Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Λουτράκι: Σκάνδαλο Γκιώνη ! «χάρισε γη και ύδωρ» στο ΚΤΕΛ Κορινθίας

- Advertisement -

Σκανδαλώδης είναι ακόμα μία  απόφαση της δημοτικής αρχής του Γιώργου Γκιώνη,στο Λουτράκι ,να παραχωρήσει στο ΚΤΕΛ, ένα οικόπεδο «φιλέτο» μέσα στον κεντρικό ιστό του Λουτρακίου έκτασης 600 τ.μ., έναντι μισθώματος (άκουσον άκουσον) 150 ευρώ !!! μηνιαίως !!!! για 20 χρόνια !!

Το ΚΤΕΛ θα κατασκευάσει μεταλλικό κτίριο, για τη στέγαση των εκδοτηρίων , το οποίο μετά το πέρας της 20ετίας θα περιέλθει στην κυριότητα του Δήμου. Το κτίριο θα κοστίσει περίπου 60.000 ευρώ, όπως ισχυρίσθηκε η δημοτική αρχή.

Εντονες ήταν οι αντιδράσεις όλων των παρατάξεων της αντιπολίτευσης για το πενιχρό ενοίκιο και την παραχώρηση του οικοπέδου-φιλέτου.

Χαρακτηριστική ήταν η παρέμβαση του Κώστα Ζερβού και του Ευθύμιου Σακελλαρίου, οι οποίοι ρώτησαν τον Πρόεδρο του ΚΤΕΛ Κορινθίας κ. Μάρκελλο, πόσο ενοίκιο πληρώνουν στην Κόρινθο,στο Κιάτο και στο Ξυλόκαστρο, για να απαντήσει ο Πρόεδρος 1000 ευρώ μηνιαίως.

 

Πάρτε λοιπόν κομπιουτεράκια, δείτε πόσα χρήματα χάνει ο Δήμος με το μίσθωμα που αποφάσισε.

Χαρακτηριστική ήταν και η πρόταση του Κώστα Σταυρόπουλου να κατασκευάσει ο δήμος το κτίριο και στη συνέχεια να το μισθώσει με ανάλογο αντίτιμο, αλλά φωνή βοώντος εν τη ερήμω.

Ο Καίσαρας αποφάσισε να «χαρίσει γη και ύδωρ»

Η μετεγκατάσταση του ΚΤΕΛ είναι πλέον γεγονός (κάτι που αφ΄ενός έπρεπε να έχει ήδη γίνει, αφ΄ετέρου οι όροι της μίσθωσης είναι ενάντια στο δημοτικό συμφέρον)

 

 

 

Λουτράκι: Υπερψηφίστηκε το δίκαιο αίτημα του loutrakiblog.gr στο δημοτικό συμβούλιο (video)

Προκήρυξη για θέσεις στο Λιμενικό -Τι προσόντα απαιτούνται (ΦΕΚ)

Προχωρά το έργο αξιοποίησης των νερών του Βιολογικού Καθαρισμού της Κορίνθου

Εκκληση-ΕΠΕΙΓΟΝ: Ενα 22χρονο παλικάρι από το Κιάτο χρειάζεται εγχείρηση καρδιάς

Λουτράκι: Μια ψεύτικη είδηση

Κρούσμα κορονοϊού στο Γυμνάσιο Λουτρακίου

- Advertisement -

18 ΣΧΟΛΙΑ

    • Στο πάρκινγκ του 2ου δημοτικού σχολείου Λουτρακίου. Εχετε απόλυτο δίκιο που ρωτάτε, δική μας παράλειψη, αλλα έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στο συγκεκριμένο θέμα

  1. Το ότι πέρασε η πρόταση έχουν ευθύνη και όσα από τα μέλη της αντιπολίτευσης το ψήφισαν γιατί δεν πέρναγε μόνο με τους ψήφους της συμπολιτευσης….

  2. Δεν είναι και στο κέντρο της πόλης .Ελπίζω να υπάρχουν στάσεις εντός της πόλης για να εξυπηρετεί τον κόσμο αλλιώς προβλέπω μεγάλη ταλαιπωρία…

  3. Με 150-200 ευρω νοικιάζουν φιλετα για κτελ κ μαγαζιά σε πάρκα κ ο εργολάβος Βλάχος που συμφώνησε στους καταρρακτες νομίζω 2000-3000? ενοικιο Δεν τον άφησαν να το ανοίξει κιόλας…Οχι παίζουμε..τα συμπεράσματα είναι περιττά… 🤡🤡🤡🤡🤡🤡

  4. Η απόφαση της εγκατάστασης του ΚΤΕΛ σε άλλο σημείο της πόλης είναι σωστή .Η θέση η οποία έχει αποφασιστείενέχει σοβαρό κίνδυνο! Το ΚΤΕΛ θα βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από 3 σχολεία (2ο Δημοτικό, 2ο Νηπιαγωγείο & Δημοτικό Παιδικό Σταθμό). Τα λεωφορεία θα περνούν μπροστά από τα τρία αυτά σχολεία καθημερινά! Αναλογιστείτε την κίνηση που ήδη υπάρχει το πρωί κατά την άφιξη των μαθητών (8:00 – 8:15 για το Δημοτικό, 8:15 – 8:30 για το Νηπιαγωγείο) και κατά τις μεσημεριανές ώρες που αποχωρούν οι μαθητές, (13:15 – 15:00 – 16:00 για το Δημοτικό, 13:00 και !6:00 για το Νηπιαγωγείο και διάφορες ώρες για τον Παιδικό Σταθμό). Η συχνή διεύλευση των λεωφορείων θα δημιουργήσει κυκλοφοριακές δυσχέρειες και εγκυμονεί κίνδυνο ατυχημάτων. Είναι θέμα ασφάλειας των παιδιών μας!

  5. Τοσο πολύ πια οι ακραίοι μασονοι κανουν οτι θελουν τον δημαρχο ?Το μερος αυτο ειναι δημοτικό παρκινκ που το καλοκαιρι γεμιζει αυτοκινητα !Αν μετατραπει σε ΚΤΕΛ μιλαμε για την καταστροφη του Λουτρακίου.Ολα αυτά τα αυτοκινητα δεν θα βρισκουν παρκινκ στο ηδη ασφυκτικο Λουτρακι το καλοκαιρι που δεν βρισκεις πουθενα παρκινκ.Η απολυτη καταστροφη.Και λιγα μετρα πιο κατω ειναι και ο προαστιακος που θα φερει ακομα πιο πολλά αυτοκινητα που θα ερχονται να παρκαρουν μονιμα όλη τη μερα για να παρουν οι οδηγοι το προαστιακο.Ουτε παιδι με γνωσεις δημοτκου σχολειου δεν θα εδινε το παρκινκ για να γινει κτιριο.Υπάρχουν τοσα οικοπεδα το παρκινκ του Λουτρακίου βρηκανε να δωσουν ?

  6. Σε ολες τις πολεις τα κτελ βρισκονται εξω απο την πολη εμας μας πηρε λιγο παραπανω να το καταλαβουμε και να αποσυμφορησουμε το κεντρο του λουτρακιου και το επομενο βημα καλο θα ηταν και ενα παρκιν

  7. 16:01 Μακαρι να μη φυγει απο ε κει το ΚΤΕΛ ολα τα πηρανε ποια απο την πολη οΟΑΕΔ ΙΚΑ ΕΛΤΑ ΔΕΗ ΟΤΕ το Α.Τ εξω απο την πολη τιποτα δεν αφησαν ορθιο μονο το ΚΤΕΛ εχει μεινει που εξυπηρετει τοσο κοσμο εκει που ειναι δεν ειμαστε ολοι πλουσιοι να περνουμε ταξι να πηγαινουμε εκει τοσο μακρια που τα πηγαν ουτε εχουμε αυτοκινητα οσο γι α εσας που θελετε να φυγουν ειστε πλουσιοι εχετε λεφτα να πηγαινετε με ταξι εκει η το αυτοκινητο σας επεισης δεν σαςνοιαζει που εκει που ειναι τα ΚΤΕΛ εχει κινηση ζωη η πολη εσεις την θελετε πολη νεκροταφειο ντροπη σας

  8. 18:58 Τον επισκεπτη τον ενδιαφερει το ΚΤΕΛ να μεινει εκει που ειναι στο κεντρο της πολης τον εξυπηρετει καλυτερα και οχι εξω απο την πολη αν εσυ εισαι πλουσιος εχεις λεφτα για ταξι να σε πηγαινει στα ΚΤΕΛ η αυτοκινητο ειναι για σενα μια χαρα ομως οι περισσοτεροι δεν εχουμε καλυτερα να μεινουν εκει που ειναι τα ΚΤΕΛ δεν θα κανουμε την πολη νεκροταφριο τα πηρανε ολα απο την πολη ΟΑΕΔ ΔΕΗ ΕΛΤΑ ΙΚΑ ΟΤΕ το Α.Τ εξω και αυτο αζπο την πολη μονο το ΚΤΕΛ εμεινε ε οχι να φυγει και αυτο ελεος

  9. Για αρχή θα έπρεπε να υπάρχει τοπική συγκοινωνία τουλάχιστον για Ισθμό ~Λουτράκι και όχι να πληρώνουν οι κάτοικοι εισιτήριο ΚΤΕΛ για να κάνουν τα ψώνια τους στο κέντρο. Είναι απαράδεκτο!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog