αν θέλετε μου απαντάτε ας απαντήσει και ο συζηγος δεν έχω πρόβλημα γιατί τομ μπλέξαμε και άνθρωπο στην κουβέντα μας. Την καλημέρα μου και να περάσει παρακαλώ και η απάντηση της κυρίας Ελένης αν μας απαντήσει

  16. ΥΓ ξέχασα να αναφέρω για τα γνωστά δικηγορακια του μπλογκ Αθανάσιο και ΙΜ μην κάνουν τον κόπο και μου αρχίσουν τα γραφικά τους. Έχω μια συζήτηση με την κυρία Ελένη εσάς δεν σας πέφτει λόγος. Σας κάνω εξήγηση για να μην δημιουργώ παρεξήγηση. Εντάξει είμαστε. Αντρέας

  17. Παντως φιλε Αντρικο, με αφορμη την αναφορα που εκανες περι συζυγων, και συγγνωμη κιολας που παρεμβαινω ετσι, θα πω οτι ευτυχως η δικη μου συζυγος δεν εχει παρει ακομη χαμπαρι και ειδηση ουτε καν εστω αυτην την υπαρξη του Loutrakiblog και εννοειται συνεπως πως δεν διαβαζει και τα… περιφημα αυτα σχολιακια του συζυγου της εδω και επισης, ελπιζω και ευχομαι ετσι για παντα να συνεχιστει αυτο!!!! Τ.Ζ.

  18. Μια διευκρίνιση παρακαλώ που από τα γραφόμενα δεν μπορεί να διαψευστεί. Όλα ξεκίνησαν από μία διαφωνία του κ. Π.Α. σε ένα σχόλιο του κ. Jole7. Εντελώς αναίτια επενέβη ο κ. Λέκκας, χωρίς να έχει γίνει αναφορά στο πρόσωπό του, βάλλοντας εναντίον του διαφωνούντος και δηλώνοντας πως θα είναι δικηγόρος του καθώς και όσων άλλων επιθυμούν. Τώρα όμως δεν επιθυμεί την δική μας μεσολάβηση προς υποστήριξη της αγαπητής κ. Ελένης. Άρα από τα γεγονότα, επιβεβαιώνομαι όταν λέω πως αυτός ο κύριος είναι αγενής και εριστικός, γράφοντας μόνο με σκοπό να προκαλεί και να προκαλεί και να παρασέρνει σε καβγάδες. Ντρέπομαι για τον ίδιο, αφού δεν σέβεται ούτε την ηλικία του. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την ανάρτηση. Με εκτίμηση, Αθανάσιος Κ.

  19. Μάχη κ πάλι εδώ… Κρίμα.Δε χρειάζομαι δικηγόρους… Δίνω με κόσμιο τρόπο απαντήσεις αλλά δυστυχώς μερικές φορές δεν εμφανίζονται, με αποτέλεσμα να χάνετε κ η όποια συζήτηση… Παρεμπιπτόντως να ευχαριστήσω κ την αγαπητή κυρία Ελένη, για το θετικό της σχόλιο προς εμένα… Με τιμά! Jole7

    • Δεν μπορώ να συνεχίσω σε αυτό το ειρωνικό ύφος από εσάς αγαπητέ.Εν συντομία θα πω μόνο ότι οι δικές μου σημειώσεις, ως προς τις ημερομηνίες συντήρησης είναι σωστές κ ότι έχω παραδεχτεί πολλάκις ότι είμαι υποστηρικτής του Κυρίου Γκιώνη. Να είσαστε καλά! Jole7

  20. Δεν μου το περασαν ρε Αθανάσιε τι να σου κάνω !!να το μαζέψω λίγο αλλά τι να μαζέψω με σένα που έμπλεξα !Πρωτον η κουβέντα που έχω με την Ελένη πάει χρόνια πίσω τι jole 7 και ΠΑ μου λες ???Σου είπα να μην ανακατευτείς γιατί δεν την ξερεις την περίπτωση !Κανειε δεν χρειαζετε δικηγόρους εδώ μέσα σαν του λόγου σου !!Εκανα μια ερώτηση στην κυρία Ελένη θέλει να απάντηση καλώς δεν θέλει δεν πειράζει ,εσυ γιατί μου πεταγεσε μην πω πως ?ρε τι κόμπλεξ έχεις ρε άνθρωπε !!Φιλε jole 7 δεν έχει καμία σχέση αυτο που λέω εγώ με εσένα και τον άλλον τον πονηρό !Ειπα θα γίνω δικηγόρος σου χάρη λόγου !Ο άλλος ο άσχετος ο Αθανάσιος που δεν ξέρει τι του γίνετε τι προσπαθεί να μας πει που μας κάνει παρατηρήσεις συνέχεια !Ημαρτον !ουτε εσυ ουτε η Ελένη ουτε ο ΠΑ χρειάζονται δικηγόρους !Ελπιζω να το περάσει το μπλογκ να το δει ο Αθανάσιος και να καθετε στα αυγά του οταν δεν γνωρίζει γιατί συζητάμε !!Καλημερα και συγνώμη για το ύφος μου αλλά ο άνθρωπος με τον τρόπο του με βγάζει από τα ρούχα μου !εγω την άκρη με την Ελένη και τον ΠΑ θα την βρω αυτός να μην μπερδεύετε στα πόδια μου παρακαλω

  21. Αγαπητέ κύριε με το προσωνύμιο jole7, σας ευχαριστώ για το θάρρος που πήρατε να με ευχαριστήσετε. Και το ονομάζω θάρρος, διότι πιο πάνω ο κυρ Λέκκας έγραψε: ” Χειροκροτητές ,και μπράβο, ο ένας, ευχαριστώ, τιμή και δόξα”. Επί τη ευκαιρία, να αναφέρω πως απάντησα στο ερώτημα του κυρ Λέκκα. Ίσως αναρτηθεί αργότερα, ίσως καθόλου. Δεν θα απαντώ δυο τρεις φορές για να αναρτάται η μία. Έφτασε ή όχι, ποσώς με ενδιαφέρει. Ελένη

  22. Ειχα ζητήσει αν απάντηση ,σχολιάσει η κυρία Ελένη να περάσει !Δεν γνωρίζω φυσικα τι έγραφε αλλά δεν νομίζω να έγραφε κάτι που δεν μπορεί το μπλογκ να περάσει !Οπως πάντα και για ακόμα μια φορά μένουν αναπάντητα θέματα ,αιωρούνται θέματα ,γενικώς θέματα μένουν θέματα !!Για να δείτε επίσης ότι ο Αντρεας δεν μασάει τα λόγια του και δεν φοβάται την αλήθεια όπως κα ποιος άλλος που ειρωνευετε τους πάντες εδώ μέσα !Ειρωνευοταν κάποτε την κυρία Ελένη και πολλούς άλλους !Μετα ειρωνευόταν και συνεχίζει εμένα !Και με τον jole 7 πολλες φορές ανωνυμα αλλά το πως σχολιάζει κάνει μπαμ και φαινετε ακόμα μέχρι το Νιουπορτ !Σειρα θα πάρει ο ΤΖ που προς το παρόν τον λέει ιππότη !!Να τον χαιρόμαστε και να είναι υγιείς ο ΠΑ να τον απολαμβάνουμε εδώ σε νέα επεισόδια !!Αντρεας με η χωρίς εκτίμηση

    • Επιθυμώ να αφήσεις τα ψεύδη και τις υπερβολές γιατί κανείς δεν με ειρωνευόταν, πλήν εσού φυσικά. Ξεκίνησες καινούριο τροπάριο, απ’ότι φαίνεται. Φτάνει επιτέλους, αρκετά! Και η υπομονή έχει όρια. Σε παρακαλώ λοιπόν. Ελένη

  23. xaxa ωραία κε Joly ..!Λόγω του μέσα απο τον κορονοι;o…Ας συνεχίσουμε με σένα για να περνά και ώρα.μας..!Οι σημειώσεις σας ειναι παραμύθια , εκτός εαν είχαν βαφτεί τότε οι κολόνες με πλαστικό χρώμα δηλ. νερομπογιά…!!Διότι εάν είχαν βαφτεί κανονικά δηλ. ξύσιμο -μίνιον -καλή λαδομπογιά…Θα ήσαν μια χαρά τώρα και για για 3-5 χρόνια ακόμη…!!Οπότε οι σημειώσεις σας είναι πλασματικές όπως και το βάψιμο από το κουκούν μέχρι το λιμάνι….!?Όσο για το υποστηριχτείς του Γκιώνη δεν απέχει και πολύ να εργάζεστε για αυτόν ((αμισθί.) π.χ FBI..!!!!

  24. Ναι βρε Χαρά, τί πράγματα είναι αυτά; Είχε ζητήσει το “παιντί” να περνούν τα σχόλια/απαντήσεις της κυρίας Ελένης κι εσύ δεν τα πέρασες; Σε τί αποσκοπεί αυτό; Τώρα είναι μέσα στην αγωνία ο κατ’ευφημισμόν γενικός διευθυντής του μπλογκ και δεν ξέρει τι του είπε. Για λύκο; Για κοκκινοσκουφίτσα; Για τα 3 γουρουνάκια; Για τον πινόκιο; Για την ωραία κοιμωμένη; Παρακαλώ να μην επαναληφθεί τέτοιο ατόπημα.

  25. Αντε βρε uncle Paul εγώ σαν μικρότερος σου θα ρίξω νερό στο κρασί μου και έχω να σου προτείνω κάτι για να σταματήσουν οι μανουρες εδώ μέσα και να μην παρασέρνουμε και άλλους !Αντι να ειρωνεύεσε να μαλώνεις και να αμπελοφιλοσοφεις με τους σχολιαστές γιατί δεν λες και εσυ όπως εγώ τίποτα ιστορίες αστεία ανέκδοτα να διασκεδάζουμε ??Τι ωραία που θα περνάγαμε χωρίς να μαλώνουμε όλοι εδώ μέσα αν λέγαμε για παραδειγμα ιστορίες περιστατικά κάτι σαν το loutraki Memories την σελίδα που υπάρχει στο φέισμπουκ !Εσυ ειδικα εισε η ζωντανή ιστορία του τόπου !μπορεις να μας λες καμία ιστορία σου να μαθαίνουν και οι νεότεροι που ισως δεν σε γνωρίζουν και οι θαυμαστες και θαυμάστριες σου !!και όλοι αν είναι δυνατόν αντί να βγάζετε τα εσώψυχα σας εδώ μέσα να λεμε ιστορίες !Κατινσαν τον φίλο μας το ΤΖ που λέει διάφορες ιστορίες !Εγω έκανα μια πρόταση και οποιος θέλει ακολουθεί !!Αντρικος ο peace maker

  26. Εντάξει υπερβάλω και ψεύδομαι και δεν σας ειρωνευοταν κάνεις. Μάλλον λάθος θα είχα καταλάβει και να με συμπαθας. Ας τα ξεχάσουμε αφού δεν τα θυμόμαστε και να μην κοιτάμε πίσω αλλά μπροστά.. Από τότε μέχρι τώρα έχει μπει πολύ νερό στο αυλάκι έχουν εμφανιστεί νέοι σχολιαστές έχουν σταματήσει κάτι άλλοι (Κώστας. Τάσος Χρήστος) να σχολιάζουν στην νέα μορφή που πήρε το μπλογκ. Έγραψα ένα σχόλιο δεν ξέρω αν περάσει στο Πα να βρούμε τίποτα άλλο να σχολιάζουμε χωρίς να μαλώνουμε και να παρασυρουμε και άσχετους με αυτά που γινόταν παλιά Αντρέας με υπομονή και εγώ την καλημέρα μου

    • Στο παιντι 0301 να πω την νέα λέξη που έμαθα.. Αινταποκειχαμω 😂😂καμία ιστορία παραμυθάκι από την ζωή σου έχεις να μας πεις? Για τον Πινόκιο και τον κακό τον λύκο την ξέρουμε την ιστορία καλά θα είναι όπως πρότεινα στο, big boss uncle Paul να μην τρωγομαστε και να λέμε καμία ιστορία από τα παλιά. Ο Paul θα έχει ένα σωρό ιστορίες να μας πει. Από το Σικάγο που είχε πάει μπορεί να μας λέει ιστορίες που μπορεί να έχει. Εμπειρίες ιστορίες από Ελλάδα. Θυμαμε κάποτε που τα πίναμε στο θρυλικό Mamas με τον Chris μας έλεγε ένα σωρό ιστορίες και εμει ποιο μικροί ακούγαμε. Θυμαμε κάτι ιστορίες και ας έχουν περάσει 36 χρόνια. 😜😜Αντρικος και παιντι Αινταποκειχαμω έτσι για το story

  27. Μη χολοσκάτε κυρία Ελένη. Το θέμα είναι να διαβάζουμε την ιστοσελίδα, να ενημερωνόμεθα και να ψυχαγωγούμαστε τρόπον τινά. Αντιλαμβάνομαι ότι πλέον έχουμε φτάσει στο αντίθετο άκρο και συγχιζόμεθα. Όχι φυσικά εξαιτίας της εξαιρέτου θεματολογίας της, αλλά εξαιτίας ενός μεσήλικα που δεν εννοεί να συνέλθει από τον λίθαργο της κακομοιριάς και ουτοπίας του. Γιαυτό απλά απέχουμε από διαλόγους μαζί του ή και απαντήσεις σε ερωτήσεις του. Και πάλι, με όλο το θάρρος πήρα την πρωτοβουλία να σας κάνω την σύσταση, κυρία Ελένη. Με εκτίμηση, Αθανάσιος Κ.

  28. Τα θέματα που απασχολούν τον τόπο μας δεν είναι ιστορικά αλλά επίκαιρα. Προσωπικά θεωρώ ειρωνική την σύσταση του κυρ Λέκκα. Μην πέσετε στην παγίδα κύριε Παύλο. Άλλωστε κι ο ίδιος έχει δηλώσει στο παρελθόν πως όταν μιλάει σοβαρά, αστειεύεται, κι όταν αστειεύεται, μιλάει σοβαρά. Ας με διαψεύσει ή συκοφαντίσει πάλι αν μπορεί. Ελένη

  29. Επιτέλους το κατάλαβες Ελένη !!!για το σοβαρά και αστειεύομαι λέω γιατί πρέπει να τα κάνουμε πολύ ψιλα για να τα πιάνουν όλοι !!Τωρα το θέμα είναι ποτε μιλάω σοβαρά και ποτε αστειεύομαι 😜παμε τώρα στα θέματα την πόλης μας !!ωραια να μιλήσουμε και για αυτά και εκεί δεν βγάζουμε άκρη !και ο φίλος ο ΠΑ οταν σχολιάζει για τα επίκαιρα που μας λέτε πάντα μαλώνει ,βλέπε με τον jole 7 !!Αδικο έχω και εδώ !!Τι παγίδα να στήσω για να πιάσω τι ??Αστο καλύτερα !Εγω πρότεινα να μαζευτούμε όλοι !οποιος θέλει το ακολουθεί !Μεχρι και ο Αθανάσιος είπε να ψυχαγωγούμαστε στο μπλογκ !Μπραβο βρε Αθανάσιε φέρε τον ελενχο να σου βάλω άριστα !!το κατάλαβες και εσυ επιτέλους !!Αθανασιε καμοια ιστορία να μας πεις να ψυχαγωγηθούμε και άσε τους μεσήλικες Αντρικος με εκτίμηση σε όλους και Αινταπωκειχαμω στους γκρινιάρηδες 😜😜😜

  30. Άραγε για τι μιλάμε ΕΔΩ στην συγκεκριμένη ανάρτηση.. όπου έβαλε κάποιος συνδημότης μας.. Χ.Ζ …Μαλώνει με τον Γκιώνη…??Μαλώνω εγώ εδώ.. όταν διαφωνώ με τον Jole για ένα θέμα για τον τόπο μας… ???Τι πρέπει να πω ..? καλό παιδί ο Γκιώνης, και τα κάνει όλα θαυμάσια…!?Μα τι λες βρε βλξ…??Διάβασε την επικεφαλίδα τις ανάρτησις ..και βούλο -κάποτε…..!

  31. Δεν τα καταλαβαίνω τι θες να μου πεις ετσι όπως τα γράφεις !!αλλο η διαφωνία και άλλο η ειρωνία !Σου είπε και ο ίδιος ο jole 7 δεν μπορώ να συνεχίσω σε αυτο το ειρωνικό ύφος !Τι δεν καταλαβαινεις !Αλλο να διαφανείς για τον Γκιώνη και τον κάθε Γκιώνη και άλλο η ειρωνία προς τους σχολιαστές στην προκειμένη περίπτωση τον jole 7 !!Αντρεας και ειπαμε να μαζευτούμε λιγάκι εδώ μέσα !Αντε μπράβο που θα μας πει και βουλο κάποτε !!

  32. Μόνος σου θα μαζευτείς, είναι βέβαιον. Εσύ έχεις ανθρωποδιώκτη. Για να παίρνεις τη ζωή στον χαβαλέ και στην πλακίτσα, κατάντησες σήμερα να βρίσκεσαι στον πυθμένα της κοινωνίας, αλλά εμάς δεν θα μας συμπαρασύρεις. Δικό σου πρόβλημα. Όπως έστρωσες, κοιμήσου.

  33. Κυρία Χαρά χρόνια σας πολλά και κάθε ευτυχία. Δεν ξέρω αν γιορτάζετε σήμερα, διότι το έγραψε o kelepourman και σιγουρα δεν είναι και πιο αξιοπιστος εδω μέσα. Αν γιορτάζετε, χρόνια σας πολλά και πάλι.

  34. Ούτε ελληνικά δεν καταλαβαίνει βρε Παύλο. Στο έγραψε ξεκάθαρα στο 9:05. Τι θες κι ασχολείσαι μαζί του? Αφού κανείς δεν ασχολείται. Αυτός απλά υπάρχει.

  35. Ο άλλος δεν ξέρει ποτε γιορτάζει η Χαρά και μας λέει Kelepourman και αναξιόπιστους !Ρε που έχω μπλέξει

  36. Οποτε γιορτάζεις εσυ γιορτάζει και η Χαρά 😂😂Και εσυ μες στην χαρά εισε 😂😂παντως η συγκεκριμένη και αγαπημένη μας Χαρά του μπλογκ γιορτάζει κάθε μέρα 😜😜Πω πω κόλλησα από το ΤΖ και εγώ !Χαιρετισμους και σύντομα γερή και δυνατή να επιστρέψει η Χαρά !Αντρικος ο αλάνθαστος 😂😂😂

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog