Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κρούσμα κορονοϊού στο Γυμνάσιο Λουτρακίου

- Advertisement -

Το τμήμα Γ5 του Γυμνασίου Λουτρακίου θα παραμείνει κλειστό για 15 ημέρες λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος covid.

Τα μαθήματα θα διεξαχθούν διαδικτυακά.

Το κρόύσμα σύμφωνα με πληροφορίες του loutrakiblog.gr αφορά μια 15χρονη κοπέλα με ήπια συμπτώματα. Η οικογένειά της τέθηκε σε καραντίνα όπως προβλέπουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

 

Συγκινούν με το μήνυμά τους οι άνθρωποι της εστίασης – ΒΙΝΤΕΟ

Κορονοϊός: 15 κρούσματα στην Κορινθία

Ποιο 5G;; Η Ευρώπη «ξύνει» την επιφάνεια του 6G

Κορονοϊός: 27 θάνατοι, 320 διασωληνωμένοι και 1.400 νέα κρούσματα

- Advertisement -

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ρε είστε σοβαροί μόνο το τμήμα θα κλείσετε αυτό το παιδί μέχρι μα μάθει ότι ήταν μεκορονοιο βγήκε στο διάλειμμα μίλησε με άλλα παιδιά.δεν καταλαβαίνετε την σοβαρότητα του θέματος.όπως και στο δημοτικό Τα ίδια πρέπει να ισχύουν.

  2. Πρωτα απ ολα περαστικα στο παιδι !! Δευτερον..τι εγινε ; τα κανατε πανω σας; ωραια! γιατι τα παιδια αν τα δειτε εξω οταν σχολανε αρκετα δεν φορανε μασκες κ καθονται παρεϊτσες . Οι γονεις να τους δωσουν να καταλαβουν οτι πρεπει να προσεχουν.Το ενα κρουσμα θα βγαλει 4-5 τουλαχιστον και αυτο μετα θα πολλαπλασιαζεται !Κοντοζυγωνει το τοπικο λοκνταουν εξαιτιας των ανευθυνων που δεν πιστευουν κ δεν προσεχουν .

  3. Περαστικά σε όλα τα παιδιά.δεν φταίνε αυτά αλλα οι ανεύθυνοι γονείς.Κοιταχτε πάρτε άμεσα και σωστά μέτρα γιατί όπως έλεγε και ο κύριος δήμαρχος το Λουτράκι είναι καθαρό από ιούς αλλά μάλλον κοιμόταν τον ύπνο του δικαίου.

  4. Ας μην μας πιάνει πανικός.Το τμήμα έχει κλείσει.Έχουν ακολουθηθεί τα πρωτόκολλα όπως μας ενημέρωσε ο σύλλογος γονέων, πέραν του δέοντος και μάλιστα ο δήμος μας προχώρησε και σε απολύμανση του σχολείου.Μην ξεχνάμε πως τα παιδιά κάθε τάξης κάνουν διάλειμμα ξεχωριστά επομένως ελαχιστοποιούνται οι πιθανότητες να έχουν έρθει σε επαφή με παιδιά άλλων τάξεων πχ Α’ και Β’ γυμνασίου.

  5. Ας μην μας πιάνει πανικός.Το τμήμα έχει κλείσει.Έχουν ακολουθηθεί τα πρωτόκολλα όπως μας ενημέρωσε ο σύλλογος γονέων, πέραν του δέοντος και μάλιστα ο δήμος μας προχώρησε και σε απολύμανση του σχολείου.Μην ξεχνάμε πως τα παιδιά κάθε τάξης κάνουν διάλειμμα ξεχωριστά επομένως ελαχιστοποιούνται οι πιθανότητες να έχουν έρθει σε επαφή με παιδιά άλλων τάξεων πχ Α’ και Β’ Γυμνασίου.Ελίζαμπεθ

  6. Ας μην μας πιάνει πανικός. Το τμήμα έχει κλείσει. Έχουν ακολουθηθεί τα πρωτόκολλα όπως μας ενημέρωσε ο σύλλογος γονέων, πέραν του δέοντος και μάλιστα ο δήμος μας προχώρησε και σε απολύμανση του σχολείου.Μην ξεχνάμε πως τα παιδιά κάθε τάξης κάνουν διάλειμμα ξεχωριστά επομένως ελαχιστοποιούνται οι πιθανότητες να έχουν έρθει σε επαφή με παιδιά άλλων τάξεων πχ Α’- Β’

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog