Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Καστοριά: Ισχυρή έκρηξη ισοπέδωσε ξενοδοχείο (φωτο – video)

- Advertisement -

Ισχυρή έκρηξη περί τη 01:30 στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου «Τσάμης» στην Καστοριά είχε αποτέλεσμα το κτιριακό συγκρότημα να καταρρεύσει ολοσχερώς.

Δεν αναφέρθηκε κανένας τραυματισμός.

Αυτόπτες μάρτυρες μίλησαν για μικρές εστίες φωτιάς μετά την έκρηξη. Το τριώροφο ξενοδοχειακό συγκρότημα μετατράπηκε σε άμορφη μάζα.

Στο σημείο έφτασαν οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας Καστοριάς, ενώ άνδρες της αστυνομίας απέκλεισαν την περιοχή προληπτικά για λόγους ασφαλείας.

Γυαλιά, θραύσματα, μεταλλικά αντικείμενα του ξενοδοχείου διασκορπίστηκαν σε ακτίνα τουλάχιστον 80 μέτρων.

Η αστυνομία απέκλεισε, επίσης προληπτικά, κεντρικό οδικό άξονα που οδηγεί στην πόλη της Καστοριάς και περνά σε μικρή απόσταση από το ξενοδοχείο.

Από την Περιφερειακή διεύθυνση της πυροσβεστικής υπηρεσίας Δυτικής Μακεδονίας και την αστυνομία Καστοριάς έγινε γνωστό πως ο ιδιοκτήτης της μονάδας διαβεβαίωσε ότι το ξενοδοχείο τον τελευταίο χρόνο δεν λειτουργούσε, ήταν κλειστό, δεν υπήρχε κανείς στην εγκατάσταση.

Το ξενοδοχείο «Τσάμης», δυναμικότητας 80 κλινών, θεωρείται εμβληματικό τουριστικό συγκρότημα της Καστοριάς. Βρίσκεται κοντά στη λίμνη και έχει πολύ καλή θέα στην ακριτική πόλη.

Έρευνα για τα αίτια της καταστροφής του ξενοδοχείου διενεργούν η πυροσβεστική και η αστυνομία.

Με πληροφορίες: cnn.gr, ert.gr

Λουτράκι: Yπάρχουν και όρια! 

Μονάδα Αεροπορικών Ειδικών Επιχειρήσεων εγκαθίσταται στα Μέγαρα – Επιθεώρηση από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ

Γ.Ψυχογιός: Οριζόντια στήριξη των μικρομεσαίων τώρα, πριν τα μαζικά λουκέτα! 

Οι ανατροπές στις φορολογικές δηλώσεις 2021 και οι αλλαγές στην κλίμακα φορολογίας

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μια μικρη διορθωση του κειμενου: Το ξενοδοχειο “Τσαμης” δεν ηταν δυναμικοτητας 80 κλινων, αλλα διεθεται 80 δωματια και 155 κλινες και αποτελουσε ενα απο τα μεγαλυτερα ξενοδοxεια της δυτικης Μακεδονιας, χτισμενο στα τελη της δεκαετιας του ’70. Τ.Ζ.

  2. Ρε αδερφε ΤΖ να σου κάνω μια ερώτηση !!Εχω παρατηρήσει ότι έχεις πολλες γνώσεις γύρω από ξενοδοχειακές μονάδες και τέτοια στυλ και σχολιαζεις σε τέτοια άρθρα του μπλογκ !!Η εργασία σου έχει τίποτα σχέση με ξενοδοχειακές επιχειρήσεις η τα γκουγκλαρεις 😜😜😜Τελος πάντων η επικαιρότητα τρέχει και κάθε 10 λεπτά κυριολεκτικά ακούς και κάποιο μπαμ καλή ώρα σαν την έκρηξη εδώ !!Αντζελα Δημητρίου φίλε μου καλε έχει λέει και αυτή σεξουαλικη παρενόχληση !!Την περιμενε λέει ένας έξω από το σπίτι της και δεν λέω τι έκανε θα το έχεις δει πιστευω 😂😂Ρε χαμός γίνετε αδερφε ευτυχως που δεν έγινα ηθοποιός και ιστιοπλόος 😂😂Καλησπερα σε όλους ερχετε και του Αγίου Βαλεντινου ♥️♥️♥️♥️

  3. Και η Καστοριά είναι πανέμορφη πολη που σου φτιάχνει την διαθεση να βρίσκεσαι και να ζεις. Δεν ειναι φαβέλα να σε κάνει μουντρούχα και ζοχάδα όλη την ώρα και να τη βρίσκεις μόνο νε το να προκαλείς συνομιλητές για καβγά επειδή δεν απαντούν σε ποδοσφαιρικά κατάπταιστα σχόλια. Γενικώς, στην Καστοριά δεν στην βαράει ποτέ.

  4. Εκτός από μπιπ εισε και κουτός !ποιος προκαλεί συνομιλητή ?Εγω ?Εσυ δεν προκαλείς με αυτά που γράφεις !Ρε όχι φρούτο που λέει ο τζιζζ εισε εσυ αλλά φαινόμενο !Για τα ποδοσφαιρικα μου σχόλια ποιος να απαντήσει ρε αμπαλε αντιολυμπιακε Έχουν να πουν κάτι !μπορουν να τα βάλουν ποδοσφαιρικα μαζί μου κανείς !!Ο Αντρεας είναι ο ποιο χαρούμενος διασκεδαστικός και έξω ζωή άνθρωπος και θα μου πεις εμένα μουντρουχα α και ζοχάδα !!!Ακου να δεις ποιοι μιλάνε για ζοχάδα που τους φταίνε όλα από τις πέτρες που πέφτουν στον Ισθμό μέχρι τα μαντηλακια που φοράει ο Δήμαρχος !!Φρουτα και μάλιστα σάπια είστε εσεις αλλά σαν τα μούτρα σας ο Αντρεας δεν γίνετε !ωριστε ζοχαδιάστηκα πάλι με τον φαβέλα τον βαζελα !Αντε γεια δεν έχει Αντρικό με εκτίμηση σήμερα 😎

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog