Χάθηκε η μπάλα στο Λουτράκι! Είδαμε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, ένα ακόμα ένταλμα πληρωμής, με ημερομηνία 17-02-2021 και αιτιολογία «ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ»….

Μετά το σάλο που δημιουργήθηκε,για τα 12.000 ευρώ που στοίχισαν οι διαδικτυακές χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις (!!!) και τα κάλαντα της φιλαρμονικής μας, ,με απόφαση του δημάρχου Γιώργου Γκιώνη και απευθείας ανάθεση στο σύλλογο ΦΙΛΩΝ ΜΟΥΣΙΚΗΣ, ποτέ δεν πήραμε σοβαρή επίσημη απάντηση , αλλά δεν το ξεχάσαμε.

Προκαλώντας για μια ακόμα φορά το κοινό αίσθημα η δημοτική αρχή, εκδίδει ένταλμα πληρωμής το Φεβρουάριο, αξίας 1.899.68 ευρώ! για τα χριστούγεννα…

Ερώτημα 1ο

Πότε θα ενημερώσει η δημοτική αρχή τους δημότες που διατέθηκαν τα χρήματα των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων

Ερώτημα 2ο

Μήπως τα 1.899.68 ευρώ αφορούν την διαδικτυακή εκδήλωση του συλλόγου ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου; (Συναυλία με το Βαγγέλη Γερμανό και ντόπιους καλλιτέχνες). Αν όχι, πόσο κόστισε η συγκεκριμένη εκδήλωση;

Eρώτημα 3ο

Γιατί δεν δόθηκαν στο δημοτικό σύμβουλο κ. Βασίλη Βασιλείου τα παραστατικά που ζήτησε για τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις. ( Ο μαέστρος κ. Μαυρόπουλος σε συνέντευξή του σε κορινθιακό ραδιόφωνο, είπε ότι τα παραστατικά είναι στην διάθεση όλης της αντιπολίτευσης, αλλά δεν τα έδωσε ποτέ, όταν του ζητήθηκε)

Ερώτημα 4ο

Σε τι αφορούν τα 16.000 ευρώ ένταλμα πληρωμής για τη Μουσική Σχολή. Είναι οι αμοιβές των καθηγητών;

 

Δείτε τα έγγραφα

χριστουγεννιατικες εκδηλωσεις

 

μουσικη σχολη

 

Λουτράκι: Μας τα «έψαλλαν» και μας χρέωσαν 2.000 ευρώ !

Λουτράκι: 10.000 ευρώ για τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

Λουτράκι: Ακούσατε χριστουγεννιάτικα τραγούδια στους δρόμους;; 3.000 ευρώ τα πληρώσαμε !