Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Υπερψηφίστηκε το δίκαιο αίτημα του loutrakiblog.gr στο δημοτικό συμβούλιο (video)

- Advertisement -

Eπιτέλους για μια ακόμα φορά, μίλησε η δημοκρατία σε αυτή την πόλη. Μη έχοντας την πλειοψηφία η δημοτική αρχή φαίνεται να έχει χάσει πλέον το παιχνίδι της πάλαι ποτέ παντοκρατορίας και παντοδυναμίας της.

Εμμονικά αντιστεκόμενοι και παρά το Νόμο, ο Πρόεδρος του δημοτικού Συμβουλίου, Φίλιππος Θυμής και ο Δήμαρχος Γκιώνης, με την υποστήριξη του μέχρι πρότινος υβριστή του, συκοφάντη του, του ενός που έριξε στα τάρταρα το επίπεδο και τον πολιτικό πολιτισμό στην  πόλη, στις δημοτικές εκλογές του 2019, χέρι-χέρι, προσπάθησαν για μια ακόμα φορά με άκυρες δικαιολογίες να μην μας δώσουν πρόσβαση, κατά παράβαση του καθήκοντός τους.

Να δούμε αν στέκει νομικά το αίτημα, είπε ο γνωστός συκοφάντης, αυτός που δεν πατάει το πόδι του στα δικαστήρια και καταδικάζεται ερήμην…

Ξέχασε ο δήμαρχος ποιος του έβγαλε τις επιταγές του εργολάβου Βλάχου στην φόρα. Ποιος τον αποκαλούσε κλέφτη, μιζαδόρο, απατεώνα, ποιος βροντοφώναζε «τα πήρατε κύριε δήμαρχε». Τώρα φαίνεται πως έχει γίνει ο πιο ένθερμος υποστηρικτής του…..

Η αντιπολίτευση, σύσσωμη, στήριξε το δίκαιο αίτημά μας, έφερε το θέμα προς ψήφιση και υπερψηφίστηκε με συντριπτική πλειοψηφία.

Αυτό που ζητούσε το Loutrakiblog.gr ήταν το αυτονόητο. Η πρόσβαση στις συνεδριάσεις. Για την απρόσκοπτη και ανεξάρτητη ενημέρωση.

ΟΧΙ, είπε ο Σπύρος Ράτης διότι πρέπει να διαφυλάξουμε το κύρος του δημοτικού συμβουλίου, απειλώντας ότι θα κάνει και καταγγελία !!!!!Για να πάρει πληρωμένη απάντηση από τον Κώστα Ζερβό «το κύρος το διαφυλάττουμε με αυτά που λέμε και αυτά που κάνουμε εδώ μέσα κ. Ράτη».

Παρά λοιπόν την προσπάθεια της δημοτικής αρχής να μην μας δώσει πρόσβαση, το θέμα πέρασε και από την επόμενη φορά θα είμαστε εκεί!

Στη συνέχεια βέβαια θα αποδείξουμε και τη σκοπιμότητα της άρνησης αυτής, αφού ο δήμαρχος έδωσε με απευθείας ανάθεση 15.700 ευρώ το χρόνο στους φίλους του, με σκοπό την αναμετάδοση των συμβουλίων, ενώ θα μπορούσε να το κάνει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ όπως ο δήμος Κορινθίων, μέσω της πλατφόρμας της ΚΕΔΕ!

Οσο γίνονταν οι τηλεδιασκέψεις, μέσω της εταιρείας που κρατά και τα πρακτικά του δημοτικού συμβουλίου, πρόσβαση είχαμε ΟΛΟΙ!

Είπε ο δήμαρχος, «αυτά γίνονται μόνο στο Λουτράκι». Το loutrakiblog.gr θα αποδεικνύει στο εξής, όσα γίνονται στο Λουτράκι και τι συμβαίνει εν συγκρίσει με άλλους δήμους.

Καταπέλτες Καραπανάγος, Λογοθέτης, Βασιλείου, Πρωτοπαππά εναντιώθηκαν στην εμμονή της δημοτικής αρχής (ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ όλους τους επικεφαλής και τους δημοτικούς τους συμβούλους για τη στήριξη στο δίκαιο αίτημά μας)

 

Υπερψήφισαν την πρόσβασή μας οι

1.Κώστας Λογοθέτης

2.Μουζάκης Θανάσης

3.Μαρία Πρωτοπαππά

4.Παναγιώτης Πέτρου

5.Θανάσης Γεωργίου

6.Ευθύμιος Σακελλαρίου

7.Γιάννης Καραπανάγος

8.Γιάννης Γλυκοφρύδης

9.Κώστας Σταυρόπουλος

10.Κώστας Ζερβός

11.Αλκιβιάδης Δρίτσας

12.Χρήστος Ασημακόπουλος

13.Δημήτρης Βασιλείου

14.Βασίλης Βασιλείου

 

Καταψήφισαν οι

Φίλιππος Θυμής

Τάσος Σακελλαρίου

Κώστας Παντελέου

Σάκης Παπαθανασίου

Σωτήρης Πέρρας

Σπύρος Ράτης

Κώστας Δήμου

Κορδαλή Σωτηρία

Πρωτονοτάριος Δημήτρης

Γιώργος Κοντός

 

Τρεις ώρες συζητήθηκε το θέμα αυτό για να ληφθεί η αυτονότητη απόφαση !

Δείτε το βίντεο

 

Εκκληση-ΕΠΕΙΓΟΝ: Ενα 22χρονο παλικάρι από το Κιάτο χρειάζεται εγχείρηση καρδιάς

Λουτράκι: Μια ψεύτικη είδηση

Κρούσμα κορονοϊού στο Γυμνάσιο Λουτρακίου

Προκήρυξη για θέσεις στο Λιμενικό -Τι προσόντα απαιτούνται (ΦΕΚ)

 

 

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog