Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Καταγγελία Δημήτρη Μπίτζιου: Φέρτε γιατρούς στα χωριά της Κορινθίας (video)

- Advertisement -

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας του Δήμου Κορινθίων, κ. Δημήτρης Μπίτζιος, ως γωστόν είναι ένας άνθρωπος που δεν «χαϊδεύει» αυτιά και δεν «μασάει» τα λόγια του.

Με παρρησία καταγγέλει τον Διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοπονήσου (ΥΠΕ) , κ. Γιάννη Καρβέλη διότι άφησε χωρίς γιατρό τους κατοίκους των χωριών της Κορινθίας.

Αναφέρει ακριβώς ο κ. Μπίτζιος

ΝΤΡΟΠΗ  Καταγγέλλω τον υπεύθυνο της έκτης ΥΠΕ Κύριο Καρβέλη, γιατί έχει αφήσει εννιά χωριά στο Δήμου Τενέας χωρίς Αγροτικό γιατρό. Καλώ άμεσα τους υπεύθυνους για την επίλυση του προβλήματος.

Η ταλαιπωρία και τα παράπονα των ηλικιωμένων  είναι πολλά ..

 

 

Το πρόβλημα δεν σταματάει εκεί. Οπως έγραψε πριν καιρό το loutrakiblog.gr (το θέμα έφτασε και στη Βουλή) απομακρύνθηκαν οι γιατροί του ιατρείου της Περαχώρας Λουτρακίου και των Αγίων Θεοδώρων ...

Το ίδιο πρόβλημα υπάρχει και στον Αγιο Βασίλειο Κορινθίας.

Στην εποχή της πανδημίας αντί να στελεχωθούν τα περιφερειακά ιατρεία, όχι μόνο αποστελεχώνονται, αλλά κλείνουν οριστικά!

Τα προηγούμενα χρόνια η ενίσχυση του ιδιωτικού τομέα και η αποστελέχωση του δημοσίου, συνοδευόμενη και από την υποβάθμιση των Κέντρων Υγείας, ως πρωτογενείς μονάδες, δημιούργησαν ένα κενό στην κάλυψη των αναγκών, ένα κενό που η πανδημία κατάφερε να αναδείξει με το χειρότερο δυνατό τρόπο.

Μαζική μετακίνηση των γιατρών από τα Περιφερειακά Ιατρεία και τα Κέντρα Υγείας σε Νοσοκομεία, με αποτέλεσμα να καταρρέει η πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, σε καιρό πανδημίας ,αφήνοντας στο έλεός της, τους πολίτες...

 

Λουτράκι: ‘Εκλεισε το δημοτικό ιατρείο στην Περαχώρα. Χωρίς γιατρό οι κάτοικοι

Ντροπή! Κλειστό λόγω έλλειψης ιατρού το Περιφερειακό Ιατρείο των Αγίων Θεοδώρων (φωτο)

Αν. Γκιολής: Δεσμεύτηκε να λειτουργήσουν τα ιατρεία της Περαχώρας και των Αγίων Θεοδώρων (ηχητικό)

 

 

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τι να κάνει ο άνθρωπος ρε συ μπίτζιε, να γεννήσει γιατρους για να ικανοποιησει το αιτημα σου? Ρε τι παθαμε, ο καθενας με το μακρυ του και το κοντο του…

  2. Ζουμε στη μακραν ωραιοτερη χωρα του κοσμου με το πιο αχρηστο, αλογικευτο και παρανοικο(διακομματικως και διαχρονικως) πολιτικο προσωπικο, δυστυχως! Κατα τα αλλα, η διπλη μασκα μας μαρανε… Τ.Ζ.

  3. Ζουμε στην ομορφοτερη χωρα του κοσμου και με τις ωραιοτερες γυναικες του κοσμου(!) αλλα δυστυχως διοικουμαστε διαχρονικα και διαπαραταξιακα απο ενα αχρηστο, ασοβαρο, αλογικευτο, οσο και αλλοπροσαλλο πολιτικο προσωπικο… Τ.Ζ.

  4. Μπίτζιο βάλε δημαρχος λουτρακίου στις επομενες να εκλεγεις με τη μία. Θα σκυλιάσει η ανερχόμενη δυναμη και καλά, ο κωστάκος μας. Ξυδακι ομως..

  5. 😂😂 Α ρε ΤΖ 😂😂Σε πάω πάντως. Αν δεν λες για τον Μαρινακη θα λες για γυναίκες. Το πήρες από εδώ το πηγές από εκεί το έφερες στις ομορφωτερες γυναίκες 😅😅Συμφωνο για την πολιτική πλευρά του σχολίου σου αλλά όπως λένε πίσω από έναν μεγάλο άντρα κρύβετε μια γυναίκα η κάτι τέτοιο. Να με συμπαθας δεν το θυμαμε ακριβώς πως το λένε αυτό. 🙄🙄🙄Και οι πολιτικοί στην συγκεκριμένη περίπτωση έχουν κάποια δυναμική κυρία δίπλα τους 😳😳Καλησπέρα ΤΖ Αντρικός

  6. Φιλε Αντρεα, να ξερεις οτι συνηθιζεται στη ζωη μας πολλες φορες μια γοητευτικη, ελκυστικη και ωραια γυναικα να εμπνεει εναν ανδρα, στο να της γραφει, η και στο να της λεει πολλα… Μην παει το μυαλο σου πουθενα, εξαλλου δεν αναφερομαι σε καποια συγκεκριμενα, αλλα ομιλω γενικα…!! Τ.Ζ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog