Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Βάζει «μπουρλότο» η Μαρία. «Οχι» στη συνάντηση με Ασημακόπουλο

- Advertisement -

Σε εντελώς διαφορετική κατεύθυνση, κινείται η παράταξη της κ. Μαρία Πρωτοπαππά, από την υπόλοιπη αντιπολίτευση..

Η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κάνει λόγο για θεσμική εκτροπή

 

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση

 

   Θεσμική εκτροπή;

“Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου 2021
Αξιότιμοι κύριοι/κυρίες,

Σε συνέχεια της προηγούμενης επιστολής μου, θα ήθελα να σας προσκαλέσω σε μια ενημερωτική συνάντηση αναφορικά με τα θέματα του Casino Λουτρακίου μαζί με όλους τους αρχηγούς των δημοτικών παρατάξεων την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 17.00 μ.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Λουτρακίου.
Είναι αυτονόητο ότι είναι στην απόλυτη διακριτική σας ευχέρεια στην συνάντηση να παρευρίσκεται και όποιος σύμβουλος επιθυμείτε εσείς από την δημοτική σας παράταξη.

Με εκτίμηση,
Ασημάκης Ασημακόπουλος ”

Χθες (9-2-2021) ο κ. Ασημακόπουλος ενημέρωσε τηλεφωνικά ότι ο τόπος άλλαξε και η ενημέρωση θα γίνει στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο.”

*****************

Στις προσκλήσεις του “οικοδεσπότη” κ. Ασημακόπουλου, ευτυχώς ή δυστυχώς και χωρίς να αμφισβητούμε τις καλές προθέσεις του, είμαστε αναγκασμένοι να μην ανταποκριθούμε.

Πρωτίστως, διότι η συμμετοχή μας σε συνάθροιση πλέον του επιτρεπομένου αριθμού και η μετάβασή μας σε αυτή, συνιστά παραβίαση των μέτρων κατά της πανδημίας και οφείλουμε να δίδουμε το παράδειγμα τηρήσεως και όχι να μηχανευόμαστε προφάσεις και τρόπους παραβιάσεώς τους.

Βασικά όμως, γιατί δεν επιθυμούμε να συνεργήσουμε στις επιλογές εκείνων που με δική τους ευθύνη συμβάλουν στην συνέχιση της δεινοπαθημένης πορείας αυτού του δήμου και εκείνων που απεργάζονται συστηματικά την απώλεια του θεσμικού τους ρόλου.

Για τον λόγο αυτό, είμαστε αναγκασμένοι να ρωτήσουμε δημόσια τον κ. δήμαρχο και τον κ. πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου:

Από πότε και με ποιά διαδικασία παρέδωσαν την διαχείριση ή την χρήση του δημαρχείου, της αίθουσας του δημοτικού συμβουλίου και του Συνεδριακού Κέντρου στον κ. Κόμερ, ώστε να καλεί ο κ. Ασημακόπουλος, ως οικοδεσπότης, όποιους επιθυμεί και τον ίδιο τον κ. δήμαρχο στις αίθουσες αυτές;

Θα επαναλάβουμε δημόσια για μια ακόμη φορά, ότι:

Ούτε τις επενδύσεις αποκρούουμε, ούτε a-priori την μετατροπή της κοινοπραξίας σε Α.Ε.
Καλοδεχούμενες οι επενδύσεις και πρώτοι θα ευχαριστήσουμε και θα επαινέσουμε τον επενδυτή, όταν τις δούμε.

Πριν από κάθε ενημέρωση πρέπει να δοθούν σαφείς απαντήσεις και να υπάρξουν δεσμεύσεις για τις οικονομικές εκκρεμότητες μεταξύ Τουριστικής – Κοινοπραξίας – CLUB HOTEL

Είναι απαραίτητη συμμετοχή των εκλεγμένων και των αρμοδίων θεσμικών οργάνων (διαπαραταξιακής επιτροπής-Τουριστικής) σε όλες τις διαδικασίες.

Περιμένουμε τον κ. δήμαρχο και πρόεδρο της Τουριστικής να ψελλίσει επιτέλους τον δικό του λόγο, να υπερασπιστεί το λειτούργημά του και να παρουσιάσει τεκμηριωμένη οικονομοτεχνική και νομική μελέτη για την μετατροπή.

Και τέλος, περιμένουμε μια πειστική απάντηση, γιατί όλη αυτή η βιασύνη για την μετατροπή, όταν υπό τις παρούσες συνθήκες είναι αδύνατη και όταν εξαρτάται από προϋποθέσεις μέλλουσες και αβέβαιες;

Θέλουμε να ελπίζουμε ότι όσοι αρνούνται να δουν την πραγματικότητα δεν ανεβαίνουν στο κλαδί που πριονίζει ο ξυλοκόπος.-

Λουτράκι 10-2-2021
Η επικεφαλής της παράταξης
Μαρία Πρωτοπαππά

 

Συλληπητήρια επιστολή του Ιατρικού Συλλόγου για το θάνατο του πνευμονολόγου Απ. Μανιά

Εξιχνιάστηκαν δέκα περιπτώσεις κλοπών στην Κορινθία

Θεσσαλονίκη: Θρίλερ με την εξαφάνιση του ράπερ Lamanif

Αρχίζει στο Βραχάτι Κορινθίας το έργο της προστασίας των ακτών

Με επιτυχία η διενέργεια δωρεάν rapid test στο Λουτράκι (φωτο

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν νομιζω να μην εχει ενημερωθει η Αστυνομια και η Εισαγγελια για την “ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ” του οικοδεσποτη κ.Ασημακοπουλου!!!!!!!!!(?)ΚΑΙ να πραξει τα ΠΡΕΠΟΝΤΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog