Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

Ενισχύεται ο στόλος της Ελληνικής Αστυνομίας με (45) νέα οχήματα

- Advertisement -

Κατανέμονται σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Κεντρική Μακεδονία, Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, Ήπειρο, Δυτική Μακεδονία και Νότιο Αιγαίο.

Παρελήφθησαν (45) νέα οχήματα υπηρεσιακού και ελεύθερου χρωματισμού, τα οποία εντάσσονται στον στόλο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Πρόκειται για (34) επιβατικά, (6) αγροτικού τύπου και (5) ειδικά οχήματα μεταγωγής κρατουμένων, τα οποία αποκτήθηκαν μέσω διαγωνιστικών διαδικασιών, συγχρηματοδότησης του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και του Ταμείου Ασύλου Μετανάστευσης και Ένταξης, από μεταφορά πιστώσεων του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Πιο αναλυτικά κατανέμονται:

  • (20) στην Αττική,
  • (8) στη Θεσσαλονίκη,
  • (6) στην Κεντρική Μακεδονία,
  • (6) στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη,
  • (2) στη Δυτική Μακεδονία,
  • (2) στην Ήπειρο και
  • (1) στο Νότιο Αιγαίο.Υπενθυμίζεται ότι εντός του 2020 η Ελληνική Αστυνομία υλοποίησε ένα από τα μεγαλύτερα εξοπλιστικά προγράμματα, ολοκληρώνοντας έναν κύκλο παραλαβής (1.453) νέων οχημάτων.

Με την προσθήκη των οχημάτων αυτών ενισχύεται σημαντικά και αναβαθμίζεται η επιχειρησιακή ετοιμότητα και ανταπόκριση των κατά τόπους αστυνομικών Υπηρεσιών και βελτιώνεται το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

Διενέργεια ΔΩΡΕΑΝ Rapid Test την Τρίτη 2 Μαρτίου στην πόλη των Αγίων Θεοδώρων 

Koρινθία: Είναι δυσεύρετος ένας σιδηροδρομικός διάδρομος 

Διεξαγωγή «Άσκησης Πυρόσβεσης Μεγάλης Κλίμακας» στις σήραγγες Δερβενίου 

Τραγωδία στην Κορινθία! Νεκρός ο 19χρονος που ”καρφώθηκε” σε μάντρα το Ι.Χ του (εικόνες-video) 

 

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τα αγροτικού τύπου τι θα τα κάνουν 😜Στην καρότσα θα τους «τσουβαλιάζουν “😜Αυτο που δεν μπορώ να καταλάβω ρε μάγκες είναι αυτή η προβολή τέτοιων θεμάτων !Τι θέλει να πει ο Αντρικος !το μπλογκ έβαλε αυτο το θέμα που θα το είχε βάλει κάποιο μεγάλο σάιτ η Τν κανάλι !!Γιατι μας προβάλουν τέτοια θέματα ??Εγω τόσα χρόνια εδώ δεν έχω δει το Newportblog να λέει πήρανε αστυνομικά αυτοκίνητα, πυροσβεστικά ,και σκάφος του λιμενικού !!Προσοχη δεν κατηγορώ το μπλογκ απλώς λέω γενικά θέματα που προβάλουν όλα τα μέσα στην ωραία μας Ελλάδα !Αυτη η διαφημηση ,προβολή αν είναι σωστός ο όρος ότι κάνουμε να το προβάλουμε να φωνάζουμε τα κανάλια και τα ράδια και πάει λέγοντας !!Αντρικος με τις απορίες του

  2. Χρειαζόταν ανανέωση του στόλου η Ελληνική μας Αστυνομία με αυτά τα σαράβαλα που κυκλοφορούσε επί σύριζα γιατί ήταν υπουργός αυτός ο τόσκας, ο πρώην πορτιέρο του Μπεγλίτη. Καλοτάξιδα, παιδιά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog