Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Υπόκλιση Ναδάλ στον Τσιτσιπά : Ηττήθηκα από έναν εκ των κορυφαίων

- Advertisement -

Μπράβο του, ήταν καλύτερος στα κρίσιμα σημεία, δήλωσε για τον έλληνα πρωταθλητή ο Ράφα Ναδάλ.

Ούτε ατυχία ούτε τραυματισμοί ούτε η… μοίρα ούτε η κακή μέρα.

Απλώς η αναγνώριση σε ένα σπουδαίο αντίπαλο.

Ο Ράφα Ναδάλ απέδειξε και στις δηλώσεις του πόσο σπουδαίος αθλητής είναι.

Και… υποκλίθηκε στον Στέφανο Τσιτσιπά, αποκαλώντας τον έναν εκ των κορυφαίων στον κόσμο.

«Έφταιξαν κάποιες λεπτομέρειες. Έχασα μερικές ευκαιρίες στο τάι μπρέικ, που δεν έπρεπε να τις χάσω, αν ήθελα να κερδίσω. Ο Τσιτσιπάς έπαιξε εξαιρετικά από το 3ο σετ και μετά. Έχασα την ευκαιρία να βρεθώ ξανά στα ημιτελικά. Μπράβο του, ήταν καλύτερος στα κρίσιμα σημεία»

δήλωσε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Στο 4ο και το 5ο σετ έπαιξε σε πολύ υψηλό επίπεδο και έκανα κάποια κρίσιμα λάθη. Πρέπει να πάω στην προπόνηση και να βελτιωθώ. Ήμουν κοντά, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό».

Στη συνέχεια, σε ερώτηση που του έγινε για το αν υπάρχει η… κατάρα της Αυστραλίας για τον ίδιον, απάντησε:

«Όχι, όχι, όχι. Κάποιες φορές τα πράγματα πάνε καλά, άλλες όχι. Δυστυχώς για εμένα, εδώ είχα περισσότερους τραυματισμούς, σε σχέση με άλλα μέρη. Όμως, σήμερα δεν νιώθω άτυχος. Έχασα από έναν εκ των κορυφαίων παικτών».

Τέλος, τόνισε:

«Σωματικά δε νιώθω ούτε φανταστικά ούτε άσχημα. Έκανα λάθη στο τάι μπρέικ, που δε θα έπρεπε να έχω κάνει».

πηγή

Δημήτρης Βασιλείου: «άνευ όρων και άρον – άρον» μετατροπή της Κοινοπραξίας 

Παράδοση υλικού σε σχολεία της Κορίνθου 

Γ.Ψυχογιός: Πάρτε πίσω την απόφαση που περιλαμβάνει στα 5.000 Ευρώ την ενίσχυση αναδιάρθρωσης αμπελώνων και δώστε άμεσα έκτακτη ενίσχυση στον κλάδο. 

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σωστος ο Ραφαελος !!Ετσι εινα στα σπορ !Και η νίκη και η ήττα μέσα στο πρόγραμμα !!Και οταν ξερεις και να χάνεις και να κερδίζεις ξερεις να κανείς και τις ανάλογες δηλώσεις !Γενικα μιλάω όπως κάνω πάντα και αυτο υσχιει σε όλα τα σπορ !Τενις μπάσκετ ποδόσφαιρο η νίκη και η ήττα είναι ίδια !Δεν κερδίζει επίσης πάντα ο καλύτερος αλλά οποιος είναι στην καλή μέρα που λένε ,τυχερος ,αν προτιμάτε και εκμεταλλεύετε τα λαθάκια του αντιπάλου !Σε όλα τα σπορ μέσα στο ματς γίνονται λαθάκια !οταν τα εκμεταλλευτείς σίγουρα θα κερδίσεις και καλύτερο αντίπαλο !!Ευχες για καλύτερα αποτελέσματα και νίκες στον Τσιτσιπα και καλό κέρδος !Τατσίμπησε τα 5,5 κατοστάρικα για την νίκη !Να τα λεμε και αυτά !!Αντρικος 🎾🎾

  2. Μια διορθωση στο 18:15. Ασφαλως και Τσιτσιπας ονομαζεται ο κορυφαιος μας τεννιστας και οχι βεβαια Τσιτσιπρας!! Εχω την εντυπωση οτι ηρθε η ωρα να αντικαταστησω οποσδηποτε τους οφθαλμικους φαρους επαφης! Τ.Ζ.

  3. Έλα μωρέ Τ.Ζ. κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις. Ο Στέφανος πήρε σε ένα ματς 32,5 φορές παραπάνω από όσα βγάζει άλλος σε έναν ολόκληρο χρόνο. Απλή αριθμητική. Και κλάααααμα η κερία…!

  4. 6500 χιλιάδες νεκροί στο Καταρ στα 10 χρόνια που φτιάχνουν τα έργα για το Μουντιάλ !!Ειχα διαβάσει και δει κάτι ρεπορτάζ πριν λίγα χρόνια για όλους αυτούς τους φουκαράδες που τους έχουν οι κελεμπίες σαν τα ζώα κυριολεκτικά να δουλεύουν σε συνθήκες και περιβάλλον που μπορείτε να καταλαβαιτε επικρατούν εκεί !Ποιος όμως να πει και να ζητήσει εξηγήσεις και από ποιους !??

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog