Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κόρινθος: Ρομά προκάλεσαν επεισόδια και φθορές στις φυλακές ανηλίκων (φωτο)

- Advertisement -

Για πολλοστή φορά, ομάδες Ρομά, δημιουργούν προβλήματα, προκαλώντας φθορές στο κατάστημα κράτησης ανηλίκων Κορίνθου.

Με εντολή του Αστυνομικού Διευθυντή Κορινθίας, κ. Χαράλαμπου Τετράδη, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν αμέσως στις φυλακές, όπου με την άμεση επέμβασή τους, τα επεισόδια σταμάτησαν…

Οι κάτοικοι της περιοχής εκφράζουν φόβους για την ασφάλειά τους, καθώς οι φυλακές βρίσκονται εντός κατοικημένης περιοχής, στο κέντρο της πόλεως.

 

Διώρυγα Κορίνθου: Δείτε εικόνες από τη μεγάλη κατολίσθηση

Ο L.T.O στα επίσημα εγκαίνια της έκθεσης Virtual Greek Panorama

Survivor: Δείτε πως θα βρείτε όλες τις πίστες και τις εγκαταστάσεις στο google earth

Πέθανε ο σπουδαίος ηθοποιός Κρίστοφερ Πάλμερ

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ποιός θα πληρώσει τις ζημιές? Ο Τσίπρας? Οι αριστεράτζες μιλάνε για δικαιώματα και καλύτερες συνθήκες διαβίωσης των κρατουμένων, ενώ αυτοί ως κυβέρνηση ουδέποτε έκαναν τίποτε για να τις καλυτερεύσουν, παρά μόνο να τους απελευθερώνουν. Ποιές καλύτερες συνθήκες όμως? Αυτοί καταστρέφουν ό,τι τους παρέχεται και θέλουν κι άλλες? Υπάρχουν νόμοι να κλείνουν στις φυλακές όσους παρουσιάζουν αντικοινωνική και παραβατική συμπεριφορά. Αν δεν τους αρέσουν οι συνθήκες, να φροντίζουν να μην κλέβουν, σκοτώνουν, βιάζουν.

  2. Και γιατί δεν αλλάζει τον ΚΑΚΌ νόμο του ΣΥΡΙΖΑ η Ν. Δ.? Τώρα που έχει και την πλειοψηφία κιόλας, γιατί οι επόμενες εκλογές θα είναι με απλή αναλογική. Αλλά μάλλον δεν έχει κάτι με ουσία και το αφήνει όπως είναι. Αλήθεια; εκείνος ο υπαρχηγος της χ. α. που βρίσκεται; ακόμα να τον συλλάβει η υπουργαρα Κος Χρυσοχοιδης;

  3. Τωρα αδελφε 19.42 έγιναν και χειρότερα τα πραγματα, αφου απαγορεύονται οι απελάσεις αλλοδαπών με δικαστικές αποφάσεις, ακόμη κι αν έχουν ποινικό μητρώο. Κατά πόδας σύριζα και η Ν.Δ. Τωρα οι αλλοδαποι θα ξέρουν πως αν πατησουν το πόδι τους σε ελληνικο εδαφος, στην χειροτερη μενουν Ελλάδα, στην καλύτερη πάνε βόρρια Ευρώπη. Ας μας ερθουν και οι ρομά άλλων κρατών να κονομίσουν. Θα γίνουμε μειονότητα στην χώρα μας.

  4. Δε διαφωνώ σε τίποτα φίλε μου. Αυτοί οι ρομα είναι μεγάλη πληγή αλλά με όλες τις κυβερνήσεις περνάνε καλά εις βάρος του υπολοιπου πληθυσμού. Αυτό που με νευριάζει είναι ότι κάποιοι προσπαθούν να μετατοπισουν τις ευθύνες τους και να ρίξουν όλο το ανάθεμα στον σύριζα λες και αυτοί δεν κυβέρνησαν ποτέ αυτή τη χώρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog