Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Μίλησε με αποδείξεις ο Ζερβός: O Δήμαρχος μας είπε ψέμματα (video)

- Advertisement -

O επικεφαλής του συνδυασμού ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΥΘΥΝΗΣ κ. Κων/νος Ζερβός, στην τοποθέτησή του, στο δημοτικό συμβούλιο της 1ης-2-2021,αρχικά, αναφέρθηκε στο αίτημα του loutrakiblog.gr για πρόσβαση στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου και εξέφρασε την απορία εαν αυτό γίνεται πεισματικά ή αν υπάρχει πραγματικός λόγος που δεν δίνεται η πρόσβαση, αφού καλό είναι όπως είπε να υπάρχει απρόσκοπτη ενημέρωση .

Επισήμανε δε, ότι με την προηγούμενη εταιρεία που κάλυπτε τις συνεδριάσεις υπήρχε πρόσβαση. Τώρα γιατί όχι; 

Στη συνέχεια ο κ. Ζερβός επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του loutrakiblog.gr (ότι το καζίνο Λουτρακίου δεν έχει άδεια καταλληλότητας) και τόνισε πως είχε αποστείλει μέηλ στην ΕΕΕΠ για το θέμα αυτό, ρωτώντας αν υπάρχει άδεια.

Η απάντηση της ΕΕΕΠ είναι αρνητική.

Ο κ. Ζερβός στο πλαίσιο της υγιούς αντιπολίτευσης, των αποδείξεων όσων ισχυρίζεται και απαντώντας στο δήμαρχο, αποκάλυψε ότι η Εστερ Γιανγκ, η εταιρεία που είχε εκπονήσει μελέτη για την Κοινοπραξία πριν από χρόνια, φυλάσσει στα αρχεία της τη μελέτη, αλλά αν δεν πληρωθεί, δεν παραδίδεται στους εντολείς.

Ο δήμαρχος σε προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο είχε ισχυρισθεί ότι η Εστερ Γιανγκ δεν έχει πλέον τη μελέτη, διότι καταστρέφει τα αρχεία της όταν παρέλθουν 5 έτη.

Ο δήμαρχος αν δεν ξεπερνάει, αγγίζει τα όρια της παράβασης καθήκοντος, τόνισε καταλήγοντας ο κ. Ζερβός

 

Δείτε ολόκληρη την τοποθέτηση του κ. Ζερβού στο video που ακολουθεί 

 

Λουτράκι: Πρόταση γάμου στο Δημήτρη Βασιλείου ζωντανά στο δημ.συμβούλιο (video)

Λουτράκι: Yπάρχουν και όρια! 

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κύριε Ζερβέ, σίγουρα είδατε την ερώτησή μου. Περιμένουμε λοιπόν μια υπεύθυνη απάντηση από τα χείλη σας αν εσείς που κατηγορείτε για ψεύτη τον δήμαρχο είσαστε φιλαλήθης. Θα μας απαντήσετε ή να περάσει στα μουλωχτά;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog