Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Λουτράκι-ΚΤΕΛ: Oταν η αντιπολίτευση έχει προτάσεις αλλά ….πέφτουν στο κενό..

- Advertisement -

Στην προηγούμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, τέθηκε το θέμα της μετεγκατάστασης του ΚΤΕΛ από το κέντρο της πόλεως του Λουτρακίου (το θέμα είχε ψηφιστεί παλαιότερα).

Αυτή τη φορά τέθηκε επίσης το μίσθωμα που θα καταβάλλει το ΚΤΕΛ στο δήμο, ο οποίος του παραχωρεί ακίνητο 600 τ.μ. έναντι μισθώματος 150 ευρώ μηνιαίως.

Το ΚΤΕΛ υποχρεούται να κατασκευάσει ένα μεταλλικό κτίριο που θα στεγάζονται τα εκδοτήρια εισιτηρίων και χώρος για τους επιβάτες. Θα κοστίσει περίπου 60.000 ευρώ.

Στο Τοπικό Συμβούλιο του Λουτρακίου-Περαχώρας, οι εκπρόσωποι της ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ  .κ. Κόντης Ιωάννης και Αλεξανδρής Ιωάννης, είχαν προτείνει το μεταλλικό κτίριο αυτό να κατασκευασθεί από το δήμο και να πληρώνει το ΚΤΕΛ το ανάλογο αντίτιμο.

Η πρόταση αυτή έπεσε στο κενό και καταψηφίστηκε από τους τοπικούς συμβούλους της δημοτικής αρχής.

Την ίδια πρόταση έκανε και ο κ. Κώστας Σταυρόπουλος, δημοτικός σύμβουλος, στη συνεδρίαση του ΔΣ, αλλά και πάλι η πρόταση έπεσε στο κενό.

Χαρίζουμε λοιπόν στο ΚΤΕΛ ένα οικόπεδο φιλέτο, για 20 χρόνια έναντι μισθώματος 150 ευρώ μηνιαίως.

Το σκανδαλώδες επίσης, στην υπόθεση αυτή είναι, ότι η αρχική εισήγηση ήταν 750 ευρώ ετησίως. Αφού καταψηφίστηκε σε παλιότερη συνεδρίαση, η δημοτική αρχή επανέφερε άλλη εισήγηση ( του ίδιου εισηγητή) για 1800 ευρώ το χρόνο !!!!

Γι’ αυτό λοιπόν αφού λέμε ότι ο ρόλος της αντιπολίτευσης είναι να ελέγχει αλλά και να προτείνει, προτάσεις που είναι προς όφελος του δήμου, πρέπει να εισακούγονται και να υιοθετούνται !

Τελικά το θέμα πέρασε με τις ψήφους των παρατάξεων ΓΚΙΩΝΗ, ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ και ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ..

Συμπέρασμα : Αλλη μια ΑΕ που θα ωφεληθεί εις βάρος μας!

 

Λουτράκι: Σκάνδαλο Γκιώνη ! «χάρισε γη και ύδωρ» στο ΚΤΕΛ Κορινθίας

- Advertisement -

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ανεξάρτητα των οικονομικών θεμάτων που αφορούν την μετεγκατάσταση του ΚΤΕΛ ,που σαφώς θα πρέπει να εξεταστούν επισταμένως ,η ολοκλήρωση αυτής της απόφασης ειναι σημαντική για το κέντρο της πόλης.

  2. 15Ο τον μηνα ;;;;🤣🤣🤣🤣🤣 για μεσιτες κανουν αυτοι ρε .Θα μας γδυσουν .Μηπως να τους πληρωνουμε εμεις το μισθωμα ; Μια γκαρσονιερα εχει 300ευρω κ αυτοι δινουν ολοκληρο οικοπεδο που ηταν κ παρκινγκ ..που το πας αυτο !

  3. Ολοι ηθελαν να φυγει το κτελ απο εκει που βρισκεται. Αν ηθελαν οι του κτελ μπορουσαν να το αρνηθουν, ναι? Δεν τους υποχρεωνει κανενας να μετακομισουν με το στανιο.Σε ενα οικοπεδο που καθεται το πανε, θα φτιαξουν το κτηριο και θα παιρνει κι ο δημος ενα τυπικο αντιτιμο, (μικρό συμφωνω) θα του μεινει και το ακινητο. Μεχρι να φτιαχνε ο δημος κτηριο να εβγαινε δημοπρασια και τα σχετικα, με τους ρυθμους που πανε ολα στο Ελληνικο δημοσιο, ουτε σε 10 χρονια απο τωρα δε θα τελειωνε η ιστορια.Ασε που αμα εφτιαχνε κτηριο ο δημος θα λεγαν ολοι , πετανε τα λεφταααα , ο κοσμος δεν εχει να φαει, κι ολα αυτα τα γνωστα.

  4. Τα ΚΤΕΛ ειναι μια χαρα εκει που ειναι στο κεντρο της πολης εξυπηρετουν ενα σωρο κοσμο τα πηρατε ολα απο την πολη ΟΑΕΔ ΔΕΗ ΕΛΤΑ ΟΤΕ ΙΚΑ ακομα και το αστυνομικο τμημα ειναι εκτος πολης δεν εχουμε ολοι λεφτα για ταξι ουτε αυτοκινητο να πηγαινουμε εκει τοσο μακρια ντροπη σας καταφερατε να κανετε μια πολη νεκροταφειο να τον χαιρεσται οσι τον ψηφισατε και μην πεταχτει κανενας σαν την λοψι του κοκκορα να μου τον υποστηριξει και να μου πει οτι δεν εχω δικιο για τα ΚΤΕΛ εχω και παρα πολλη μεγαλο μαλιστα

  5. Για να δούμε πόσα χρόνια θα φτιάχνετε το κτίριο του ΚΤΕΛ…και απορία πως θα πηγαίνουν σε μια τέτοια απόσταση αυτοί που ,πρέπει να ταξιδεύουν.

  6. Τους πολίτες που εξυπηρετούνται με τα ΚΤΕΛ τους ρώτησε κανείς γι’αυτήν την απόφαση?Ηλικιωμένοι αλλά και νεότεροι με τις αποσκευές τους ανα χείρας πως θα πάνε απο το κεντρικό Λουτράκι .(όπου κατοικεί ο βασικός πληθυσμός της πόλης απο καταβολής)στην οδό Ιωνίας??

  7. 19:30 Δεν τους νοιαζει πιστεψεμε το μονο που τους νοιαζει ειναι να κανουνε την πολη του Λουτρακιου πολη νεκροταφειο τα πηραν ολα απο την πολη ΟΑΕΔ ΙΚΑ ΔΕΗ ΕΛΤΑ ΟΤΕ το Α.Τ ειναι εξω απο την πολη τιποτα δεν αφησανε ορθιο στην Κορινθο το ΚΤΕΛ ειναι μεσα στην πολη επεισης να ερεις ολοια υτοι που συμφωνουν να φυγουντα ΚΤΕΛ απο το κεντρο της πολης που ειναι πηγη ζωης για την πολη εχουν οιλοι τους αυτοκινητα και εχουν λεφτα να παενρουν ταξι να τους πηγαινει στα ΚΤΕΛ μακαρι να μην φυγουν ποτε απο εκει να μεινουν εκει για παντα

  8. 01.10 δεν έχεις δικιο. Σε καμία συχρονη πόλη ο σταθμοί λεοφωρείων δεν βρίσκονται στο κέντρο για να προκαλού κυκλοφοριακό εφραγμα

  9. Υπερβολές εκατέρωθεν….η αλήθεια είναι ότι το 1980 δεν είναι 2021…η πόλη επεκτείνεται οπότε λογικό είναι να γίνει αποσυμφόρηση…άλλωστε όλοι οιΓιατροί λένε ότι το περπάτημα κάνει καλό !!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog