Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Πάπια κολυμπάει στον Κορινθιακό (video)

- Advertisement -

Και τι δεν έχουμε δει τελευταία στο αγαπημένο μας Λουτράκι.

Κατσίκες και γάτες που ξεβράζει η θάλασσα, άλογα να βολτάρουν στους δρόμους, αγριογούρουνα σε παιδικές χαρές, σκυλάκια, γατάκια που τα ψάχνουν οι ιδιοκτήτες τους, ανθρώπους να απολαμβάνουν την βόλτα τους στην παραλία καβάλα στο άλογο και πολλά άλλα!

Αυτό που δεν είχαμε δει έως σήμερα τουλάχιστον είναι το παπάκι που πάει στην ποταμιά. Η «δική μας» πάπια δεν πάει ποταμιά, πάει Κορινθιακό.

Εκπληκτοι λοιπόν έμειναν όσοι περπατούσαν στον παραλιακό πεζόδρομο του Λουτρακίου χθες το απόγευμα, αφού είδαν στα παγωμένα νερά της θάλασσας να κολυμπά μιά ….πάπια!!

Δείτε το βίντεο

 

 

Tροχαίο ατύχημα στο Κιάτο με ένα τραυματία (φωτό)

Απαγορεύεται αυστηρά – Η ανακοίνωση από το Δήμο Κορινθίων (video)

Καταγγελία αναγνώστη: Εικόνες εγκατάλειψης στο πάρκο και την παραλία Λουτρακίου (φωτο-video

 

 

- Advertisement -

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν ξερω αν ειναι και τοσο νοστιμη αυτη η Λουτρακιωτικη παπια, ξερω ομως οτι η αντιστοιχη της, η Καντονεζικη που εχω φαει σε Κινεζικο εστιατοριο της πρωτευουσης, ειναι απλως εκπληκτικη! Σας… το υπογραφω! Τ.Ζ.

  2. Βρε Χαρά να ήταν κανένα αγριογούρουνο η κανα άλλο ζωντανό να πω πάει στο καλό !!το παπάκι το παπί η πάπια 🦆🦆εκτός από την ποτάμια πάει και στην θαλλασα και στην λίμνη 🤪🤪Μπορεί να μην είναι πολυ συνηθισμένο στα μέρη μας αλλά εδώ στις παραλίες της Βρετανίας εκτός από τα γνωστά θαλασσοπούλια υπάρχουν και πάπιες και κύκνοι ακόμα !!😜Με εκτίμηση Αντρικος ο Ντόναλντ Ντάκ 🦆

    • Τι να κανουμε ρε Αντρεα ετσι ειναι αυτα, σε καποιες χωρες δεν ειναι συνηθισμενο να βλεπουν παπιες στην θαλασσα και σε αλλες δεν ειναι συνηθισμενο να βλεπουν τον ηλιο για 2η μερα σερι…

  3. 1050 εσύ κάνε την πάπια όταν μιλάει ο Αντρικός!! Από όλα έχει ο Αντρέας. Αθλητικά κοινωνικά σελεμπριτι για την φύση και ότι άλλο γουστάρεις. Θα μας πεις τώρα εσύ το παπάκι πάει στην ποταμιά να δούμε αν έχεις και καλή φωνή. 😂😂Ρε αδερφέ ΜΑΧ πως το ταίριαξες έτσι την πάπια με τον ήλιο. Ρε τι τραβάω ο γάβρος με εσάς εδώ μέσα 😂😂Αντε κουακ κουακ κουακ Αντρικός

  4. Γαύρος είναι η σωστή ορθογραφία της λέξεως, τόσοι κσι τόσοι στο είπαν, αλλά ακόμη δεν το κατάλαβες. Τέτοιος που είσαι, τέτοιες φαβέλες σου αξίζουν φιλαράκο.

  5. Κοιτα ρε πρόβλημα που έχει το νούμερο πως γράφω το γαβρος !!Οπως γουστάρω το γράφω όπως και το Βαγγέλη βαγκελη και τον Ανδρέα Αντρέα !να έρθει ο Μπαμπινιώτης να μου κάνει μυνηση !!Ρε πας καλά !Αντε μην φορτώσω πρωί πρωί με τον κάθε κομπλεξικό !Ναι ρε αυτο είναι κόμπλεξ που έχεις τι θα πω και τι θα γράψω !!Ακομα να μας απαντήσεις τι είναι όλες αυτές οι βλακείες που λες φαβέλες και βαζελες !!Σορρυ από τους υπόλοιπους σχολιαστές και το μπλογκ αυτο το άτομα έχει κόψει λουρί μιλαμε !Αντρικος ο φορτωμένος !!Μερικες φορές πρέπει να τα ακούνε μερικοί μερικοί γιατί αυτο ξεπερνάει τον γραφικο και πάει άλλου μετά !!

  6. Βλέπω να την τρώμε στο τελος την πάπια γεμιστή !!βρε Χαρά απάντησα στον άλλον τον γραφικό γιατί γράφω ετσι το γαβρος γιατί δεν το περασατε !ημαρτον !δηλαδη να αφήσω τον συγκεκριμένο σχολιαστη να μου τα πρήζει τα συκώτια και να μην του απαντήσω !μερικες φορές το θέλει ο οργανισμός μερικών το κράξιμο!!!Αντε θα το γράψω λίγο ποιο ήρεμο να το περάσετε μηπως το δει αυτός αλλά αυτός είναι καμένος από το κεφάλι μέχρι τα πόδια 😜😜Λοιπον το γαβρος το Βαγκελης και Αντρεας τα γράφω ετσι ποιο αντρίκια και να έρθει ο Μπαμπινιώτης να μου κάνει μυνηση !εσυ να ασχοληθείς με τα ψυχολογικά σου προβλήματα και άσε τον Αντρέα ήσυχο !Να περάσει Αντρικος ο γαβββββββββρος

  7. Η τρελα δε παει στα βουνα. Στα ποταμια παει, στις λιμνες, στους ανθρωπους, στις πεδιαδες, στις φαβελες, στα γηπεδα. Μη το ψαχνεις… τετελεσθαι.

  8. Πρώτη φορά ακούμε περί ανδρικής και γυναικείας ορθογραφίας. Εξωπραγματικόν! Ίσως κάπου καθ’οδόν του βίου του, ο κύριος έχασε τον αυτοπροσδιορισμό του και προσανατολισμό του και ψάχνει να τον καθορίσει, έστω και σε αυτήν την παρωχημένη ηλικία. Ας του ευχηθώ από πλευράς μου καλή επιτυχία στην μαραθώνια προσπάθειά του. Με εκτίμηση, Αθανάσιος Κ.

  9. Άκουσε ο φίλτατος Αθανάσιος Κ για ψητή πάπια και μας έκανε την τιμή να σχολιάσει και να πει ταδικα του !Λεω τα δικά του γιατί τα δικά μου για ακόμη μια φορά δεν τα καταλαβαίνει !Αυτο ελειπε να καταλάβει τον Αντρέα το γαβρο τον υποστηριχτή του Βαγκελα του Μαρινάκη !!»αντρικια που έγραψα αγαπητέ Αθανασία δεν εννοούσα φυσικα ανδρικό και γυναικείο που κατάλαβες εσυ !ποιο αντρίκια ποιο αρσενικό ποιο βαρβάτο αν θες !!Εγω τα γράφω όπως ακούγονται Αθανάσιε όχι όπως γράφονται !Αντε να στο αναλύσω !οταν λες γαβρος ακούγετε βρ οταν λες βαγγελης ακούγετε γκ !😜😜Σε έστειλα τώρα 😜😜Άσε μας φιλαρακο δεν βγαζεις άκρη με τον Αντρικό τον αντρικιο !Με εκτίμηση και αν την ψήσουμε την πάπια εισε καλεσμένος μου 😂😃

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog