Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Καταγγελία αναγνώστη: Εικόνες εγκατάλειψης στο πάρκο και την παραλία Λουτρακίου (φωτο-video)

- Advertisement -

Διαβάστε την επιστολή-καταγγελία του συνδημότη μας Χ.Ζ. για την κατάσταση που επικρατεί στο παραλιακό πάρκο του Λουτρακίου.

“Αγαπητοί συμπολίτες. Είμαι ένας άνθρωπος που καμία διάθεση δεν έχω να έρθω σε αντιπαράθεση για τα πολιτικά με κανέναν. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι η ευημερία και η ανάπτυξη της πόλης μου.

Δυστυχώς το Λουτράκι εδώ και χρόνια παραπαίει. Τίποτα δεν έχει γίνει προς το καλύτερο. Δυστυχώς οι εικόνες που αντικρίζουμε καθημερινά στην πόλη μας θυμίζουν ένα απομακρυσμένο χωριό και εικόνες εγκατάλειψης.

Πραγματικά με λυπεί το γεγονός. Η πόλη μας θα μπορούσε να είναι ένας πόλος επισκεπτών που φεύγοντας θα το εκθείαζαν. Αρκετοί φίλοι από την Αθήνα με ρωτούν γιατί αφήσαμε την πόλη σε αυτά τα χάλια και λυπούμαι, με πονάει αυτό.

Είδα μια δημοσίευση προ ημερών στο loutrakiblog.gr με το φίλο μου το δήμαρχο κ. Γκιώνη να καμαρώνει που κάνει τη βόλτα του στην παραλία του Λουτρακίου, λέγονγτας «βόλτα στην παραλία, αξία ανεκτίμητη». Είδα και μια ακόμα δημοσίευση στο loutrakiblog.gr για τα υδροπλάνα.

Κάποιες σκέψεις αγαπητοί φίλοι του LB και φίλοι συμπολίτες, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας.

Οι εικόνες που σας στέλνω παρακάτω αποτελούν«αξία ανεκτίμητη»????

Είναι εικόνες μιας τουριστικής πόλης???  Πρέπει να καμαρώνουμε για το παρκο και το παραλιακό μέτωπο???

Υπάρχει κάποιος που θα ήθελε να πετάξει με το υδροπλάνο του και να περπατήσει σε αυτή την παραλία??  Υπάρχει άνθρωπος που θα φέρει το υδροπλάνο του στο Λουτράκι? Που???

Λόγω covid, ίσως είναι μια ευκαιρία για τα συνεργεία του δήμου να κάνουν κάποιες δουλειές. Εν όψει ανοίγματος των καταστημάτων, ίσως ήταν ωραίο να είναι όμορφη η παραλία με μικρες παρεμβάσεις, βαψίματα, κλείσιμο στις τρύπες στις σπασμένες πλάκες, λίγο κόψιμο στα χορτάρια κλπ.

Εαν θέλετε δημοσιεύστε το κείμενο, τις φωτογραφίες και τα βιντεο που σας έστειλα. Αν πάλι δεν μπορείτε θα το καταλάβω.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη φιλοξενία σας και την υπομονή σας να διαβάσετε την επιστολή μου

 

 

 

Απαγορεύεται αυστηρά – Η ανακοίνωση από το Δήμο Κορινθίων (video)

Tροχαίο ατύχημα στο Κιάτο με ένα τραυματία (φωτό)

 

 

 

- Advertisement -

105 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ρε άνθρωπε μου εδώ στον δρόμο που στρίβει για να πάει στο σπιτι του ο δήμαρχος έχει μια γούβα τεράστια κανείς μανούβρες,για να μην πέσεις μέσα και εσύ του λες για την παραλια;σιγά μην τους νοιάζει.

  2. Μια πολη εγκατελελημενη χωρις ΟΤΕ ΔΕΗ ΟΑΕΔ ΕΛΤΑ ΙΚΑ κατεστραμενη να που πρεπει πραγματικα που πρεπει να οδευτουν χρηματα να πιασουν τοπο σ επραγματα που πραγματικα χρειαζεται ο τοπος και οχι σε αναπλασης εκτρωματα που δ εν ταιριαζουν με την πολη

  3. Δυστυχώς, είναι αλήθεια όλα αυτά. Στο παραλιακό πάρκο Ειρήνης, αυτό το δέντρο που έχει κοπεί και έχει σπάσει το παρτέρι μαζί με τα πλακάκια, είναι σε αυτή την κατάσταση από τον Ιούλιο ή τον Αύγουστο, απ’ όσο θυμάμαι. Αποκλείεται να μην το έχει δει αυτό το πράγμα 5 μήνες ένας υπάλληλος καθαριότητας ή κάποιος του δήμου, για να ειδοποιηθεί το αντίστοιχο συνεργείο. Αλλά είναι εμφανές ότι δεν έχουν διάθεση. Μας μαζεύουν κάθε μέρα σκουπίδια και ανακύκλωση και θεωρούν ότι πολύ μας είναι. Έκοψαν και το πλύσιμο των κάδων, παρόλο που τα νέα απορριμματοφόρα έχουν ενσωματωμένο πλυντήριο. Επιπλέον, είχα επικοινωνήσει μια φορά και με τον κύριο Πέρρα για το Πάρκο του Παιδιού που είναι στην περιοχή μου και έχει τα χάλια του και μου απάντησε να μην τον ενοχλώ για ασήμαντα θέματα, σαν και αυτό.

  4. Τι περιμένετε κύριε μου όταν έχεις μια ανύπαρκτηΔημοτική αρχή που τα έχει διαλύσει όλα μόνοΗ καρέκλα και ο μισθός τους νοιάζει και φυσικάΗ μεγάλη σύνταξη που λαμβάνει ο ΔήμαρχοςΝτρέπομαι που λέω αυτήν την λέξηΝιώθω αηδία και ξεφτίλα που τον ψηφισα.ΑλλαΔεν κάνει κάτι η αντιπολίτευση να τους στείλει στα τσακιδια

  5. Μια εγκαταλελειμμένη λουτρόπολη δυστυχώς…( πλάκες σπασμένες, δρόμοι χαλασμένοι, ελλιπής φωτισμός … και ανύπαρκτη καθαριότητα)Όμως στο συγκεκριμένο Δήμαρχο έδωσαν οι Λουτρακιώτες τη ψήφο τους … και ως εκ τούτου είναι υπεύθυνοι για αυτό ..

  6. Το ωραίο της υπόθεσης είπα ο οτι οταν σχολιάζουν κάποιοι σε θέματα που άπτονται της επισκεψιμότητας της πόλης γράφουν κατι του στυλ «να μην ερχονται ξένοι στην πόλη …..κ.τ.λ».Από την ανωτέρω καταγγελία του αγαπητού αναγνώστη μάλλον δίκιο εχουν και γράφουν σχόλια αυτού του τύπου.Γιατι να επισκεφτείς μια πόλη μπάχαλο μεσα στην ασχήμια!!!!!!

  7. Γιατί να φτιαχτεί η παραλία κ το παρκο?αφού δεν υπάρχουν αμεσα συμφεροντα κ ιδιοκτησίες.. Όταν “ξεκινήσουν” μια επιχειρηματική κίνηση στις περιοχές που λέτε τότε θα δείτε αν θα φτιαχτεί αμεσα..μέχρι τότε? μονο “κατά πάνω” μερια, κ σε απομακρυσμενες παραλίες θα γινονται εργα..Περαστικά σας..

  8. Ποσα χρονια λεμε τα ιδια και τα ιδια..Μπορω να θυμηθω να κανω σχολια για την εικονα της πολης (λαμπες,πλακες,κατασταση παρκου)τουλαχιστον 5 χρονια πριν..Ο “καλος” ο δημαρχος περιμενει ακομα να πεσει το ΕΣΠΑ για φαε…για να κανει την αναπλαση…

  9. Γκιωνης forever .πολη διαλυμενη,παραλια για κλαματα, καζινο αλλαλουμ, καταρρακτες κλειστοι, υπηρεσιες κλεινουν , μονο για να κοβει βολτες με τη μηχανη του μεσα στο λουτρακι απο κεφε σε καφε κανει, Θαθελα να ηξερα τσιπα δεν εχει επανω του αυτος ο ανθρωπος? Δεν τον νοιαζει καθολου η πολη που διαλυεται?

  10. Ένα μεγάλο μπράβο για την κίνηση του συμπολίτη μας.μακαρι να πάρουμε το θετικό μάθημα που άφησε η διατύπωση σου και η τοποθέτηση σου ώστε να μπούμε στον κόπο να ασχοληθούμε και εμείς οι υπόλοιποι εστο με κάνα άρθρο που να αναδεικνύει τα κακός κείμενά του τόπου και ας μην ιδρώνει το αυτί τον υπεύθυνων

  11. Από το 1973 επισκέπτονταν το Λουτράκι 6χρινο τότε παιδί οικογενειακώς είτε για διακοπές είτε Σαββατοκύριακο!Μέχρι πριν 8 χρόνια που φτιάξαμε 1 μικρό σπιτάκι και τώρα ακόμη πιο συχνά με τη δικιά μου οικογένεια τώρα.Ηταν ένας παράδεισος στα μάτια μου.Καθ τώρα βέβαια με το συναισθηματικό δέσιμο που έχω!! Αλλά ρε φίλε από το 73 μέχρι και σήμερα δεν έχει μπει ένα λιθαράκι.Καμια εξέλιξη!! Πάει με αυτόματο πιλότο!Έλεος!Σε λίγα χρόνια θα έχει καταρρεύσει αυτή η ομορφιά!

  12. Από το 1973 επισκέπτονταν το Λουτράκι 6χρινο τότε παιδί οικογενειακώς είτε για διακοπές είτε Σαββατοκύριακο!Μέχρι πριν 8 χρόνια που φτιάξαμε 1 μικρό σπιτάκι και τώρα ακόμη πιο συχνά με τη δικιά μου οικογένεια τώρα.Ηταν ένας παράδεισος στα μάτια μου.Καθ τώρα βέβαια με το συναισθηματικό δέσιμο που έχω!! Αλλά ρε φίλε από το 73 μέχρι και σήμερα δεν έχει μπει ένα λιθαράκι.Καμια εξέλιξη!! Πάει με αυτόματο πιλότο!Έλεος!Σε λίγα χρόνια θα έχει καταρρεύσει αυτή η ομορφιά!

  13. Εντάξει όλα αυτά είναι γεγονός ότι έχουν γίνει γιατί δεν υπάρχει ενδιαφέρον από τη δημοτική αρχή.Δεν ξέρω τι κρύβει αυτή η αδιαφορία.Εχουμε όμως μεγάλο μερίδιο ευθύνης και εμείς οι πολίτες και οι καταστηματάρχες που δεν συμμετέχουμε στην βελτίωση της εικόνας.

  14. Εχω προσεξει οτι ειναι παγια τακτικη ο Δημος να ασχολειται μονο πριν την εναρξη της τουριστικης σεζον. Κατα την ανοιξη δηλαδη. Καποιος εγραψε οτι γεμισαν τη παραλια με σπρει συνθηματα. Παει να πει οτι θα μεινουν για μηνες; Αν δεν ασχοληθει κανεις. Το κανονικο θα ηταν να βρεθει αυτος που το εκανε και να πληρωσει την αποκατασταση. Η μπορει να γινει και το αλλο. Να ανοιξει το σπιτι του να παρω ενα σπρει και να γραψω στους τοιχους του. Γινεται κι αυτο.

  15. Δεν έχει άδικο ο φίλος, αλλά αυτές οι εργασίες συντήρησης, βαψίματα κτλ, γίνονται την άνοιξη που το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες. Τώρα κ να τα βάψεις με τη βροχή κ την αλμύρα θα ξαναπετάξουν σκουριά.Για το κλάδεμα δε γνωρίζω… Jole7

  16. xaxaxa βρε Joly ..Έχεις μεγάλη πλάκα 78 στροφών..Γιατί δεν δηλώνεις ευθαρσώς εκπρόσωπος του κου Γκιώνη..!?Γιατί δεν μας λες ότι δεν έγιναν όταν έπρεπε δηλ. την άνοιξη το 2020…Δηλαδή τότε ήταν άλλος δήμαρχος…??Αμάν βρε βλάμη με αυτό το πάντα υπέρ σου για τον Γκίωνη…Δεν καταλαβαίνεις ότι δεν γίνεσαι πιστευτός….Παρά μόνο γλ….ς…??? π.α

  17. Δεν τον νοιαζει τον Δήμαρχο για ΤιποταΜόνο οι κολλητοί του και ξέρουμε ποιοί είναιΝα μην πούμε .Προσφέρει απλοχειρα θέσεις εργασίαςΣε ανθρώπους δικούς του Γιατί δεν μιλαει κάνεις;Η αντιπολιτευση τι κανει

  18. Αγαπητέ π. α. κανείς λάθος. Είχε γίνει συντήρηση την περασμένη άνοιξη. Από το ύψος του κοκουν έως κ το πάρκο.Τους χαρακτηρισμους κ τα κοσμητικά επίθετα, δεν τα λαμβάνω υπόψη μου… Καλη καρδιά… Jole7

  19. Γενικά δεν πρέπει να τον λαμβάνεις υπόψη σου jole 7 !Δεν τον ξερεις τον αμπελοφιλόσοφο του Λουτρακιου !Αντρικος

  20. xaxaxα ..Βρε joly ..είσαι τελείως αφελής δεν βλέπεις – δεν καταλαβαίνεις ότι μόνος σου τα λες : ¨ότι είσαι εκπρόσωπος του Γκιώνη ..Τι μας το παίζεις τόσα χρόνια το κρυφτούλι εδώ μέσα..!?Αφού τα ξέρεις όλα ,,βαστάς και σημειώσεις για το πότε έγινα τα έργα κ.α…!!Δεν είναι κακό να είσαι (μυστικός.) εκπρόσωπος του Γκιώνη..!Αλλά πες το μας ευθέως …για να σου απαντούμε και εμείς ευθέως…!!!?Τώρα το πόσο μεγάλο είναι το κοκαλάκι όπου γλύφεις…ΔΕΝ μας ενδιαφέρει…!!! π.α

    • Είδα το σχόλιο – απάντηση μάλλον καθυστερημένα… Αγαπητέ Π. Α. ουδέποτε έχω κρύψει ότι είμαι υποστηρικτής του κυρίου Γκιώνη. Όπως πολύ σωστά λέτε, το δείχνω ξεκάθαρα. Εκπρόσωπος του όμως όχι. Δεν θα μπορούσα άλλωστε να είμαι. Με αποκαλεσατε αφελή. Ναι… Ίσως κ να είμαι… Πιθανόν να έχω κ πολύ χαμηλότερο δείκτη νοημοσύνης από εσάς, αλλά σε κάθε περίπτωση είμαι πάντα καλοπροαιρετος σε οποιαδήποτε συζήτηση προσπαθώντας πάντα να υπερασπιζομαι κ το δικό σας δικαίωμα της διαφωνίας. Σημειώσεις είπατε… Ναι… Σωστές όμως σημειώσεις κ όχι λαθεμενες με στόχο την παραπληροφορηση. Πιστεύω να το αντιλαμβανεστε αυτό…. Jole7

  21. Κάτι θα έγραψες για τον jole και σε κόψανε τα παιδιά γιατί γκρινιάζεις !Αν λέει ο καθένας την κάθε βλακεία και εξυπνάδα εδώ μέσα θα γίνει Τσικαγκο το μπλοκ !ουτε εγώ εξαιρούμε οταν φορτώνω και γράφω απάντηση σε κάτι πονηρούς ανώνυμους που με πιάνουν στο στόμα τους και λένε τα γραφικά τους !!Και για να μην απορείς έχω αναλάβει δικηγόρος του jole 7 και όποιον άλλον χρειαζετε δικηγόρο θα τον αναλάβω !!Θα σας στρώσω όλους εδώ μέσα που θα μου πάτε !Με εκτίμηση Αντρικος ο High Court ⚖️

  22. Δίκιο έχει ο φίλος που τόνισε πως βολεύει τους δικούς του και όσους δεν τον υποστήριξαν τους έστειλε αδιάβαστους…Καλα να τα πάθει το Λουτράκι με τέτοιον δήμαρχο.

  23. Συμφωνώ φίλε μου ..τα έκανε σκατά με το SPY και μας χρέωσε δυο γενναιές — με το καζίνο τα ίδια….Η παροιμία λέει στους τυφλούς ο μονόφθαλμος βασιλεύσει ..αυτό πάθαμε…!!!

  24. Ε τότε γιατί τον δέχεσαι ακόμη για δήμαρχο;Αν ήταν κάπου αλλού θα τον είχαν καταγγειλειΘα τα πλήρωνε και θα τον έδιωχνανΘα πήγαινε σπίτι του τόσο απλάΕδώ μονο λόγια λογια

  25. Αυτό το σχόλιο ( 20:39 ) είναι ξευτήλα …διότι κάποιον έμμεσα-άμεσα εκφοβίζει…!?Αφήνεται άγνωστα κωλόπαιδα να γράφουν τέτοια εδώ….!!???

  26. ΥΓ Κυρία Χαρούλα μας μήπως ξέρεται σε ποιον αποτίνετε αυτός
    ..?

    Αν δεν
    ξέρεται γιατί το γράφεται…???

    Δηλ. ανώνυμος
    εκφοβισμός από εκπρόσωπο του Κωστάκι μας…!? Ειναι χυδαιο πάντως αυτο..σε οποιον και αν αποτίνετε…..!!

  27. Έγραψε ένα σχόλιο ο άνθρωπος απευθυνόμενος στον jole7, ένα σχόλιο που αφορά τον τόπο μας και την πόλη μας, και πετάχτηκε και ο φαβέλας χωρίς πρόταση, παρά με μοναδικό σκοπό να θίξει τον συμπολίτη μας, ή καλύτερα να πω να θίξει το ανθρώπινο είδος. Όμως η ανάρτηση εδώ δεν αφορά ποδόσφαιρο. Ας περιοριστεί στα αθλητικά του.

  28. 😂😂😂😂 πόνεσε από τα γέλια η κοιλιά μου λέμε. Εδώ προσευχόμαστε στον Θεό να τον κάνει άνθρωπο, κι αυτός λέει δικηγόρος!!!!! Είναι πολύ φεύγα μιλάμε!!!!! Βάρεσε διάλυση εντελώς!!!😂😂

  29. Αγαπητέ κύριε 24/1 23:27, έχουμε ακούσει τα χίλια δυο εδώ, όπως: εμένα να ακούτε, θα σας στρώσω εγώ, ό,τι λέω είναι λίρα 100 κλπ. Όπως βλέπετε, απαντήσεις στις προκλητικές εκφράσεις του δεν λαμβάνει από απολύτως κανέναν, γιαυτό επεκτείνει τα σχόλιά του και σε άλλη θεματολογία. Και αυτό θα σας πρότεινα κι εγώ την πλήρη αδιαφορία. Εσείς ξέρουμε ότι ασχολείστε με τα της πόλης μας και μόνο και αυτό θέλουμε όλοι μας. Ελένη.

  30. Μην φοβαστε αγαπητή Ελένη δεν σας κλέβω την τέχνη του δικηγόρου !δικηγορος του διαβολου έχω γίνει πολλες φορές στον παρελθόν !Τον κύριο που μας λέτε δυστυχως δεν τον έχουν κάνει δήμαρχο στο Λουτρακι με τις τόσες γνώσεις που έχει σε όλα τα θέματα !μα σε όλα σας λέω !πως και δεν το είχε κανείς σκεφτεί !!Βεβαιως θέλω να σας στρώσω και να σας τα λέω όπως είναι όχι όπως θελτελε να τα βλέπετε !Το έχω γράψει και το ξαναγράφω Οποιος νομίζει ότι μπορεί να κάνει καλύτερα από όλους τους δημάρχους των τελευταίων 50 χρόνων να βάλει υποψήφιος !Στα λόγια όλοι πρώτοι!ξερολες και κριτική !Αλλιως να μην μας τα ζαλίζουν !!αν η γκρίνια και η μουρμούρα είναι ενδιαφέρον και ασχολούμαστε για τον τόπο πάω πάσο !!Εγω παντως αν ο συγκεκριμένος βάλει για δήμαρχος θα τον ψηφίσω με χέρια και πόδια !Να περάσει με εκτίμηση Αντρικος ο Lower

  31. Συνεχίζω την απάντηση στην Ελένη πριν αρχίσουν ο Αθανάσιος και οΙΜ να σας λένε μπράβο. Πάμε λοιπόν από την αρχή αγαπητή Ελένη μήπως έχετε ξεχάσει και να μαθαίνουν και οι νεότεροι. Αυτόν εσείς τον σκύλο βρίζατε παλιότερα στο μπλογκ και με το δίκιο σας το ίδιο έκαναν και πολλοί σχολιαστές και εγώ από ένα σημείο και μετά όταν μας έλεγε ότι κάνει τζιζζ και τέτοια. Τώρα τον υμνητε. Μην πω ότι εκεί που φτύνεις γλύφεις τώρα γιατί είναι λίγο σόκιν για μια κυρία αλλά έτσι ακριβώς είναι. Το θέμα δεν είναι η δική σου στάση απέναντι του αλλά ότι αυτός που εσύ νομίζεις ότι από λύκος έγινε αρνάκι τώρα από τότε μέχρι τώρα έχει μεταμφιεστει σε “κακό λύκο και προσπαθεί να φάει την κοκκνοσκουφιτσα. Τώρα κοκκνκοσκουφακη είμαι εγώ και δεν τρωγομαι εύκολα. Αυτός ο κακός ο λύκος κατάφερε με τα σχόλια του που δεν τα παίρνουν χαμπάρι όλοι να στρέψει όλους εναντίον μου με το να αροαζωμε με τους ανώνυμους. Αλλά αν έχει κότσια ας μας πει το γιατί. Σε ερωτήσεις δεν απαντάει ο δικός σας. Καλημέρα σας να περάσει παρακαλώ το μπλογκ

  32. Σκύλος, λύκος, αρνάκι, ίσως αργότερα και βίδρα, αρμαντίλλο, αλλά και τίγρις της Βεγγάλης. Τρικυμία εν κρανίω! Αλλά περιμένει κανείς διαφορετική απάντηση από κάποιον που συμβουλεύει τον εαυτόν του και τον καλησπερίζει φιλικά κι από πάνω; Αξιότιμη κυρία Ελένη, αν και εφόσον μου επιτρέπετε δηλαδή, μην δίδετε σημασία. Όσο δυνάμεθα να σας γνωρίζουμε από τις αναρτήσεις σας, δεν αμφιβάλλουμε ότι ο κύριος είναι απολύτως ανακριβής αν όχι και συκοφάντης σε όσα σας καταμαρτυρά. Με εκτίμηση και σεβασμό, Αθανάσιος Κ.

  33. Τέτοιες κουβέντες αλλού, γιατί εγώ ποτέ δεν σου έδωσα το δικαίωμα. Γιαυτό να προσέχεις τους οχετούς που βγάζεις και τις ψευτιές που εκστομίζεις σε παρακαλώ. Μπορεί στο παρελθόν να έχω διαφωνίσει με άλλους σχολιαστές αλλά ΟΥΔΕΠΟΤΕ τους έχω βρίσει. Και να μην με ξαναπείς “η φίλη μας η Ελένη” γιατί ούτε φίλοι ούτε γνωστοί υπήρξαμε ποτέ. Το καλύτερο απ’όλα είναι να μην ξαναναφερθείς στο όνομά μου για να μην με ρωτάει κιόλας μετά ο σύζυγός μου, τι έγραψες και σε πιάνει στο στόμα του αυτός ο είλωτας; Το παρατράβηξες τώρα με τέτοιες χυδαίες εκφράσεις, οπότε τέλος. Ποτέ μην αναφερθείς σε εμένα ούτε εδώ ούτε πουθενά αλλού.

  34. Ψευτιές δεν λέει οΑντρεας !!και να μην κάνετε τον δικηγόρο ουτε εσυ ουτε κανείς άλλος !Εαν έχει πρόβλημα αυτός με εμένα εσάς δεν σας πέφτει λόγος νομίζω !Αλλα αυτός έχει λερωμένη την φωλιά του και δεν μιλάει!!Καθετε και γελάει που μαλώνω εγώ με εσάς και με άλλους !Αυτος είναι άλλωστε ο σκοπός του και τον έχει επιτύχει !!καποτε των έβριζαν όλοι εκτός από εσάς που «διαφωνούσαμε»όπως μας λέτε που σας έλεγε κοσμητικά επίθετα !Δηλαδη εγώ ο Τάσος ο Κώστας Αγγελιδης που του βάζαμε τις φωνές τότε κάναμε λάθος !Τελος πάντων κυρία μου δεν βγάζουμε άκρη και ουτε οδηγεί πουθενά αυτο !ο καθένας να πω εγώ να κοιταει την πάρτη του και οι δικηγόροι δεν χρειάζονται !Σαε το ξαναλεω αυτο δεν χρειάζονται !να τα ακούει και ο Αθανάσιος αυτο !!

  35. Λοιπόν, ας αφήσουμε τους καβγάδες και να ηρεμίσουμε όλοι μας προτείνω εγώ, γιατί αυτά δεν βγάζουν πουθενά. Εμείς να ασχολούμαστε με τα της πόλης μας που είναι ένας επίγειος παράδεισος, παρά τα όποια προβλήματά της και ο φιλαράκος με την δική του πόλη-φαβέλα. Έτσι θα είναι όλα μια χαρά και πάλι. Καλή καρδιά.

  36. Αντρεα, καλησπερα. Γνωριζεις ποση συμπαθεια και εκτιμηση σου εχω. Ομως φιλε μου, εδω υπεπεσες σε ενα βαρυτατο ατοπημα και ολισθημα. Ειπες με εναν εντελως αναιτιο, οσο και αγαρμπο και αξεστο τροπο σε μια καθωσπρεπει κυρια εδω μεσα, οτι “εκει που φτυνει, εν συνεχεια γλειφει”!! Εμενα προσωπικα μου “χτυπησε” αυτη η φραση σου ιδιαιτερως ασχημα, και μου εκανε επισης τρομερα κακη εντυπωση, για να μην πω και τιποτα πιο βαρυ! Γι αυτο λοιπον, Αντρεα, επειδη ξερω οτι μεσα σου εισαι και πρωτος μαγκας και ανθρωπος καλοσυνατος, να βγεις σημερα, τωρα δημοσιως να ζητησεις μια μεγαλη “συγγνωμη” απο την αξιοσεβαστη σε ολους μας εδω στο LB, συναναγνωστρια, την κυρια Ελενη!! Φιλικα, Τ.Ζ.

  37. Aξιότιμε κύριε Αθανάσιε, σας ευχαριστώ για την παρέμβαση. Η συμβουλή σας περί αποχής είναι απολύτως σεβαστή, άλλωστε την ίδια συμβουλή έδωσα κι εγώ νωρίτερα στον αξιότιμο κύριο Π.Α. Ασφαλώς και θα ακολουθηθεί στο μέλλον, αφού δεν υπάρχει κάποια ενδιάμεση λύση. Απλά ήθελα να δώσω ένα οριστικό τέλος, ενοχλημένη από τις αισχρολογίες, τις ψευτιές και τις συκοφαντίες εις βάρος μου. Ελένη

  38. xmmm Μυρίζομαι Μιχαλάκη – Χαρούλα ποιος το έγραψε αυτό το σχόλιο.. (20:39) ……!!!!!Και πάλι του λέω ότι είναι μεγάλος ΞΕΥΤΗΛΑΣ……….

  39. Να το ξαναγράψω μήπως περάσει τώρα φίλε ΤΖ! Πρώτον δεν γνωρίζεις τι έχει προηγηθη πριν χρόνια στο μπλογκ με τους συγκεκριμένους σχολιαστές.άρα ότι συμβουλή μου δίνεις δεν είναι ασφαλείς. Εγώ και συγνώμη αν ήμουν λάθος θα ζητούσα για το άκομψο που έγραψα αλλά αν διαβάσεις το σχόλιο μου θα δεις ότι γράφω λίγο σόκιν για μια κυρία αλλά δεν μπορεί να γραφτεί διαφορετικά. Εγώ έτσι το είδα τότε φτύσιμο και από την κυρία και από άλλους σχολιαστές προς τον “κύριο” αυτόν. Τώρα τον γλύφει με τα ωραία λόγια που λέει. Απλό πράγμα. Δεν ξέρω αν περάσει η όχι το σχόλιο αλλά αφού η κυρία δεν επιθυμεί να ασχολούμαστε μαζί της το σέβομαι και την παρακαλώ και εγώ να μην με αναφέρει επίσης. Έτσι είναι το σωστό νομίζω. Άλλοι θα κρίνουν. Αντρέας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog